- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12408 üzenetére
Hát még ha tudnád a terveimet!!! Vííííged lesz ha bejön. Ugyan a feleségemmel nem ok, de ..na majd meglátjuk. Ha bejön, közel leszünk 1máshoz (Nem, nem testileg
)
(#12409) sz.j : Hát akkor bróbáld Tweakelni jobban, hátha... Nézd meg a háttéralaklmazásokat, lődd ki őket, hangold tutira a gépet. Ilyen, hogy vga driver, vírusírtó, net sose fusson.
(#12410) hackeeeee : Megint pontatlan voltam! Én nem azt mondtam, hogy win alól jó, s bevallom: a Blendet csak a táblázatok miatt futtatom, ramra-procira kvra alkalmatlan .
Szóval win alól persze nem ok, hisz A win a proci is lefoglal ramot és abszurd, hogy a saját magát is tesztelje. Nem is ezt akartam mondani, s nem azt, hogy memóriát igy kell tutira tesztelni. Nekem kb olyan a memtest mint az ET6!!
Értem így: Nem biosozok X MHz-enként folyton, hanem win alól elkezdem futtatni, s ha látom, hogy megy mint az ágybaszarás akkor kikapcs és új (magasabb) MHZ és Go. Mikor elérek egy olyan MHZ-et aminél már kvra belassul, tudom, közel a végNa, ilyenkor BootCD és dos alól futtatom. Persze, hogy úgy, csak az mérvadó.
Viszont ez csak magamnak és magamért. Bár messze nem optimális a memtest win alól, de bevallom, nálam jó ha 1x volt úgy az elmúlt pár évben, hogy memtest win alól 200-300% Ok, majd később mégis kékhalál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest