- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #16705 üzenetére
Hali!!
Jajj de rég jártam erre..q9400-ek? Bírják bizony![lég/1,79V
]
A héten veszek megint egy UD3R-t, eladom az Abitot. Majd vadászok egy jó procit (ha lesz miből) és gyakrabban nézek be!
Szép napot!
(6420-ról van valakinek tuningeredménye? (léggel) ) Az enyém 1,35V Vides, és alulfeszelve 2,9GHz, de 3,3 fölé már 1,5V fölé kell menni...
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16754 üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16690 üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!
1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #16746 üzenetére
Szerbusz!
Ez volt a link (remélem így már jó).Ha úgy adódik, és mégis eladnám előtte én is szeretném mindenképp megpróbálni hogy menne igazán hideg körülmények között (akár nitró alatt is
).
Természetesen benne vagyok mindenféle tesztelésben, csak mondjátok meg majd, hogy mit hogyan csináljak.
(#16745) h.adam.92: Elég jól belenyúltam, köszi!
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #16742 üzenetére
Rég jártam erre, látom kezd beindulni az élet topikban.
Sajna nem nagyon tudok már jobb eredményeket elérni, de azért majd még kísérletezem.
Most 2d-s tesztekkel gyakorolgattam, egyelőre ennyi sikerült (kellenének jobb memóriák, mert biztató, hogy még 1,5v sem kell, hogy 5g környékén tesztelni tudjak 2d-ben).Bár gondolkodok, hogy lehet le kellene cserélni a "kis brutálist", csak nagyon sajnálnám.
-
PH-User
addikt
válasz
akoska07 #16707 üzenetére
Áh, akkor nem!
Az enyém:
FPO: L948B517
VID: 1,2875VErről az FPO-ról hallottál-e már?
MSI lapokkal mennyire vagy jóban? Esetleg egy P45 Platinummal jól járnék?
darál0w?
-
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #16694 üzenetére
köszi
mellesleg ez a beállítás 1.375V VCore volt és 1.26MCH, LLC ON. ezen a beállításon sajna 4.1GHz-el már nem indul el a gép.Még holnap megnézem mondjuk 1.3-as mch-val, ha az sem segít, akkor emelem még úgy 1.36V valós VCore feszig.
szerk.: ahogy nézem a listán az ~1.3V VID-esek azért 3GHz-et mennek.
arról nem is beszélve, hogy néhány emberrel együtt itt a topikban, neked is makk kezed van és mindig belenyúlsz a tuningos procikba...(#16695) darál0w: elégedj meg azzal, hogy azért tetettem ki lány avatart, mert szeretem a lányokat
-
Cadal
őstag
válasz
akoska07 #16662 üzenetére
Elvileg aida szerint 44C a kupakhő. Nyitva volt ugyan az ablak, de kint sem volt tegnap hideg (~ 15C). Szokták mondani, hogy ez nem teljesen valós mert félremér a szenzor, de viszonyítási alapnak nekem jó. Jah és 27,5k.
(Tekintve hogy aznap vitték el 24-ért az előző procimat, nem tűnik rossz cserének)
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #16647 üzenetére
Ennél többet nem nagyon akarok adni, a gáz az, hogy 4GHz felett nem akar menni. FSB 497 ment neki validra. 4020-on nem megy 1.45V-al. Eddig szépen fokozatosan kérte a plusz feszt, de úgy érzem itt kezd kifulladni. PLL-t lehet kap egy kicsit, és megnézem, de lehet itt a vége.Más szorzó beállításon sem jött össze eddig.
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16620 üzenetére
Mindenképpen megnézem, itt a boltokba semmi normális nincs, csak rendelésre, két hete a kiszemelt 4 cpu hűtő lehetőségből egyet se tudtak beszerezni, (Xigmatek, Scythe, Zalman,Coolermaster(Hyper 212+)) így van ez kisvárosokba!
Bróbáltam még max FSB-t-nézni hát 380-nal még nem bootolt, fsb-t ezek ennyire nem szeretik?
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16618 üzenetére
Jobban menne lehet, nálam a E6320-as 400-as strap-et nagyon bírta 36MHz-többet ment mint 333-son, a Super Talent ram meg 606MHz-ot kevesebb MCH feszen, a G.Skill viszont bios resettel indult csak , ha hibztam vele a beállításnál azonnal bios reset, különben nem indult, besz@rás, a 7200-at meg sem próbáltam 266-on egyből 333-as jumpert(strap-et) kapott, ott nincs viszonyítási alap.
Na de ez az 5200-as 3-jára dobja el a primet, vagy a vista zárja be , úgyhogy mára befejeztem, holnap hátha eszembe jut valami még van valami + menü is alt+F4 vagy sift +F4, ott lehet még valamit variálni.
Jó éjt mindenkinek, mára nekem ennyi volt!
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16606 üzenetére
Ja,ja fog melegedni, az biztos, egy kicsit lehet kompenzálni erkély levegővel este
,
Jobb hűtő ráférne főleg 1,3-volt felett, még nézegettem tegnap 1,2voltos tudását nem rossz de bajnok az nem lesz, olyan 3400-fölött valamivel, hát M0 stepping.
Normális hűtő olyan max.: 10K-ig mi van most? 12cm-es ventivel?(#16605) h.adam.92 Nem is mondok re róla, bajnok nem lesz de barátságosan tuningolható.
, majd elcserélem egy pálinkafőzőre
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16596 üzenetére
Na igen, nem az 5200-al fog kijönni az ereje az má biztos
Hát időm az nekem sincs sok talán ma este lesz egy pici , megnézem én is az új szerzeményt, ami pont egy alacsony vides E5200-as, 1,13volt-os 1,100-kap terhelve a P35-ös lapban, és ez is csak gyári hűtővel(most nincs más)
, tök véletlen!
-
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #16566 üzenetére
ezt nem hiszem el, éjjel beállítottam CL4-et és 10 percig hibátlanul futott a prime, csak le kellett már feküdnöm, így abbamaradt. most prime-al kezdtem a napot, erre 2x is behal kb 3 perc után... ilyen szerencsém is csak nekem lehet
ilyen mit tegyek? csak a RAM fesz-el lehet szórakozni?
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #16568 üzenetére
Azzal nekem tuning nélkül is alig volt hűvösebb az 5200-ám, de az nem is ment ilyen alacsony feszen.
én a magasabb rézmagosat tesztelgettem nyáron a nagy melegben. 1.25V-ig bírta a léőést a TX2-vel, az felett elszaladt a hőfok. Viszont én az 5200-át 10.5X333-on használtam. Max órajelet meg sem néztem.
-
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #16515 üzenetére
Mire nem?
Markolásra, Super-Hiper-Ultra Pi... ezekre nem biztos, de egy GTX 460 mellé tökéletes.
Procilimit sehol sincsen, van 1-2 játék ami már használ belőle 5 magot, igaz nem 100%osan.
Egy Mugen2vel kényelmesen le lehet hűteni, nem kell hozzá high-end procihűtő vagy vízhűtés.
Megvan az előnye is, de nem egy i7 -
-
stigma
addikt
válasz
akoska07 #16429 üzenetére
Jól igen, i3-530 lett volna méltó utod, de mivel nem vitte volna senki vagy olcsóért ment volna el ezért maradt, de nem szomorkodom.
FPO-t elsőre el sem akartam hinni, mert eléggé furcsán néz ki
Lényeg a lényeg, megy mint atomDFI az DFI, mint a Euro Card reklám, nem lehet megunni
Sajnos amúgy DFI kiszáll a piacról nem lesz többé Lanparty széria ha jól értesültem -
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
#16303 lizakattila : mi volt ez ? majd dumáljunk erről.
Mármint miről is...?
Igen, sajnos engem is utolért a dolog és egy teljesen normálisnak tűnő, kommunikáló gyerektől nem kaptam meg a cuccot. Ez van sajna.
A másik része is igaz, decemberben születik a fiam.(#16309) Jakab66[hun]: Hát, nekem most is meglenne a lehetőségem akár jóval fölé menni is, de most már valahogy "szobai körülmények között" nem vagyok olyan bátor. Max olyan 1,5-1,6v között mindig megállok.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
Majdnem én is csaló lettem akaratlanul... (eladtam egy 500-as WD HDD-t, még csomó garival, odaért visszaküldte, hogy gari mert kaki. Bevittem, és majdnem fél évig nem voltak hajlandók kicserélni... Hála istennek nagyon rendes taggal volt dolgom, és nem rázta annyira a lábát. Kötél idegei voltak, és bízott bennem. Nem nevezném meg, mert ezt kérte.)
De hála istennek odacsaptam az asztalra, és jéééé egyből volt cserevinyó....
szerk: Sz@r világot élünk emberek.... (engem a biztosító is szívatott. Mondjuk kit nem?!)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07 #16300 üzenetére
a srác akitől vette eltörte a pcie csatlakozot, amiről elfelejtett szolni, majd fél nap után megadta magát a lap...
persze lipi akkor már rég elküdte a 14Kt + a lapot is.
aztán szolt a srácnak, az meg nem akarta visszaadni.
aztán már a lapot vissza akarta.
most már mindent vissza ad.
kellett a ráhatás
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest