Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Jó ötlet ez a lista.Pár héten belül összeáll az új gépem (E1xxx) akkor már ketten leszünk, ha már csak 1Mhz-t húzok rajta akkor is második vagyok egy tuning listán...
Ramot olyat veszek mint a tiéd,(esetleg Black Dragon-t) viszont a lappal gondban vagyok.Giga P31-DS3L a kiszemeltem de ez még változhat mert azt olvastam nem igazán megy jól P31-el.Be kéne dobni egy-egy üzit (+link-et) minden Intel procis fórumba hátha rákapnak.
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Jópofa dolog és nagyon jó lett a táblázat is...korrekt grat hozzá mindenkinek
Én raknék fel eredményeket, de minden eredményhez feltétel a screenshot? Nem mindenről csináltam...A max üzemhez gondolom kell egy orthos/prime-os kép is és a volt szerinti eredményekhez is kell prime?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest