- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
többször is rápróbáltam,hogy lementsem amit publikáltál képet,és ugyanaz a helyzet.annyit tudunk még csinálni,hogy átküldöd emilben azt a képet és kicserélem.
azért gondoltam,mert nem mindenkinek van gyors net és hamarabb letölti a képet.#4334 blazsey2 : frissitve... újabb táblázat a listán
-
bzs73
őstag
Így van.Most a 4magossal már ő is használja de míg wolf procin volt nem.Na mindeggy.Én is használom úgy is.Az E8xxx táblázatba mondtam hogy nincs llc vid/bios-nál.Sőt még emlékszem puttputt-ra is vele együtt teszteltünk annak idején és neki nem rakták fel az eredményét vid/biosba mert llc-vel volt,utána lipi mondta neki hogy llc nélkül kell.Erre tisztán emlékszem.De mondom én is használni fogom.
-
bzs73
őstag
A francokat.Szerintem a végeredmény számít.Na de te még jobban ismered lipit majd kérdezd meg őt.Pont ő mondta nekem is hogy llc-t ne használjuk hogy a lap droppot lehessen látni.Szerintem is hülyeség mert nem a lap a lényeg hanem a proci.
Na remélem ezt megbeszéltük és lenyugodtál mert én tuti nem akartam az eredményedet kritizálni.De majd kíváncsi leszek lipi mit mond.De viszakeresem a hozzászólását a dologhoz amúgy.Amúgy most néztem ami engem érdekel az E8xxx listába az összes vid/bios eredmény llc nélkül van.Nem beszélek a világba.
-
bzs73
őstag
Te félre értessz.Miért zavarna engem mikor nem is york procin vagyok.?és ki akarja tiltani.?Nekem meg abból kezd elegem lenni hogy ha valaki kérdez valamit akkor azt kritikának veszik egyből.Lipi nekem a múltkor azt mondta az lett megbeszélve hogy llc nélkül kell a vid/bios opciót hogy lássuk a lapdroppot.Ezért kérdeztem hogy lemaradtam-e valamiről.Énnekem csak jobb ha llc-vel mehet mert én is használom az llc-t.Na ennyi.Nem értem mire kapod fel a vizet egyből.
-
én is ugy tudom,hogy nincs erre semmilyen kitétel.
nem is igazán emlékszem olyanra amikor felmerült volna ez a kérdés a tesztekkel kapcsolatban.szerk: sztem ha már igy felmerült ez a téma,akkor beszéljük is meg a dolgot,
és szülessen erről megyegyezés.
ne maradjon senkiben sem tüske ezzel kapcsolatban -
lipi67
nagyúr
Lehet el is mén, idő van..
(#4075) subaruwrc : Nem , én néztem el, illetve írtam el. 1,89v-on tudta a rev.2-es 1150-es Reaper
,bár..az se semmi szerintem. A rev.1-nek kellett a fesz, de ment akár 1300-at is (2,35v), ennek nem kellett a fesz, de mondom, olyan volt 1200 felett, mintha folytás lenne rajta. S ez volt a Mushkinnal is. Enné meg a fene
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás
Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles.. -
lipi67
nagyúr
Aha!!!! Szoval vagy Te is
Dehogy veszek! Csak lestem, hogy mi az a valami. Bár nézegetni szép lenne.(#4069) BMW001: Ki felett "pihened" ki magad?
Szombatig kibírjuk, tedd
Nem, sajna nem láttam teszteket róla, de ha azt mondod, hogy felejtős..Nálam prájm alatt +1GHz-en se megy 45° felé. Nem a hűtésemmel van bajom, 1xerűen tetszik az a valami -
lipi67
nagyúr
"4,5 giga? tudod h nekem nem kell, azért adtam el anno a 8400-et majd a 7200-est is..."-
-Jó reklám!
Ha eladó procit kínálok,az azért van mert túl jó,s nem érdemlem meg!-Mehetne aláíráodba is!
Tom sok a melód,de el-eltünögetsz..Bagira01: Már követni se tudom a procijaidat!
-
-
lipi67
nagyúr
"Kedvesem!" ha célzás lett volna,hamarosan költözök!!!Nem lett más a program,nincs módosítás!!!(Lerendezem a kókai házat,vagy kifizet vagy árverés)és megyek Kodály Z.-ra.S könnyen lehet,h napi szinten(de heti az tuti)zaklatlak majd!!!
-Látod,gépet vitetek a feleségemhez.Ha miatta nem is,de a gép miatt csak elmennékKrammer barátom!: remélem az életben is sokat fogsz nevetni és tapsolni még!!!!!!!!!!!!
serito: Gratula!
-
subaruwrc
félisten
én is emlékszem
ezért meg is vertem
1.152v 4005mhz -
lipi67
nagyúr
De jó Neked!!!!Én van,hogy fél órát is ott ülök,cigi,kávé...semmi
Gratula!!!Ügyes vagy barátom!!!Szomszédok leszünk oszt jó lesz!
serito: Én asszem amit tudok kihozok belőle,s eladom,hisz maga a proci nem érdekel.Veszek másikat és azzal nyomom tovább(nem azt amitkulerr
Ő nyomja,vasvilla,fel a zsukra és adja el..) -
Chaser
legenda
Wolfi az, mi lenne?
Sztem jók a szenzorok, magoknál mindig 8-10 fokkal többet mutat, mint a cpu-nál, de a magok közt 1-2 fok eltérés szokott lenni. Kézrátétellel is ellenőrizve korrektnek tűnik minden. Lehet beruházok egy Freezer7-re, hogy megnézhessem a 4G-s cpuz-met
Majd benézek a topikba, azt mondtam az E2xxx-be nem megyek, oda meg nem is megyek. -
Chaser
legenda
Nekem a többi teszt jövő7-re marad már sztem, tényleg nem vagyok topon, az antibiotikumot is elfelejtettem
Nem megyek semmilyen topikba "száműzetésre", nem vagyok a félmegoldások híve, ha egy kétnapos modi itt atyaúristen, akkor ez van, nem szeretem az ilyen gestápós' módszereket..így szakmai jelleg meg úgy, 10 cikkből ha egy van, amiben ne találnék helyesírási hibát, a nagy szakmai jellegükkel együtt inkább erre figyelnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged