Hirdetés
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Jó ha én válaszolk?
Ha ennyit droppol a lapod akkor természetesen fel, nincs semmi ami miatt ne kerülhetne fel. Viszont a régi.. Az 1,24v-ot mutat Az 1,2V+0,01 is 1,21v, igy az arrébb nem csúszhat.
S most, NEM CSAK hozzád.
Bevallom, hibáztam. Most, hogy kérted, hogy lehet-e, bele-belenéztem az VID-es eredményekbe, és nem értem!!!!
Nálad: Hogy lehet hol ilyen, hol olyan a fesz, hisz a VID ugye adott. Persze rájöttem: Load Line Calibration.Igaz? Csak..Ha Vid-VDroop, akkor gondolom azért az, hogy legyen is Droop, amennyit drooppol a lap.(engem pl. ez érdekelne).Nálam meglepően magas az érték. Miért? Mert 1,25 a VID és keveset Drooppol a lap, igy az 1,216 s nagyobb mint az 1,2V-os opcióm, mivel magasabb a fesz is. Azt viszont nem értem, hogy uolyan VID-es prociknál, hogy a fenébe 1,01-1,1v on van a teszt. Felkerült mert nem tudhatni, s"magával" cseszett ki (ha hiú),aki tette.Igaz, nem jó mert nem tükrözi a lap valós droopját. Lehet, hogy sokan félreértik ezt az opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi