Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Gear S3 - második kör
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Tehát, a memteszt..., remélem, megfelel, elég sokat bíbelődtem vele...
Szerintem egyértelműen rendben van, de mi mást várhat az ember az új, bontatlan ramjaitól? Hibákat?

A feszültség 1,8V-n van (nem Auto), biosban állítva.
A teszt közel 1,5 óráig futott, időben.
A tesztelés "rendjét" a "rambazar.hu" alapján állítottam össze.
/Párhuzamosan futó, 3 ablakos; 800-as, mennyiségi teszt./A tesztprogram: Memtest 3.8 (legújabb, elérhető, ingyenes verzió)
-
puttputt
őstag
2 memteszt 200 százalékon??? Milyen memtesztről beszélsz?
Szerintem nem az Everestesről..., kezdem gyanítani.Most persze manual: 10 (1.8V ram), szépen megy, vagy 2 órája...
Az alatt van vagy 15 rubrika még egy sorban, BIOS-on belül (perf.lev 10), hogy Pull in:...
Enabled vagy Disabled... mondom... "húzzuk be" ezt is ... ,úgyhogy adtam mindegyiknek egy "Enabled"-et... amúgy, halvány gőzöm sincs, hogy mi az, meglesem keresőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest