Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
M_o_g_y_i #19890 üzenetére
Lehet nekem vannak előítéleteim azzal a szemforgatós vigyori fejjel!
Egy Fractal Design XL oldallapjára kéne... mindenhol porszűrős, csak ott nem... elvileg ott is hangszigetelés van rajta, csak amióta a 6990 bekerült a gépbe, kénytelen voltam ventilátort tenni az oldallapra!
Így viszont nem gyenge mennyiségű port szipkáz ott be...
PC Gear-t néztem én is, de ott az a biztos ami már megtörtént... volt, hogy 1 hónapot vártam valami bisz-basz alkatrészre mire megjött...
A megszokott üzleteimben ( Ipon, Hardverker, DigitalTrend, ComputerMode ) meg nincs... :S
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
14-s porszűrőt kéne beszereznem... az ilyen kütyüket ti hol szoktátok megvenni?
-
-Solt-
veterán
Urak!
LLC-vel a max 1.3V Bios alatt, vagy terhelés alatt értendő?
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Esetleg tudna valaki egy linkkel is segíteni? UD3R-hez kéne az F10c bios, de amiket én találtam, azokat kicsomagolva nem ismeri fel a bios frissítésnél... Jelenleg a F13e van fent az ahci driver miatt...
-
-Solt-
veterán
No megtaláltam a tavalyi 4GHz-s eredményem!
ÍME DS3-l nem rossz...
-
-Solt-
veterán
válasz
Jakab66[hun] #16320 üzenetére
Megvette a srác az E8400-t, kiderül mi a helyzet.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Lenne egy kis off kérdésem. Egy kedves barátom kapott egy ilyen lapot: Gigabyte GA-EG41MFT-US2H Fingom nincs erről a lapról, így hülyeséget nem akarok mondani neki. Bírná ez a 400-s FSB-t egy E8400-l párosítva?
Egyáltalán milyen lap ez?
-
-Solt-
veterán
válasz
barnam_ #16239 üzenetére
1300.-Ft... Nem halok bele... nyilván nem csodatévő, de azért pár fok is pár fok nagy melegben... a mostani meg nagyon kis gagyinak tűnik!
Ha már szétszedem a gépet, ennek okán vettem egy brutál Scythe 12cm-s ventilátort ( maxon 110 CFM!
), plusz egy csavaros lefogatót a Ninja-hoz... ez a műanyag gyanús nekem, sokat bíbelődtem vele, és sokszor nem voltam biztos benne, hogy minden oké...
Portalanítás + új venti + új lefogatás + új paszta, kíváncsi vagyok mi lesz a vége!
( ha pc tapasztalataim nem csalnak meg, akkor ugyanaz mint most, csak 6 ezressel kevesebb lesz a pénztárcámban!
)
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
A gépem teljes kitakarítása mellett határoztam el magam, és ennek keretein belül a proci hűtőm is lekerül a helyéről... a kérdésem az lenne, hogy kinek milyen paszta vált be?
Nekem jelenleg valami Nexus TMP-1000 bigyóval van összemaszatolva a cpu-m, de a takarítás jegyében gondoltam kap valami jobbat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest