- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
xward
tag
válasz
akoska07 #19035 üzenetére
Nos Köszönöm !
Q8400 Tulajdonságai: FPO:L019B556 - VID:1.2875VElső tesztem igy sikerült majd még finomitom csak kapásból belőttem 1.25v ra és
ime 3.2GHz
majd valamelyik nap csinálok 1.25v os és 1.35v os tesztet egyenlőre a 3.5GHz et néztem ki magamnak remélem 1.3 v alatt menni fog
még annyi lenne a kérdésem hogy alapórajelen 2.66GHz en a CPU 3 és4 álandó 37 fokot mutat ez ilyen proci vagy nincs valami rendben a hütőt már néztem jólvan felszerelve
esetleg bios vagy valami tipp ötlet
köszönöm ! -
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #19014 üzenetére
Thx!
Avval ne szemezz. ASUS-t külföldi fórumokon nagyon szidjak és túl is van árazva. Én Foxconn vagy ASRock-al szemeznék a helyedbe, esetleg Giga (itt csak 4600 felett van nagyobb szopás, végül is annyi hogy 4600 felett PLL OV Controlt mindenképpen be kell kapcsolni)
Milyen tesztre gondolsz? Linx? Sztem alapon jó ha az 50 fokot eléri
3.400-on sztem 1V körül elmegy, vagy alatta, de őszintén még nem néztem. 4600 felett kell ide sok fesz, HT-val meg egy kicsit még több. Giga P67 topikba ha gondolod nézz be (én írtam a kezdő hsz-t
, meg elég kevés hsz van így átlátható a topik)
Landonnal sok információt gyűjtöttünk többek között a TweakTownról is, ami a nem hivatalos Giga HQ
-
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #19012 üzenetére
itt külön tudod húzni a ramot procitól függetlenül, csak P-s vagy Z-s lap kell alá.
semmit nem használok alapon
gyors
nem nagyon van proci limitem. alaplapok bajosak, pontosabban a BIOS-ok (kivéve ASRock, és ilyet az én számból még nem hallottál, de tényleg így van)
Az A70 viszont nagyon dúúúrva:
nagyon jó vétel volt, örülök neki
most belőttem IDLE 523RPM-en pörög
-
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18991 üzenetére
Nem is ez volt az eredeti téma, de bedobta ezt a 4,8-at amitől nálam rögtön villany leó lett.
Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.
Szerk:
Na de, ha igazán korrekt akarok lenni, akkor el kell fogadnom, hogy esetleg mégis lehetséges(bár nagyon nem valószínű), hogy nála van a világ legjobb Phenom X4 9950 BE processzora, így azt mondom megvárom a fejleményeket, és megkövetem, ha én ítéltem elhamarkodottan.
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18989 üzenetére
Hát, akkor a srác kissé(kissé?) túllőtt a célon. Egyébként már szembesítettem a némi ténnyel, de még kitart
Írja nekem, hogy rosszul tudom, az ő procijának a rekordja nem ~4,2GHz hanem 6,5GHz. No, mondom dobj már egy linket erről a rekordról, erre betol egy videjót ahol megrántottak egy Phenom II X4-et(gondolom TWKR volt) 6,5-re, ami egyébként már rég nem aktuális. Hmm hát írtam neki, ez a proci bizony nem az a proci.
Valójában egy Phenom X4 9950 BE-ről van szó. De ha mondjuk 3,8GHz-t ír még talán elhiszem... áhhh nem, még ezt sem....talán elsőre, de egy kis gondolkodás után biztos nem, de hogy 4,8GHz-en megy egy Agena, na az már azonnal kiverte a bizitit nálam.
Mindegy, most várom mit mond arra, hogy a Phenom X4 akármi BE TWKR az kicsit más mint egy Phenom X4 9950, meg, hogy az ővének ~4,2 körül van rekordja.
Szerk: Közben megint megnéztem a videót, nem TWKR, vagy legalább is az a CPU-Z még nem úgy ismeri fel, azt látni hogy nem egy sima "utcai" proci, hanem egy ES(elösször 2:10-nél látszik).
-
Razermazer
őstag
-
krammerka
őstag
-
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18804 üzenetére
meglátjuk mit hoz a jövő,a tavalyi év,nagyon nem jött össze.........
Most legalább van lehetőségem az i3-at kipróbálni.
Viszont még nem jöttem rá,hogy az miért van,a biosba lépés után,5-10 másodpercenként fekete háttérre vált a kép,majd vissza.És ezt addig csinálja,míg a biosban vagyok.Onnan kilépve minden ok. -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #18800 üzenetére
Ezért cseréltem én is most le a cuccost. Az többi rendszerhez képest most tényleg jó áron lehet venni i7-et. Ha valaki nem csúcs szuper, tuningos darabra hajt, hanem megelégszik egy átlagos darabbal (mint én is
) akkor szerintem most tényleg megéri váltani.
Ezen a cuccon meg még bukni sem lehet annyit, mert elég jól tartja az árát. Nem mondom, hogy x időn belül nem mehet még lejjebb, de biztos, hogy még pár évig nem lesz "eladhatatlan" kategória. -
-
krammerka
őstag
-
-
xward
tag
válasz
akoska07 #18760 üzenetére
Szia !
Köszönöm válaszod először is !
ma megtróbálom ugy ahogy irtad még anyi hozzáfüzésem lenne hogy vettem még 2x1 Gb
ramot igy mostmár 4x1GB van benne és sokkal jobban megy a gépem is meg minden amit észrevettem hogy a multkori 3.80GHz - es tesztemnél csak 1.360 V on ment stabilan
most a 4Gb rammal 1.341V on stabil a 3.80GHz Ez hogy van ?
vagy azért mert tegnap elég bátran áligattam a bioszba mindent
hmm érdekes dolgok ezek de ami igaz az igaz hogy prime95 nél legyen az
small vagy blend tesz már nem lassulbe a gépem 4GB rammal -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #18728 üzenetére
Szerbusz Barátom!
Kössze! Majd még csiszolgatok rajta, szerintem menni fog az kisebb feszen is.
Én is hulla vagyok (éjszakás vagyok a héten, nem nagyon volt kedvem, erőm kísérletezgetni, pedig nagy volt a kísértés), de majd szánok rá időt.
Egyelőre így még annyira megismerni sem tudtam, mit tud az i7, kb összeraktam és egy órát voltam gépközelben.
A ramokra én is kiváncsi leszek. Jövő hét körül várható, hogy lesz időm beszerválni egy 3. modult.Természetesen én is úgy gondoltam, hogy majd, ha lesz időd/kedved fölrakod a táblázatba.
-
-
xward
tag
válasz
akoska07 #18701 üzenetére
hát öszintén kicsit félek a használt dolgoktól mert már párszor pórul jártam
és szeretem azért ha van egy kis garancia a termékre én tisztába vagyok azzal hogy
nagyobb teljesitményü procit vehetek egy uj árán de mi a biztositék hogy nincs kihajtva
vagy valami ilyesmi
na közben találtam egy árban megfelelőt
és még 1 kérdés van külömbség dobozos és box között gondolok itt a tuningnál hogy
meik jobb
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18695 üzenetére
Ha fel kellene sorolnom hány gépem volt, biztosan belekeverednék és kihagynék néhányat.
Mindkét oldal termékeit ki szoktam próbálni és nagyjából 3 havonta szoktam cserélni, mert nagy a kuncsaftkör és ha megfüzetik az árát hát vigyék.
Ennyi szokott lenni a megunáshuz szükséges idő kb.
Viszont most a jelenlegi cuccal azt hiszem meg fogom várni a Buldózert. Már csak azért is hogy borsot törjek vele az intel fanok orra alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest