- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #16172 üzenetére
zsír, bár én az első részt kihagytam, mikor megjelent csak P3-asom volt és azon a cs1.6 épphogycsak elfutott, azóta meg nem néztem meg a játékot, am én is várom a 2-t
.
mellesleg nem tudtok vmi jó lapot amiben 2db PCI-E slot van és megy benne normálisan a Q9550? mert sajna igy nem lesz a 8800-ból fizix kari
-
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16121 üzenetére
az a helyzet, hogy két lehetőségem volt 170-180eFt ért veszek egy notit amivel tudok játszani, vagy építek egy mini ITX gépet, olyan mini-ITX-et nem találtam amiben megy a mag aktiválás így lett intel, ez meglett ~90eFt-ból, amúgy sem vagyok a notival játszás híve
a lap amúgy 28eFt volt és nem szándékozom eladni, ez a proci engem még alapon is kiszolgál, csak mint írtam szeretem megnézni minek hol a vége
amúgy 15perc után fagyi volt, most kapott még egy kis feszt most megy 11perce, ennek már jónak kell lennie
gooool: köszi -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16115 üzenetére
nem biztos, hogy az alaplappal van a gond
lehet csak velem, most váltottam intelre,
őő a QPI-nek kellett egy kis + fesz, eddig nem adtam neki, mert mindig vissza volt osztva
menne még tovább is csak már nem győzöm hűteni
maxOC 4400
chinebench
most fut prime 4,2Ghz-en 10perce, cseréljek lapot mi
user-t kellene cserélni -
gooool
őstag
válasz
akoska07 #16115 üzenetére
Az én utólag elküldött adataimat is frissíted majd?(FPO,VID)
Köszönöm!Nálam nagyon úgy fest,hogy a memória akadályoz a tuningban.De látván kisza25 tesztjét,ahol a sokkal alacsonyabb órajelű beállítás verte az 1800-ast,lehet mégis sikerem lesz és kicsit javítok az eredményeket.See you next time...
-
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16111 üzenetére
őőő, nem tuningra vettem, 1V@2,93Ghz-en használom
csak szeretem tudni minek hol a vége
szerintem sem rossz ettől a laptól, de azért furcsa, hogy így szakad meg a móka
amúgy már jártam úgy, hogy a memória nem szerette, ha 1nél jobban vissza volt osztva(1066Mhz-es memó 667Mhz-re) és azt hittem a lapnak van vége 240-es "FSB"-nél, de amikor lecseréltem a RAMokat 2*2GB-ra, hirtelen 290Mhz-es "FSB"-t is elbírt a lap és 3,1Ghz-ből hirtelen lett 3,8Ghz
ja csinos lenne rajta, még az AC is betakarja
bővebben -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16108 üzenetére
hát igen valami elfogy, de mi
a RAM az bírná még nagyon
az alaplap 220-on megvolt validra
3,9Ghz 1,2V, 4Ghz 1,225V 4,2Ghz 1,25V és innentől 4,3Ghz még1,35V-vel sem jutok el a windows asztalig
mindent manuálisan állítottam be az összes memóriaidőzítést is(az összeset)
semmi sincs auton a biosban
én BCKL szorzóra gyanakszom, hogy azt nem szereti, nem tudomde ha rájövök meg fogod tudni
arra is gondoltam, van valami limit a lapban, mert mini-ITX dfi mini-ITX ről hallottam, hogy direktbe limitálták a tuningot,
de az is lehet itt éri el a CPU a 95W-os fogyit
erről a lapról van szó, inkább csak lapocska -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16105 üzenetére
a max oc az 4200Mhz a cinebench 4180futott le
azt hiszem azon nem nagyon tudok javítani, de a memóriát megpróbálom belőni 1800Mhz-re egy teszt idejére, az meg 1750Mhz-en futott le, bár ez a beállítás elég stabil, mert cb r10-et lefuttattam everesten az összes tesztet lefuttattam és most ezzel a beállításal írok
amúgy ezeket már elküldtemfene a pof@mat mi
memória másolásban mondjuk kijön a különbség -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16095 üzenetére
mindenki csak oc-t nyomatja, de alig nézi meg valaki mekkora a sebességnövekedés
vagy éppen melyik beállítás gyorsabb, így alig van összehasonlítási alap,
everest teszteket futtattam és pl. 4Ghz 1090Mhz cl7 mindenhol veri a 3,96Ghz 1800Mhz cl9-et leszámítva a CPU photoworks-ot és CPU Zlib-et, szal ennyit ér a túlhajtott memória -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16093 üzenetére
ok, éppen ez volt a pendrive-on, miért kevés, vagy sok? megnézem a legfrissebbel, odaírhatnád a listára a verziót, hogy legyen értelme az összehasonlításnak, minta Cinebenchben
lenne egy kérdésem a Cinebench-ben kell valamit állítani, vagy csak indítsam el?
mert néztem, hogy 1CPU-t ír és 25-30%ra van csak terhelve a proci miközben fut a teszt
már megfejtettem az xCPU-t kell nyomni -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16069 üzenetére
pfü akkor ezekkel kicsit lecsúsztam
listára
maxOC
maxBCKL
1-1,15V
1,15-1,25V
Core i3 530 vid:1,2065V
Gigabyte GA-H55N-USB3 (mini-ITX)
Samsung 2*2GB 1333Mhz cl9@1800Mhz cl9
PowerColor HD4670 GDDR4
HITACHI 1TB
3db ArcticCooling F8
codegen mx-31 ház
Alpin 11 pro rev 2. CPU hűtő
remélem mindent leírtam -
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #15915 üzenetére
Én még nem nagyon találom az új alternativát, amivel néha játszom az még simán fut ezen a configon, P45-akkor ha quad lesz a proc, 1366-nekem drága árban, 1156-most fog megszünni, AMD-talán szóba jöhetne de igazából az nem tetszik am3-ban, hogy olyan 1,3-1,4 az alapfesz, tudom ez nem jelent semmit de ez nem tom mért de nálam visszatartó erő , de ha majd kijön egy kicsit olcsóbb 6-magosuk
.
(#15919) Dark KillerX P35-nem york.-hoz való nem nagyon menne töbet másik p35-ben sem, P45-kell annak a procnak mindenképpen!
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #15908 üzenetére
Jó proci az biztos!
A lapnál már az USB-n kívűl már minden extrát letiltottam de 7*555-nél feljebb nem akar menni, 6-os szorzón még bírta az 565-öt, ha ilyen marad az idő akkor megnézem a másik kit T1066-sal is, aztán valamikor ha sok időm lesz kap majd szárazjeget, az lesz az igazi(#15909) Főcske pedig jó a 6-os széria az E6600-am is ment 553-at igaz csak 6-os szorzón ott valahol 4000-körül elfogyott a tudomány, de viden hozta a 3200-at erölködés nélkül.
-
-
XaraX
addikt
válasz
akoska07 #15780 üzenetére
1.3 V-os teszt:
[link]
Vagyis majdnem, végig 1.296 volt a fesz, amikor mentettem, meg lement 1.280-ra, és nem vettem észre, csak utólag.
Remélem, nem gáz.
Elküldöm mail-ben is.
1.5 V-os teszt egyelőre szerintem elmarad, 3940-en teszteltem, de a kis OCZ már nehezen birkózott meg vele, 86 foknál megállítottam a tesztet.
Szereznem kell másik hűtőt. -
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15772 üzenetére
első körben én is minden vizes cuccom újként vettem, így kb 100k-ban álltam meg (FCvga+hdd-blokkokkal együtt), de brutális is volt, illetve tényleg meg kellett nézzem a powerled-et, hogy most megy-e a gép vagy nem.. éjjel is!
aztán jöttek a kindereim, ezért megváltam az egész géptől, eladásnál eléggé meglepődtem, hogy max 2-3k-t buktam a vizen..
mikor megint normálisabb gépet építettem magamnak, akkor már az apróból vettem a vizes hozzávalókat töredék áron.. ezután sem csinálnám másképp..
igaz nem 20k, de 30-35k-ból már egészen jó h2o-konfigokat lehet venni: pl:[link]
ha nem kell design, akkor jöhetnek az akváriumszivattyúk, légkondi és kocsiradik, amivel további pénzmagot lehet spórólni. úgy talán már be lehet vinni az összeget 20k környékére..a brand komplett-vizes megoldásokat (TT, CM, stb) tényleg nem javaslom én sem, attól jobbak a 20k körüli léghűtők..
a viznek kicsit utána kell olvasni, vagy kérdezni, és lehet jó ajánlatot találni, megfelelő ár/teljesítmény mutatóval.. -
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15764 üzenetére
amikor anno a TRUE120UE volt ilyen árban venti nélkül, akkor döntöttem úgy, hogy inkább egy blokkot veszek.. azóta csak gyári coolerek vagy blokkok voltak a gépeimen, ja mégsem volt egy Z600-as is
próbaképp, meg majd ha joshua7-nek sikerül beszerezni álmai hűtőjét, akkor lesz egy TRUE-m nekem is ismét próbaképp..
de szvsz egyértelmű a h2o előnye, ha tuningolni, ha halkítani akar a user.. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #15754 üzenetére
E3900?? az meg mi a szösz??
a wolfi egyenlőre csak jön, az ára majd később alakul. Remélem én tudom alakítani mert akkor qrva szar lesz
Te figy! szerinted ha 2x1 Gb 800-as A-data extreme-t meg 2x1Gb 1066-os Mushkint rakok egy gépbe ki fog akadni?
itt a ganged-unganged-re gondolok....
-
-
XaraX
addikt
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #15659 üzenetére
Hello.Semmi különös.Most nincs tuningszezon.
Majd télire összeszedem magam gépügyileg megint.Mostanába keveset gépezek,na meg csak notin vagyok,de te látom kicsit aktív lettél megint.Neked is volt egy kis kimaradás tavasszal.Hát ez van.Télen állandóan gép előtt ülök én is,ilyenkor meg ügye ritkán.Néha azért visszaolvasgatok. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
echterion
nagyúr
válasz
akoska07 #15631 üzenetére
Basszus, elfelejtettem átrakni az egyik cpuz képet.
Amúgy nem követelőzésnek szántam a mikor kérdést, csak érdeklődtem. Mindegy, csinálok majd mégegy tesztet, amin minden látható lesz majd (ha nem felejtem el). Amúgy a cpuz képen ott van a fesz, az nem elég? Bár, végülis mindegy. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest