- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
majd egyszer én is kipróbálom azt a lapot,egyébként azt is ajánlották nekem.
grat az uj cuccokhoz,remélem el leszel vele egy darabig.a hűtő elég jól néz ki reljük olyan jól is hűt majd.
sztem a Big Typhoon-ra hajaz egy kicsit.
nekem volt olyanom,az egyik legjobb hütő,
reméljük ez is olyan jól teszi majd a dolgát.elméletileg hétvégén én is tudok majd tesztelni,végre.
ha minden igaz akkor megjönnek az uj cuccaim.
nem sok időm lesz rá hétvégén.
majd szokás szerint éjszakázok -
thx
nem zsír új proci.
kéz alól van,de abszolut teszteletlen.
az egyik barátomtól vettem itt helyben.
ő mindig alapon hajtotta.
mint ahogy én is alapon hajtom 24/7.nem is kérdeztem tőle semmilyen infót a prociról,csak megvettem.
(nahh ez az ami nem jellemző rám)szóval teszteletlen proci.
nem tünik tul rossz darabnak,a VID-je ellenére.(1.2500v)
néztem már az FPO-ját,de elfelejtettem felirni.
annyi rémlik hogy Q832A...
de ez sem 100% -
Bagira01
veterán
Nem olyan nehéz a giga, yorkfiled tuning az idegölő, de az minden lapba
Ja ez volt az első e8400, origi procc, én bontottam ki, először aszittem vmi szar, mert a ram miatt nem ment a tuning, aztán 1,344v-on összejött a 9x500Mhz, és azt hittem h ennél jobb e8400 már nem is lesz aztán a legjobb az 1,28v-on 9x500Mhz-es e8400 volt
(#3243) akoska07:Hát nálam ritka, mert q9550 megyeget benne
-
lipi67
nagyúr
Szarj bele a tézisekbe! Ha Nálad hasít Asrock lapban samsung 667-es ramokkal egy 2180-as, sose cseréld DFI-8600-Xtreem trióra.
(kivéve ha majd el akarod 1x adni)
Én ha találok egy jó Abit deszkát, felőlem a csigabiga kávét is főzhet..Én most nekiállok szétfeszelni mindent.
-
lipi67
nagyúr
Ilyen kis fesznél a Load line maradhat enabled, olyan feszugrás úgy se lenne ami bármi kárt is tudna okozni, az jó.
A PLL szerintem az alap 1,5V -on is jó kell, hogy legyen, ez is tuti, azt leveheted.
A terminationt 1,24v-ról szerintem viheted 1,2-re simán
Az NB-t is leveheted alapra (1,1v)
Így is mennie kellene.
(Persze 1enként veszegesd, ha valamit nem bírna, tudd rögtön, hogy mi is az. Ja! Ez magánvélemény,de ha jó a proci és a lap, ezekkel simán futnia kell) -
lipi67
nagyúr
Hát..ez az! A lap elvileg kvajó. A ram se az a széria ami produkálna thré példányokat. Viszont nem sziporkázik. 3:5-ben 1450-1500MHz -et megy, de az semmire se jó, hisz elég thré alatta a memek sebessége. (mintha csak az órajel kúszna felfelé,de a teljesítmény nem) Prájmoltam 1330-on, ez se rossz,de lehet, hogy rosszul fogalmaztam:
X-Y beállításoknál fut jól a ram, és x-y -nál a proci is, de...mi a fenét kezdjek 3,4GHz-en futó procival 1300-as ramokkal? Nekem egy 4,9GHz-en ketyegő proci mellett kellene 1300 körüli ram (durván) a Dmark Cinebench 10 Super PI miatt., s ezt 1x-re képtelenség összehozni. Amit szeret a ram, azt a proci nem stb.. Nem elég "rugalmas" a ram..
-
lipi67
nagyúr
A lényeg, hogy teker, és nem is csúnya. Ne hidd, hogy én gigapárti vagyok. Bizonyos kategóriákban nagyon jók, de szeretni sose fogom őket.
A híres memkezelésük..hm.Tapasztaltam rengetegszer és most.. a Team Xtreem -vicc.
1x-re a procit és a ramot is húzni ebben a labban szinte lehetetlen. (nem 4-4,4GHz-re meg 1200MHz-re gondolok)
El fogom adni az egészet asszem. -
abból a szériából,ez a deszka az amit megvennék,kipróbálnék.
vagy a deluxe-t.
amikor még 28k-ért meglehetett venni,akkor halogattam és végül nem vettem meg.
pedig jó lenne most 28k-ért
majd azért egy maxfsb-nek nézzünk utána
hátha kedvet kapok én is megint az asus-hoz.(asus párti voltam) -
lipi67
nagyúr
LLcal.-nal eltünteted a drooppot,de nem nagyon egészséges az esetlegesen fellépő feszugrások miatt. Persze ha alacson fesszel használod, leszarni , ha néha 1,3v fölé ugrik. Ha valós 1,4v körül akkor már kicsit gázos..
A memóriabeállítás lesz sztem a ludas nálad, azt tesztelgetsd.
-
puttputt
őstag
Egész pontosan:
Q842A617 - krammerka... nekem is ilyen FPO-s, tényleg jól megy. Lassan elkészül a "proper" Prime is
, beküldöm.
Amúgy meg [pigatt] kollegával konzultálj szerintem ilyen ügyben, ő közel 2 hónapig keresett jó FPO-s 8400-at, talált is majdnem..., de ő nagyon sokat tud segíteni a témában, meg adni elérhető FPO-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged