- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13434 üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.
Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13409 üzenetére
Ne a cpuz ablakot nézd,mert az nagyon ugrált.Az everest cpu mag és a fogyasztási értékeket nézd.Cpuz is 0.92 alatt volt ált,de sűrűn ugrált.Nem kicsit veszi visszább.
El is döntöttem a Q9505S-t így fogom használni.Cpu volt -ra biosba normal,ami 1.200v lessz,és mhz meg amit azon a feszen bír.Így a des majd szépen visszaveszi a feszt idle.
Tiszta zöld leszek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #13303 üzenetére
Mondom, nem a teljesítmény miatt akarnám, az másodlagos. Hanem azért, hogy 2D-ben lekapcsolja a 4870-et, és az alaplapi dolgozik helyette. Lényegében 40-50W, vagy több W minuszba menne IDLE-ben, ami sztem nem lenne hátrány...
Hát ha egyszer meglesz minden, mérni fogok, csak integrált VGA-val, meg a 4870-nel, hogy mennyit dob rá a fogyasztásra.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13271 üzenetére
dehogy nincs. q9xxx-es táblázat.Annyi hogy ez lessz az eggyetlen.
Kíványcsi leszek a fogyasztásra,mit befolyásol a 65w tdp.Brutál tuning biztos nem lessz benne,mert csak kevesebb fesszel éri be,de hát nem is kell.A 3.6ghz-t vigye szépen,de hát majd kitesztelem.A továbbiakba annyit tudtam meg,hogy alapon ment egy g33 lapba.Na majd meglátjuk,legalább ilyen is lessz itt. -
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13252 üzenetére
Betonba kössél ne belém
hackeeeee: Igazából csak a g31 miatt nézem majd meg, kicsit meglepett hogy NB feszemelés nélkül csak úgy kivágott 1040@cl5-öt 1.9V-on...vagy 1.8-on. Most a cpu az elsődleges direktíva
oda meg a kis corsairek is elegek lesznek ahogy számolgattam..12x360/4320/-nál -ezt ha mákom van viszi 1.25V alatt- lesznek 950 körül, azt meg lazán viszik. Afölötti FSB meg lehet nem is lesz stabil, vagy csak olyan fesszel amit nálam úgyse kapnak, validra az is jó, többi afölött meg nem érdekel.
-
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13187 üzenetére
Valaki azt mondta azonos feszen kevesebbet esznek mint az intel, mostmár kíváncsi vagyok...
Mondjatok már egy sw-t amivel meg tudom nézni milyen feszen megy a ram, tesztelem a tracereket és nagyon mennek a g31-ben, csak alapból nem írja a lap hogy mennyi a fesz, olyan opciók vannak hogy normál, +0.1V stb. Nem tudom hogy 1.8V a normál vagy 1.8*.
szerk: vagy 1.9
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13166 üzenetére
Valami lessz az biztos.De most ezzel mit csináljak.Kiteszteltem.Jó jó proci,meg bőven elég lenne,még sok is de hát valamit csak kell tesztelgetni.
Egyszer élünk.
Tavaly minden hónapra majdnem 2 proci esett.Az idén felére le akarok menni.Ha bírnám tartani hogy csak 2 havonta cserélek,már az jó lenne. -
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #13158 üzenetére
Hogy gyors legyen a windows és ne recsegjen ropogjon a hdd
Remélem jövő hétre összeáll az inteles konfig. Sajnálni fogom az amd-t mert pld egy e3200-as ilyem memória írás olvasás értéket aligha ér el alapórajelen mint ez. e7200-as vagy e7400-as proci lesz mert min 400-as fsb kell az alatt intel halott
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #13155 üzenetére
Sajnos az ssd meg az amd déli híd nem komálják egymást. Nem azért vettem intel vezérlős ssd-t h 20mb/-s os 4k-s írással töcsmörögjön. Ha még ebbe a lapba vennék sata vezérlőkártyát az még 4k meg másik hűtő rögzítőkeret az még 1k akkor már 18k-ba van a lap és hiába a 8k-s proci már nem éri meg az intelhez képest
Viszont a proci marad a húgom új amd-s gépébe jó lesz
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13045 üzenetére
Rákerestem english kiterjesztéssel, így már 1-2 rész angol, azt megtudtam lehet nyelvet választani ha regeltél, 1ébként az OS nyelve az alapértelmezett, nálam épp magyar XP van, de a fülek valami szlovén nyelven vannak, regelni se tudok
szerk: toyone: nem vagyok
szerk2: na talán sikerül
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12825 üzenetére
"hát haázhoz tuti nem visznek " - házhoz még nem, de innen el, már vittek
"ha meg ilyet kamuzol, akkor nemtom milesz" - Én (az elhagyott) papírjaim szerint még mindíg debreceni lakos vagyok..
-letagadom-
aztmondják majd hívjá' villanyszerelőt - Ők nem értenek hozzá?
"add el a hűtőt, elég rá a gyári" - A sört hol hűteném be? No meg kinek kell egy Zanussi?
-
xmad
őstag
válasz
darál0w #12841 üzenetére
tehát a gépem:
CPU típusa DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)
Alaplap neve Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Lakeport-G i945GC
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya Radeon X1950 Series (512 MB) (X1950xtx)a táp pedig 450 W -os. a márkáját nemtudom, szerintem no name. vagy foxconn az is.
egyébként ezt a hűtőt néztem: http://www.pcx.hu/termek/spire-bluestar-sp678s0-pwm-41153
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12829 üzenetére
2D-ben eléggé visszavettem. Ramokat nem merem már visszább venni, nem tom, hogy mi lehet az alja ezeknek... Lipié elvileg visszább ment, de sztem ez nem megy visszább. Feszben ugye 0,903V-t kap a vga. Szal nem tom.
Proci lehet a fő indok, sztem.. Vagy hát a fene tudja.. De jó lenne, ha hatékonyabb lenne ez a az EIST...
AMD-nél azért is jobb, mert ugye ha jobban meghajtod, akkor is jóval drasztikusabban veszi vissza, tehát sokkal drasztikusabban csökken a fogyasztás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12825 üzenetére
Nha az az idle, az ami sokat érne nekem... VGA-d nem tudom, hogy mennyivel ehet többet mint a 4870, vagy kevesebbet..
Nekem 3500Mhz-s procival volt az a ~170W körüli érték terhelt állapotban. Idle-ben úgyis 130-140W. Most 3Ghz-n inkább 130, de azért ingadozik..
Ennyit ér a CnQ.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12822 üzenetére
Höhh! Az tök jó!
Én lusta vok bemenni, ha felhívom őket?
Megmondom, hogy ég a vezeték a falban, vagy valamit füllentek, csak kijönnek, s ha lesz náluk fogy.mérő..elkérem.Nem is mondtam! Leszedtem a hűtőmet, hogy majd ha folytatom, ne legyen utamban és, történelmi pillanat volt amikor a procim életében először gyári hűtőt látott.. (úgy értem saját gépben sose volt)
0,88v-on 2,33GHz-en megy a proci. Alapon 32-37°
terhelve meg 46-50° (magok)lépnem kell,
este..
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12819 üzenetére
Brrrrrr..
Ma olyat szívtam..le se írom, ilyen barom nincs még 1!
Csak egy 0,5-ös fúrót találtam itthon (nemtom hova tettem a többit, ez a gépbe volt benne)
Nekiálltam a a házat a PCI-E csatik meg a HDD-s kábelek miatt átfúrni. 1lyuknál ok, 2nál eltört. (tokmánykulcsot se találtam, nem volt beszorítva..) Találtam viszont tűreszelő készletet.Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
1-2 hét és béta ver. lesz a házam. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12784 üzenetére
Engedd meg, hogy így anyák napja alkalmából kimondjam: Isten éltessen neved napján!
(Annyit "anyáskodtál" már felettünk, Bogi-angol stb..)
Inni kéne vmit, meg nyársra csapni egy kuvaszt!(#12792) bzs73 : Lassan, de biztosan!
-Most dobok egy pisit gyorsan- (ezt csak azért írtam be, hogy lássátok: tök szobatiszta vagyok -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12774 üzenetére
Amugy félre ne érts.Én nem vagyon amd ellen.Soha nem voltam semmilyen párti komolyabban.Vga-ba is volt ati is meg nvidia is,nekem mindkettő jó.Hol ezen vagyok,hol a másikon,bár vga-t nem cserélgetek olyan sűrűn,de valahogy amd még se áll hozzám közel.Nem tudom miért amugy.Ez olyan mikor nem szeretsz egy ételt,pedig még nem is kóstoltad.De valahogy nem is akarod megkóstolni.
-
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12769 üzenetére
Hát egybe én se.De mint írtam az e5200 elment norm árba,a többit meg 2 részletbe nem jó?Na mindeggy,nekem jó.Amugy meg jó ideig elég még ott az e8xxx széria.Én a quad-ot már kihagyom.Ha 4 magos lessz az 32nm-es lessz,de ráér még az nekem.
Amugy meg persze e8600-t sose érte meg megvenni.Most is 20-25 között lazán venni e8400-t,de hát mint mondtam unom már ezt a számot.
Volt már ugye e8600-m is,és jó is volt.Amit előbb linkeltem,azt sajnáltam hogy eladtam,pedig nem egy e8400-m jobban ment annál is. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12724 üzenetére
Ha mellette lenne még egy "Zafír" is, tudnám, hogy ki bújt a bőrömbe
(#12726) bzs73: Szar, hogy el kell adnod ilyen procikat is mert megunod őket. Hülye egy véred van
(#12729) kulerr : Én nap mint nap? Hál'Istennek ritkán téved ide 1-1 javítani való Ajemdé. Amihez utoljára privátként leültem az Tildy AMD-je volt! Én akkor leszek AMS-s amikor Kolompárra magyarosítok Te Isten átka!!! -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12715 üzenetére
Nagyon "fickós" vagy! Mit csodálkozol. B@szod a hdd-t, elmegy..ilyen ez a randa sex!
Á! Ha AMD-t vennék, menne Race-nek a privi, hogy más nick kell, így itt nem maradhatok(#12716) hackeeeee: Tudom! Ebből indultál ki. Jogos..(Add el a notiot, vegyél yorkot és gépezz kevesebbet..
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12709 üzenetére
Meg, de léggel nem ok, sőt..AMD még dobozában is égetné a kezem..
(Gyuri és társai) rajtam röhögnének 1 életen át, hogy átmentem a sötét oldalra. Olyan kis áruló lennék
Kekem ez ok, nagyon is, csak engusz küldené már a ventifelfogatót, lenne kész a ventitartó panel a házba, le tudnám belülről festetni stb..
#12710) hackeeeee: Nagyon szívesen!
(azé' aludj még 1et rá!!!)
Gyuri hirdet q9550-et új-garival 52k, de van olcsóbban is szerintem. S amilyen AMD mizéria van, megtartanád a p35-öt, s előbb utóbb beesik egy olcsóbb p45-ös deszka..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest