- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12408 üzenetére
Hát még ha tudnád a terveimet!!! Vííííged lesz ha bejön. Ugyan a feleségemmel nem ok, de ..na majd meglátjuk. Ha bejön, közel leszünk 1máshoz (Nem, nem testileg
)
(#12409) sz.j : Hát akkor bróbáld Tweakelni jobban, hátha... Nézd meg a háttéralaklmazásokat, lődd ki őket, hangold tutira a gépet. Ilyen, hogy vga driver, vírusírtó, net sose fusson.
(#12410) hackeeeee : Megint pontatlan voltam! Én nem azt mondtam, hogy win alól jó, s bevallom: a Blendet csak a táblázatok miatt futtatom, ramra-procira kvra alkalmatlan .
Szóval win alól persze nem ok, hisz A win a proci is lefoglal ramot és abszurd, hogy a saját magát is tesztelje. Nem is ezt akartam mondani, s nem azt, hogy memóriát igy kell tutira tesztelni. Nekem kb olyan a memtest mint az ET6!!
Értem így: Nem biosozok X MHz-enként folyton, hanem win alól elkezdem futtatni, s ha látom, hogy megy mint az ágybaszarás akkor kikapcs és új (magasabb) MHZ és Go. Mikor elérek egy olyan MHZ-et aminél már kvra belassul, tudom, közel a végNa, ilyenkor BootCD és dos alól futtatom. Persze, hogy úgy, csak az mérvadó.
Viszont ez csak magamnak és magamért. Bár messze nem optimális a memtest win alól, de bevallom, nálam jó ha 1x volt úgy az elmúlt pár évben, hogy memtest win alól 200-300% Ok, majd később mégis kékhalál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged