Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13501 üzenetére
Mondtam hogy tegnap 20k-ért se adtam volna el senkinek
Pár emberke kérdezte mi lenne az ára az első 1-2 héttel ezelőtti tesztek után, 15k-t mondtam alhangon, a 4.4G-s 1.35V-os mutatvány után már 18k-ra tettem a mércét, ha senki nem adná meg akkor marad felkiáltással, a legjobbaknak mindig felára van bármiről van is szó, ha nem is world best, de kis hazánkban mindenképp, komolyabb cucc híján ennyit tudtam kihozni belőle. Jó hogy tegnap linkelted a hwbotot, 12.5x375-ös valid volt szintén g31-es2l lapban, gyanítom ez már akkora órajel hogy fölötte az NB tudásának vége, majdnem 5G
20k-t mondtál tegnap, én azt mondom vidd el 18k-ba és mindenki jól járt. Kivéve a cpu-t, mert annak nem lennék a helyében nálad -
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13486 üzenetére
Ezen már böngészőből már csak a fox ment, még ie-vel se töltött be semmit
volt olyan pdf-es oldal ami kiakasztotta, notin minden böngészővel tökéletes..4-5 bekapcskor még a fox se indult, csak betöltődött..na ezen a gépen volt 12x375 1.36V-on, most hogy szűz a win nem jött össze
De legalább tudom hogy a netes barmulás miatt nem ment a valid, mert alapórajelen se ment, sehogy. 380FSB volt a max amit kezdetekben belőttem, de azt csak win alól, prime indításkor meg ki is fagyott, persze a "szokásos" 1.35V körüli valóson. De elég volt, sokkal többet elért mint vártam tőle, 10k-s g31 lapban stabil 4.4G 1.35V-on, VID-en meg 4G fölött valamivel, csak droppolton néztem ami nekem 1.184V, ott 4008mhz
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13484 üzenetére
Xp sp2 winter, mindig olyan OS-sel tuningolok amit használok is, amik mentek ezen ugyanúgy mentek win7x64-en is stabilan mindig. Futott itt minden, fox az egyik sw ami szeret kékhalált dobni ha nem tetszik neki a tuning, de én "online" tuningolok, ha kevesebb a mhz hát kevesebb
Már nem izgat a 11. hely, ha múltkor nem jött össze a vlid így jártam, nem szerelgetek újra. Én a tesztelgetést ha megtartom is a dögöt befejeztem.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13481 üzenetére
Ennyit csináltam én is múltkor amit nem tudtam validolni a fosch böngésző baromkodás miatt...11-én születtem, szép lett volna a 11-edik hely vasárnap
aztán persze -10
majd' 0.1V-tal kevesebben ment ennyit itt...Átgondolom
szerk: 375x12.5-en múltkor lazán 1.36V-on bootolt, lefuttattam a pi 1M-et is
mentés közben fagyott ki a foxtól, hűtés terheletlenül nem lehet kevés, a 4.4G-s primenál 70 fok alatt voltak a magok, de terheletlenül 50 alatt.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13479 üzenetére
Ez már jó lenne 11-nek?
Kapott biosból 1.4V-ot, terheletlenül ennyi volt ami összejött, 375 FSB nem...de most gépben van, asztalon jobban muzsikált, hűtő is elmozdult róla szerelés közben egy kicsit. Részemről a teszteknek vége. G31 lap, 667-es ramok dualban, 250-es táp, pár k-s léghűtés... ha hasonló konfiggal bárki beelőz annak elismerésem, p35-45 meg csoda ramok 1.6V vagy feletti cpufesszel én is ott lehetnék gondolom, de arra teszek
"Add el, megadom a 20k-t. de csak most." Hüle vagy
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13475 üzenetére
Rajtad kívül is voltak érdeklődők, ők is akarják/akarták, nekik is mondtam 1előre nem eladó...itt a dilemma, egy ilyen procit adjak oda pár k-s felárral mint boltban van? Aprópénz, de nem jönne rosszul. Vagy tartsam meg és lowend cuccokkal nálam maradjon az előny, hogy kategóriájában mindent lezúz, de ezenkívül nem egy E7/8-ast, i3-at, i5-öt...ha most azt mondaná bárki hogy 20k-t ad érte akkor is nemet mondanék, sorry
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13471 üzenetére
Az még nem telt le papi
Nem fogom feladni ma az biztos, ha szenved alatta a ramod vegyél normálisat
Ha el szeretném adni nem hiszem hogy kereslet nélkül maradna, ha meg marad nálam lesz a földkerekség egyik legjobb E3300-asa, ha nem a legjobb...
Tudod: nagyinak egy csokor virág 3k, új ing 10k, büntetés mert tilosban parkoltál 15k -mert beverted az ellenőr orrát 3 nap bünti-, cpu tuning Numero Uno helyezés:megfizethetetlen...minden másra ott a mastercard
bzs73: Ezek sztem a matrixból pottyantak, xarnak a fizikai törvényekre, mert tudják hogy "nincs kanál"...
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13467 üzenetére
Megyeget jah
Én meg 14-es szorzóval 5G felett lettem volna
Mi lett volna ha... ilyen szitukban senkit nem érdekel
Lényeg hogy nekem ennyi 1.35V-on volt meg winstabilan, PI fagyósan
Meg ilyen "felszereléssel" ami nekem van, ebben ez a poén
ez miatt is fog nálam maradni egyre nagyobb valószínűséggel. Win reinst, hátha jó lesz a validálás aztán meglássuk'.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13109 üzenetére
Apróba megy ha megy
Egész jó a géped, elsőre azt hittem valami szélerőmű
bzs73: Én is így vagyok az E3 procival, ha kell lazán 4G pár k-s hűtővel, ha nem kell a kraft akkor meg EEE mód alapórajelen
szerk: amdhez nem fülik a fogam, de majd a héten mérek egy a2 x2-t 780g lapban, ha meg tényleg erősebbet akarok viszonylag olcsón -találtam egy elég pofás fekete asrock lapot 20k alatt
- akkor i5 650, E7/8 nem vonz.
hackeeeee: Hát ennek a gépnek kijárt volna egy aopen server ház, volt egy tavaly, igen hasonló a felépítése, valami 12kg volt üresen, Szegedről hoztam egy jó darabon gyalog hogy be volt építve
tököm is beleizzadt...
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #12971 üzenetére
Édsanyádat sajnálom, kitartást.
Egy ilyen pofátlan dögért pofátlan árat mondanék azt tudod. De 1előre nem eladó, én se tudok foglalkozni vele hűtő híján, az meg hogy mikor lesz. Még egy alapfeszes tuningot se tudok nézni mert annyira megy és ilyen órajelnél még ha viszonylag alacsony is a fesz melegszik veszettül -főleg félmagas gyári hűtővel-, de ezt te is tudod. -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12953 üzenetére
Ezt most komolyan kérded?
Vid 1.1000 ami valószínű energiatakarékos.Hirdetésbe írva hogy 4.2ghz lazán,persze 1.37v-n,de 3.6-on használja 1.30v -on.Hát nem tudom.Inkább nem mondok semmit.
Most komolyan.Ha kicsit is ért hozzá és felhúzta a quad-ot 4.2-re és prim-olta,akkor 3.6ghz-t mért 1.3v-on használja.Ez irreális nagyon.Eggyértelműen hozzánemértést mutatja.4.2ghz-nél quad te is tudod nem egyszerű azért már,főleg asus lapba.Gondolom kapott a vtt is,meg a pll is rendesen,de hát láttunk már ilyet.PLroidmester esete.Na mindeggy.Nem az a baj ha valaki nem ért hozzá,hanem az ha nem ért hozzá és még is csinálja,mert 4 magosnál már 4.2ghz-nél be kell állítgatni rendesen a lapot.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #12941 üzenetére
Én nem beszélek mellé, hacsak nem a mikrofonba
A táblázatban van egy 4.5xxmhz@1.7xxV-os eredményed, én csak azokat néztem. De igazad van, hátha világuralomra is törhetünk. Gyári hűtővel ugyan nehéz, de van itthon egy oszlopventi
a 667-es value corsairek is szeretnek 1000 felett menni, a g31m-es2l meg k_vad alatt is bizonyított, szóval nem félek
csak egy kicsit
A mai nap termése...E3300@12x334@1.184V
szerk: bzs73: ennek up!-oltál valamelyik nap, csak akkor még szűz volt és nem kellett senkinek, meglátjuk eztán hogy lesz
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12930 üzenetére
Hát igen,ezt mondtam.Most képzeld el ha leveszem alapra 10x333-ra1.008-körülre és odatekerem a ventit,ami az előbb láthattad hogy 800 akárhány rpm-en pörgött csak,tényleg megfázik.Fogyasztás meg lassan nulla lessz.Terhelve amugy 3.6ghz-n olyan 20-25w közt írja prime alatt,4ghz-nél meg 30-35w-ra.Az alacsony vides procijaimat mikor alulfeszeltem,volt hogy 4ghz ment 1.072v-al,az 40w felett írta a fogyasztást.Akkor most melyik eszik kevesebbet?A franc tudja már.
Na jól van menek most már tényleg aludni.Jó éjt mindenkinek.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #12927 üzenetére
Szép estét! Nah, majd ilyen álmatlan éjszakákon, mint a mostani is, benézegetek már én is.
Még "legálisan" is mehetek oda, mert a családban még van egy 2180-as.
Na itt is van ni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12897 üzenetére
Lehet.
Bár úgy volt, hogy ha a nitrogon nem kel el, akkor megy a silverstone venti felülre, de úgy tűnik talán mégis elviszik. Filózok azon, hogy vmi ilyesmit teszek majd felülre, mert haver nagyon dicséri ezeket a ventiket. Bár lehet, hogy csak 7V-re bekötve berakom a zalman ventit, az is elég lesz arra a célra, hogy termeljen kifelé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12892 üzenetére
Ezek az érdekes dolgok...
Ha halk venti kell akkor ajánlanám a Coolink SWiF2 120P szériát is. Sztem nagyon jó. A Red Scorpion bordát nagyon jól szellőzteti, és egész halk is, és a légszállítás sztem elég jó. Én meg vagyok elégedve velük. Ha meg turbina, akkor SilverStone.
-
xmad
őstag
válasz
lipi67 #12857 üzenetére
abból gondoltam, hogy nem kezeli hogy ami volt papir az alaplaphoz ott az van rá írva hogy DDR2 667
aztán van benne 2x1GB kingmax 800mhz-s memória. és az everest azt irja, hogy a valódi órajel 333mhz. effektív órajel 667mhz.
unokabátyámtól vettem ezt a gépet, és ő szerinte is 667-en mennek a ramok, bár azt nem hallottam tőle, hogy a 800-as ramot nem kezeli.
de lehet hogy én tévedek, javíts ki. annyira még nemvagyok szaki azért
-
xmad
őstag
válasz
lipi67 #12855 üzenetére
köszi! de valószinüleg majd unokabátyám fogja nekem tuningolni amint lesz egy jó hűtőm. ő jobban ért hozzá mint én.
a Ramok 800mhz-esek de 667-en mennek. szerintem az alaplap miatt mert nem kezeli a 800-ast. szóval akkor azt igy is vissza kell osztani?aztán ha megvan az eredmény belinkelem
-
darál0w
Jómunkásember
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12795 üzenetére
Hát ha visszaolvasol,én ezzel kapcsolatba kifejtettem ma a véleményem.Én is ezért nem quad procit választottam most,hanem inkább wolfit megint.Tudom hogy jobban jártam volna a 4 magossal,de engem nem az érdekel,mert 1-2 északa alatt kiteszteltem volna és tovább nem érdekelt volna.Legalább elleszek megint.Na jól van megyek én is aludni,mert reggel meló.Jó éjt.
-
kulerr
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
mielőtt engem is ide sorolnál te lator hangsúlyozom, h nekem nincs és nem kell az AMD...neked előbb lesz saját részre AMD-d mint nekem
olyannyira h lehet hamarabb lépek a következő szintre Intelnél mint te, ellenben ha a biznisz azt kívánja jó pénzért összerakom másnak a hőn áhított PC-jét abból amiből akarja.
Az agyam eldobom én egyszer rakok össze egyet és AMD-s vagyok te meg nap mint nap leülsz egy elé de INTEL ős vagy
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
Hát a végét járja a procim.1-2 nap és el kell dönteni kihez megy,mert van már ajánlat.A volt e8400 nem kerül vissza hozzám,de nem is erőltettem.Vagy e8600es lessz,vagy egy jó q9550.Még átgondolom kell-e nekem 4 magos,mert e8xxx széria is elég nekem,főleg e8600es-ből.
Na jó éjt mindenkinek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12714 üzenetére
Ez oké. De 1 a baj, még mindig C1E/EIST marad, ami lókakit nemér..
Ez az 1ik ok, amiért le akarom cserélni az asztali masinát, és a CnQ hatékonyabb. Jelenleg 130-140W konnektorból idle-ben a gép, pedig ugye 3Ghz-n megy asszem 0,93V-n..
Ezt akarom csökkentei, mert mostanság nem nagyon játszok, csak néha, és ha be van kapcsolva a gép, akkor ne nagyon fogyasszon már feleslegesen, ha nem muszáj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12634 üzenetére
De a COD sorozatot legalább megtanulták optimalizálni.. Azért ez nem mindegy.
De amúgy jah, nekem mindegy, hogy 50- vagy 80, ha nem szaggat akkor oké...
Nah tényleg megyek, 8kor kelés van, tényleg jóéjt.
@Aggregátor: Mostmár kezdem így látni a dolgokat, méregetek holnap, hogy konnektorból mennyit fogyaszt a cucc, aztán kiderül.
@daral0w: Főként neten, ha csak otthon játszol akkor mindegy lókaki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12630 üzenetére
Hát ez nekem annyi, hogy azért az a ~30Fps azért legyen meg, és nézzen is ki valahogy, semmi több...
Most 1-2 Fps nem számít, csak játszható legyen. Ennyi a lényeg. Na holnap majd akkor tesztelgetek, meg lehet mérek is. Főként majd az IDLE fogyasztást, hogy mennyivel változik.
Akkor jóéjt !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12627 üzenetére
Én meg a markokkal nem vagyok jóban.
Szal én meg azokról nem tudok nyilatkozni..
Sztem a ~3,4Ghz meglenne akár 1V körül is, holnap majd próbálgatom, ma már nem, megyek alukálni.
Hát köszönöm a segítségeket. Majd próbálgatom még, aztán majd eldől, hogy mi lesz ebből az egészből.
Ha nem játszanék szinte semmit, akkor már eldöntöttem volna, így kicsit nehéz dönteni.
Mondjuk van abban valami amit mondasz. 3,5Ghz és a 3,9Ghz között semmi különbség nem volt DiRT2-ben... Szinte semmi, talán 1-2 Fps, ahol volt valami effect, füst vagy ilyesmi...
Nah, majd holnap jelentkezem valamikor, hogy mire jutottam. Jó éjt Nektek !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12619 üzenetére
Azért is írtam, nekem van itt egy, csak ugye X4500M van benne, az meg játékra lókaki, de netezésre tökéletes. Ezért van az, hogy manapság alig használom az asztali gépet, csak ha olyan kedvem van, vagy max ha játszok... Szal ezért gondolok valami olyan vasra, ami idle-ben lókakit fogyaszt, de ha indítok vmit, akkor van szufla, jó lenne nekem EIST-el az E8400 is, de 3Ghz-n az E8400 a mai játékokhoz sztem néhol már kevés, hiába van bikás VGA alatta, vagy tévednék? Ha kapnék vmi 4 magost ez helyett a proci helyett, akkor azt hajtanám alap órajelen azt kész.
Ez is megy ~0,88-0,9V körül 3Ghz-n, ugye 1szer tesztelgettem... Most ugye 3,5Ghz-n megy 1,040V-n.
Ejj, na az nem jó... Hála én kinöttem ebből... Ezek a gyerekek..
(#12620) Aggregátor : Azt mondod? Hát VID alatt bőven megvan a 3Ghz, lentebb linkeltem a képet a mostani 3,5Ghz-ről, meg régebben teszteltem 0,896V-n primestabil is volt a proci 3Ghz-n.
Itt is van. És ugye a VID az 1,15V. Mondjuk igaz, manapság 4870-nel úgyis csak VGA limit lesz, azt meg nem fogok cserélni, manapság... Az tuti100...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12617 üzenetére
COD.
Oké, de van sok más, én játszok újabb gémekkel is, ha van valami újdonság ugye.
Meg neked csak 4 mag van, szal ha valami újnak kell, akkor van szufla..
Nekem ugye 2 mag van. Ezért filóztam max azon, hogy ennek a procinak az árában esetleg vmi 4 magos cucc, dehát az meg kizárt, ráfizetni meg nem tudok..
@darál0w: Bootoláskor megnézném mennyit eszik, az enyém majdnem így 300W-t.
(#12617)lipi: Na de most akkor bekapcskor tudni kéne, hogy játszani akarok vagy sem, szal ez sem jó megoldás, ilyen téren..vagy van valami jó progi, amivel pl. win alatt tudnék profilt csinálni ehhez?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12612 üzenetére
Nem feltétlen..
Csak vacillálok, mivel ugye keveset használom az asztali gépet mostanában, és lehet kéne valami olyan, amiben van erő, de ha csak megy a gép, akkor nem fogyaszt sokat, ilyen téren viszont CnQ-val az AMD jó lenne...
Gondolkozok, hogy visszamegyek 3Ghz-re, de játékokhoz az meg lehet kevés, manapság..
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest