Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz kulerr #12408 üzenetére

:DDD Hát még ha tudnád a terveimet!!! Vííííged lesz ha bejön. Ugyan a feleségemmel nem ok, de ..na majd meglátjuk. Ha bejön, közel leszünk 1máshoz (Nem, nem testileg :D )

(#12409) sz.j : Hát akkor bróbáld Tweakelni jobban, hátha... Nézd meg a háttéralaklmazásokat, lődd ki őket, hangold tutira a gépet. Ilyen, hogy vga driver, vírusírtó, net sose fusson.

(#12410) hackeeeee : Megint pontatlan voltam! Én nem azt mondtam, hogy win alól jó, s bevallom: a Blendet csak a táblázatok miatt futtatom, ramra-procira kvra alkalmatlan .
    Szóval win alól persze nem ok, hisz A win a proci is lefoglal ramot és abszurd, hogy a saját magát is tesztelje. Nem is ezt akartam mondani, s nem azt, hogy memóriát igy kell tutira tesztelni. Nekem kb olyan a memtest mint az ET6!!
    Értem így: Nem biosozok X MHz-enként folyton, hanem win alól elkezdem futtatni, s ha látom, hogy megy mint az ágybaszarás akkor kikapcs és új (magasabb) MHZ és Go. Mikor elérek egy olyan MHZ-et aminél már kvra belassul, tudom, közel a vég:) Na, ilyenkor BootCD és dos alól futtatom. Persze, hogy úgy, csak az mérvadó.
    Viszont ez csak magamnak és magamért. Bár messze nem optimális a memtest win alól, de bevallom, nálam jó ha 1x volt úgy az elmúlt pár évben, hogy memtest win alól 200-300% Ok, majd később mégis kékhalál..

Új hozzászólás Aktív témák