- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
na erre szoktam mondani h menj a....a prociddal együtt
qrva jó az a dög...komolyan nem emlékszem h láttam volna hasonlót ...bazdmeg 1,15 4,3Ghz
nekem anno ennyin vitte a 4 gigát igaz C0-ás volt és majd bepissentettem h mekkora király procim van volt...na ezt feelinget törted szét
-
bzs73
őstag
Na lejárt az idő.
Hát finomításokkal nem sokat szórakozok,de p35-be nem is sok lehetőség van rá.Szóval minden normálon,egyedül a ramfesz van belőve.llc kikapcsolva.Hát ha ezen a feszen nem is,de 1.168v-on tuti 24/7-es,ami igen jó szerintem.De lehet bírná 1.152v-on is.Nagyon 24/7-re nem fogok tesztelni 4ghz felett mert nem érdekel.Én max 4ghz-en vagyok 24/7-be.Amíg birom hűteni megyek feljebb,de csak fél órákat nyomok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged