- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Bagira01
veterán
válasz
hackeeeee #10211 üzenetére
Nekem alapórajel 0,928v-al megy megy
-
válasz
hackeeeee #10208 üzenetére
Ez már csak ilyen, nem lineáris a feszültség és órajel viszonya egymáshoz. Pl. nálam alapfeszen max. 3.8Ghz-t megy, +200 Mhz 0.0375v-"ba kerül", de onnan még +250 Mhz 0.0875v-ba. (a bios-ban megadott, prime-hoz szükséges fesz-ekkel számolva, 1.25 -> 1.2875 -> 1.375)
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10180 üzenetére
Valós 1,18v? Simán mehetsz 1,225-ig 24/7-be. Ha több 100MHz-et hoz, megéri. Ha aránytalanul kevesebbet..valóban nem.
Aggregátor:
Képtelen vagyok javítani..A kva nap is süt, minden ellenem van"Most ennyi jött össze.."oszt dobsz egy majd 5,1GHz-et.P45ben meg több fesz kellene a 8400-nek..
(#10193) Bagira01: VTT-nek 1,4v felett kell adnod
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10131 üzenetére
Ma egész nap ezt csináltam. (Próbáltam a gpu/mem határokat, no meg azt, hogy mennyire fogja vissza a vga tuning a procit. (mert teszi ez az átok
) Lényeg, egy 838/1007 kb jó, akkor még a proci is elszaladgál 4,5GHz felett a teszteken:
[01]
[03]
[05]Nem, ez nem csak vga teszt, kb ezen az órajelen ezt a procit lehet használni 24/7-ben.
-A vga-val szívok, jó lenne egy 850/1100...- -
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #10034 üzenetére
öntőőőke. most ezen jot derültem. vagyis hát a saját hülyeségemen. bnőm hűtőmégneseket csinál aztán öntő formákba kell tenni a gipszet és így készül...aztán nemvágtam le hirtelen mi az az öntőke
okosba kell csinálni. eladod,(ha posta, pénzt előre utalják , abbol és egy kis+bol pedig megveszed a lapot és feladod a másikat. ) és még aznap veszel egy másikat. sztm megoldhato
-
válasz
hackeeeee #10028 üzenetére
ha vga hütés és alaplap csere közt kellene választanom...
gondolom sejted a választ,de azért leirom.
egyértelmü P35-->up to-->P45persze nem midnegy mi az a P45,
mert vannak olyan P45 lapok aminél vannak jobb P35 lapokkrammerka : felraktad az eredményeket ?
le tudnám szedni az adatokat a honalpról,csak az office is a hibás vinyón van.
lehet szedek majd le másik office-t.
holnap nem leszek,sesetleg telóról benézek... -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10000 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..)
(#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés) -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9991 üzenetére
Pont ezért lesz ez az utolsó ATI kártyám. Nem érdekel az ár/érték stb..nem kell több ATI most 1 éven belül volt: 4770,4830,4850 meg ez a 4870, de... a köv karim nv lesz megint.
(#9993) darál0w: Bogim erős 4-es, a Herman nagy falat lenne neki. Naponta látástól mikulásig tanulhatna. Mert...NEM TUD TANULNI!!! Hiába tanué pl. napi 3 órát, az nem intenzív, elkalandozik közben stb..Krisztián más kat, ő figyel órán és kitünő, iskolától függetlenül. Ált.-ban 1db 1ese volt (többi 5), mert matek dogánál megirta, kijavította s aláírta : Elérhető pont: 50 Elért pont:50, Érdemjegy: 5 L:Lipták Krisztián.
-Na, kapott akkora karót- Csak tudod..már most kikészít bogi, mert lövése simcs, mit, s hova. A gimi csak időnyerés lenne.(23-én központi s jövhéten kéári az ofő, a sulik megnevezését..
-
-
válasz
hackeeeee #9938 üzenetére
Nem, de eddig emailben mindig elküldték, most nem.
Viszont ID alapján végigzongoráztam, és megvan.
Van egy 5040 Mhz-s screenshot, de arról nincs valid. (Elfelejtettem hogy hwbot-hoz cpuz valid is kell.)
6-os szorzóval is 560 volt az fsb vége, szóval ennyit tud a lap. FSB és mch +0.25v-t kapott.darál0w: előfordulhat hogy rossz email címet adtam meg, mert sietni kellett
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9864 üzenetére
Sub és toyone ---beszéltünk, mert wr rekord is van ebben a prociban, s most a wr teszteken senki nem vert meg léggel, s 2 listán is 4helyen van a proci, csak.. Most már kell a pénz másra, és sub-ék csak jan végén (talán) tudnának jegezni.
Ja! 4,2-t lazán szerintem, deinkább 4,5 felé.. Unatkozni nem unatkoznál, elküldeném ezt a 3200-at, érdekelne is, Nálad mit megy.Halovány emlékeim vannak, s arra meg már emlékszem, hogy vonattal mentünk tovább és debrecen-miskolc-füzesabony között ingáztunk fél napot, mert mindíg elaludtunk a hülye vonaton...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #9856 üzenetére
hát lesz itt mit alkotni.
max fsb vhol 500-520 között lesz, de ez is csak a lap miatt.
merthogy ugy néz ki ez a lap is megküzd az 500 és efeletti FSBvel
vtt 1.38V , nb 1.36V és így megy neki az 500. prociban még mindig bőven van
megprobálom most belőni a proccot ehhez az fsbhez.
cpu pll mennyin yo? mert most van először ilyen lehetőségem
-
válasz
hackeeeee #9842 üzenetére
+0.20v-t adok 1066 CL5 turbo-hoz. 1000 CL5 turbo-val használtam ugyanígy még az E6700-el csak 400-as fsb mellett. Lehet 500-as fsb-vel ugyanehhez több fesz kell. Azt is észrevettem, hogy nagyon melegszik az NB hűtő, az aljánál nem tudom 7mp-nél tovább tartani az ujjam.
(#9845) zakroland: nem túl egészséges ha a pci-e frekvenciát tuningolod
maradjon csak 100 Mhz-en. Egyébként én azt vettem észre, ha lefagy a prime95 hibaüzenettel, akkor a memória, ha hibázik valamelyik mag, akkor a proci a ludas.
-
válasz
hackeeeee #9837 üzenetére
Mondjuk a tiednek alacsonyabb a VID-je, lehet ezért is megy jobban alacsony fesz-el.
Valós értéket nem tudok mondani, csak amit kiír a cpu-z: 1.264V, LLC on.
Azóta próbáltam még egyszer prime-olni a max. üzem kategóriába, de nem akart összejönni, fagyott a prime (valszeg a memóriával van gond.) -
zakroland
tag
-
dangerzone
addikt
válasz
hackeeeee #9768 üzenetére
Az igaz, de amúgy elég szépnek tűnt. Fene tudja. Ez már X-akták kategória. De erről a videófelvételről meg nem mondom ,hogy hányszoros a valódi élsimítás.
Mondjuk szerintem is felesleges a 8x-os élsimítás, meg a 16x-os szűrés. Nekem is csak 4x-es élsimítás van 4x-es szűrővel. Pedig aztán rv 770 rulz.Aggregátor : Azám.
Itt biztos valami ármány van.
-
-
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9739 üzenetére
Minden beállítás "magas" -on van, anti akármi 8xx 1280x1024 felbontás, stb...
17"-os lcd-m van egyébként!
írjátok be a google-ba: rapidshare downloader...nem egy bonyolult megtalánikrammerka: tudom, kösz, részben ezis volt a cél, bár még mindíg azt állítom hogy nekem van igazam
-
dangerzone
addikt
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9724 üzenetére
Nyugi, látszik minden beállítás, direkt arra törekedtem
Mellesleg bocsánat ezért a megnyilvánulásért, de szerintem jogtalanul kételkedtek a szavaimban, hisz nem ismertek.
Én tudom magamról, hogy nem hazudozok!
Ezért akár meg is sértődhettem volna, és elhagyhattam volna a fórumot, de igaz, én vagyok a hülye hogy bizonyítgatok...kb. 2perc és átmegy a videó -
kulerr
őstag
válasz
hackeeeee #9627 üzenetére
még régebben csináltunk páran egy teljesen azonos beállításokon teszteket...érdekes dolgokat látni.
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9627 üzenetére
Én itt most nem csak a fesz.-ről beszélek. Több cache van, nagyobb fesz. és azthittem hogy ez a kettő összességében elég lesz, de mindegy. Egyenlőre még mindíg nem jutottam el a játék tesztelésig, de mostmár közelállok hozzá. Majd írok, hogy milyen eredmények születtek.
Sikerült elindítani a 3dmark-ot, mégpedig úgy, hogy telepítésnél mindíg telepíteni akarta a dx. 9-et, de nem sikerült neki, átállítottam a telepítést rendszergazda módba, most felrakta a dx 9-et, és mostmár megy -
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #9613 üzenetére
Ezeken a "hibákon" kívül meg vagyok elégedve vele, most jön nemsokára a játéktelepítés
Alapból, ha nem használom 30-32c a proci, és 25perc terhelés alatt 3.3ghz-re húzva is csak a kerek 50c-t érte el! Gyári rézmagos hűtőm van.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a proci szerinte egy e5xxx szériás procival egyenlő teljesítményt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- foobar2000
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest