- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #908 üzenetére
nyehehe
jég meg lég között van egy kisebb szakadék
amúgy már régebbi eredmény, csak gondoltam berakom hogy serito és lipi67 kollega kicsit nyoszorogtatva legyen, nehogy már jólérezzék magukatam szatesz ügyködte az eredményt, úgyhogy az ő érdeme.
én akkor épp......a franc tudja mit csináltamde ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #837 üzenetére
más:
Nemsokára jövök én is, és ki lehet tölteni "velem" a táblázatot. A MAX OC pontosan mit takar, oda elég egy CPU-Z valid is? Vagy oda is stabil eredmény kell?OFF:
Volt ez a tök jó képfeltöltős oldal: media.proxnet.hu Ez nem működik nekem mostanában, ha rányomok a gombra, akkor nem csinál semmit. Nálatok jól működik? Vagy légyszi ajánljatok egy másik jó oldalt! Úgy hallottam, hogy a kepfeltoltes.hu az elég szar....... -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #559 üzenetére
Hűha
Te!Egy durvább"polírral"mennyit lehet leszedni az ihs vastagságából?Szarni rá,h egyenes -e ,legyen éppannyira"vastag",hogy elbírja a hűtőt
Gondolom akkor (mivel a hűtő közelebb kerül a magokhoz)hatékonyabb lehet.Van ilyen példa?-Esmeinkupaktalanított..zsilettel,bele is vágott,meg is hótt a proci,az nem volt szerencsés..
serito: Ja!Ma ezt mondod,s reggel arra ébredek,hogy van egy 5,1GHz-ed...
Köszi a"jókívánságot".Nem baj.Jön a tél,s ahol a füst,ott a meleg! -
serito
senior tag
válasz
subaruwrc #485 üzenetére
Ha már közelebb kellene lenni Budapest-hez, akkor lehet még Komárom is! Komáromban még a helyszín is jobb lenne (Pc service !) Sajnos itt nem találtam senkit akit érdekel és egy kicsit ért is hozzá. Bevallom én sem vagyok Extrem tuner, egyedül nem megy, viszont sokat olvasok e témakörben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest