- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #908 üzenetére
nyehehe
jég meg lég között van egy kisebb szakadék
amúgy már régebbi eredmény, csak gondoltam berakom hogy serito és lipi67 kollega kicsit nyoszorogtatva legyen, nehogy már jólérezzék magukatam szatesz ügyködte az eredményt, úgyhogy az ő érdeme.
én akkor épp......a franc tudja mit csináltamde ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #837 üzenetére
más:
Nemsokára jövök én is, és ki lehet tölteni "velem" a táblázatot. A MAX OC pontosan mit takar, oda elég egy CPU-Z valid is? Vagy oda is stabil eredmény kell?OFF:
Volt ez a tök jó képfeltöltős oldal: media.proxnet.hu Ez nem működik nekem mostanában, ha rányomok a gombra, akkor nem csinál semmit. Nálatok jól működik? Vagy légyszi ajánljatok egy másik jó oldalt! Úgy hallottam, hogy a kepfeltoltes.hu az elég szar....... -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #559 üzenetére
Hűha
Te!Egy durvább"polírral"mennyit lehet leszedni az ihs vastagságából?Szarni rá,h egyenes -e ,legyen éppannyira"vastag",hogy elbírja a hűtőt
Gondolom akkor (mivel a hűtő közelebb kerül a magokhoz)hatékonyabb lehet.Van ilyen példa?-Esmeinkupaktalanított..zsilettel,bele is vágott,meg is hótt a proci,az nem volt szerencsés..
serito: Ja!Ma ezt mondod,s reggel arra ébredek,hogy van egy 5,1GHz-ed...
Köszi a"jókívánságot".Nem baj.Jön a tél,s ahol a füst,ott a meleg! -
serito
senior tag
válasz
subaruwrc #485 üzenetére
Ha már közelebb kellene lenni Budapest-hez, akkor lehet még Komárom is! Komáromban még a helyszín is jobb lenne (Pc service !) Sajnos itt nem találtam senkit akit érdekel és egy kicsit ért is hozzá. Bevallom én sem vagyok Extrem tuner, egyedül nem megy, viszont sokat olvasok e témakörben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest