- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3907 üzenetére
Holnap ott vár egy liba(neki kell az író) Most mondta , a multkor kicsit átalakítottunk 1-2 kocsmát..
(#3908) bzs73 : Tök örülök az uj f10c-s biosnak! Verni fogja az F6-ot, ami nagy szó!
Hát..Hőre sose panaszkodtam, a hangjuk meg..Engem nem zavar, Engusszal mikor keresgéltünk a "kincsesládájában" pont ez volt a szempont, teljesítmény.
Este ha alszanak majd a törpék meglesem megint. Ha 3,6GHz felé tudok ilyen feszen menni, akár 8MHz-cel, akkor ez jobb bios nekem, marad.Legyetek jók addig is!
Most lépek
Hali! -
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #3875 üzenetére
Nekem volt Giga EP45T Extreme lapom. Hát nem tom, annyira nem jött be. Nem szaladgált benne úgy az E8400 -as, mint az RE -ben.
Lehet tényleg az lesz, hogy UD3R -t veszek. Jó lenne a Biostar, anno tudtam volna venni apróból is, de akkor még nem akartam cseréni, most meg nincs sehol.Bagira01: Igen, tudtam. De nem erre számítottam, hogy őszinte legyek.
Azt mondod a sima Extreme jobb mint az UD3R?
Engem most már csak érdekel, melyikben megy majd a legjobban, legalacsonyabb feszen a jóféle Yorkom.
Ha meg DDr2, akkor egyből 2*2Gb -t veszek, azzal már nem spórolok.Vagy ezek a 4*1Gb -t is jól kezelik?
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3842 üzenetére
Próbáld ki őket.Nekem ez a 1901 eddig a legjobb és próbálom tovább.Van külömbség köztük nem is kevés néha.
Azért már sajnálom hogy mikor beszéltük annak idején hogy eggyütt veszünk biostar lapot nem vettünk.Az lenne csak a jó móka ha mindketőnknek biostar lenne.Most igazából max egy jó p35 amibe gondolkodok de nem tudom.Szeretem ezt a lapot és nem megy rosszul.
Egy fsb a laptól hogy tud ez ilyet is hiába asus.670fsb ami azért nem rossz. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3837 üzenetére
Na ezt megkaptad BMW-től,de kompival nem ér.
Na jól van szeretném én is ha felraknád mert nem verseny ez.Szeretnénk brutális eredményeket látni ennyi az egész,és neked adottak a cuccok.Télen ugy is kiülök a -10-be oszt tolom én is rendesen,mert kompira nincs már pénzem egyelőre.... -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3809 üzenetére
hát nem is fogok cserélni.
Na fordítottam a hűtőn és másik pasztát kentem fel,nem a gyári noctua NT H1 pasztát hanem Artic silver 5.Ez volt itthon aztán majd meglátom jobb lett-e.Azt tudom hogy artic silver 5-nek kell egy bizonyos óra mikorra beáll a paszta mert használtam már és 10-15 óra használat után javultak a hők tényleg.Kíváncsi leszek rá.Majd szerzek mx2 pasztát mert azt még nem próbáltam. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3806 üzenetére
Amugy a tuti egy p35 lap és 2x1gb ram lenne nem p45 és 2x2gb ram,bár a ramjaim jók nagyon és eszméletlen kevés feszt kérnek de akkor is.De én azért a kicsiért nem fogok már cserélgetni megint.Sokba lett ez már nekem így is nagyon,bár azért örülök mert vannak eredmények is.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3803 üzenetére
Csak az a baj egyelőre hogy ezt zárt házba nem tudja,igaz még így is átlagon felül van a kinti hőmérséklet.
Valószínű mindjárt szerelek mert én úgy láttam nem egyenes a kupak.Kicsit domború és polírozok rajta kicsit mert a hűtő talpa jó lett nagyon.Meg a hűtőn is fordítok eggyet mert úgy még nem próbáltam.Most víszintesen vannak a hőcsövek a Noctua NH C12-n,és felrakom úgy hogy alulról felfele haladjanak a csövek.Hátha jobb lesz mert BMW-nél jobbak voltak a hőmérsékletek.Ha 2-3 fokot javul már az is valami. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3799 üzenetére
Na tessék.
4ghz@1.128v
Izgultam mert egy ideig 47-48 fokon voltak a magok aztán csak elérték az 50 fokot is.Gondolom melegszik az idő.Jól kiszellőztettem a szobát meg egy szobaventi azért fújt neki még.Ez meg így már ugye nem zárt ház de már mindeggy.Legalább tudom hogy a hőmérsékleten múlik a dolog,mert tegnap este sehogy nem akarta.Azért örülök neki de mondjuk ez így használhatatlan számomra,mert csak nem norm körülmény. -
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #3746 üzenetére
1 potnak? nekem életem végéig is hibátlan lenne. az a világ legjobb potja cimbi
az első helyen lévő proci SICKakartok róla videót na na naaaa?
vidiamúgy nem lehet tudni előre mennyi fesz fog kelleni a procinak, illetve hogyan fogja bírni a hideget. ha elég lesz neki 1.7v és a lapom megáll akkor nem fogom megküldeni 1.9-cel csak mert nitro van rajta.
tpowerrel meg nb pottal előbb megvan a 700+-s fsb mint az én lapommal. a titkos célom a 700*9 lenne de az nagyon durva lesz a lapnak
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3750 üzenetére
Azt én se ha kifejezetten a rávaló lenne meg, nem pedig vmi másról kéne lemondani, hogy meglegyen. Hétfőtől még egy e7200 tulajdonosa leszek. Addig keresgélek míg egyik 0,9v-on nem viszi az alapórajelet
(#3750) akoska07: Még időbe zsírozd le subaru pot-ját, mert ha sikerül neki az első hely lehet félteni fogja a hátsóját, nehogy a tpowerrel legyepáld
Bár neki nb potja is van az elég nagy előny lehet(sebaj azt is kunyizd el
)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3744 üzenetére
Elsőnek tényleg durva, kivéve ha legalább 3 fős csapatod van és tudod, hogy tényleg keményen fogjátok nyúzni a procikat
(#3741) bzs73: Nem feltétlenül kell annyi, ahogy nézem a rippin.org-os listát, első hely 1,64v-al volt(mondjuk utána jönnek az 1,9v-os eredmények is
)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3740 üzenetére
Itt a fasza pot 67-70k-ból ki is jönne
Ha 60k-ból kigyünne én vennék 1-t aztán bérbeadogatnám míg be nem hozza az árát, mikor nem haasználom. De sajna szerintem nem sokan tolonganának a bérbevétellel
Mod: Nvida egy nagy nyúzógép, elmehetnek a sarokra virágot árulni
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3740 üzenetére
helyes helyes.NVidia.
Hát a nitro-ra kíváncsi leszek én is,és remélem vigyáz rá.Amugy hogy lehet rá vigyázni?Ugy is agyonfeszeli nem?Persze nitro és nemigen fog túlmelegedni na de a nagy fesz?mert gondolom nem 1.5-1.6v lesz neki adva hanem 1.8 meg ilyenek és azért az durva. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3737 üzenetére
Ugye kupaktalanítva volt a procc, szépen hűtő felrak, óvatosan, indítok semmi kép mondom jóvan. Másik gépbe átviszem működik, visszahozom megint nem. Aztán vhogy elindult, gondoltam az érinkezés rossz vagy mittomén, szerkesztettem hozzá leszorítót úgy se jó. Vagy 10-15 ször ki-be a procc, próbáltam gape pad-al is. Aztán végleg kampec. Másik procikkal is volt ilyen gond, mígnem rá 1 hónapra hd4850 kifingott egyik napról a másikra
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3706 üzenetére
Ja nézd meg.Azért ez hideg levegőbe amit BMW csinált vele brutális.Hihetetlen.
4.5ghz@1.248v@BMW01 -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3698 üzenetére
Hát ja, nem volt gépem.Tesztek tolódnak nekem is mert itt szolnokon is eszméletlen fülledt meleg van és a sok eső miatt az az igazi párás fülledt levegő van tényleg,és semmi levegőmozgás.Így nincs értelme tesztelni.Most felraktam 3.6ghz-re 1.048v-on nyomtam neki egy 10 körös ibt-t és így marad,mert így még 50 fok alatt vagyok legalább.Ugye nekem még az is rátesz egy lapáttal hogy csendmániás vagyok és hát ugy van a gép kialakítva,venti sebesség,stb hogy nem is hallani a gépet tehát ez a nagy meleg nekem végképp nem kedvez.Jó volna nekem is valami compi de hát szerintem zajosak azok nekem.Nem is tudom.Mindjárt kiköltözök a konyhába és berakom a gépet a hűtőbe.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3689 üzenetére
Az jó! Akkor már nem is olyan fájó! Lesz lé pár új procira. Kérdés..Mi a fenét keresett ott egy brutál állat, s mennyire elfogadott egy házi-vad disznó?
Igaz..Én is házban laktam,de amikor hazaértem a 3.feleségem is így fogadott: "Megjöttél Te állat?"de...hol van már az a brutál(vaddisznó) nyócezernégyes? Ki a fene ott a postás, Michelle Wilde?
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3666 üzenetére
Lehet, hogy postás nő és sexel! (velem is megesett)
(#3667) Zsubi : Kis furfangos!"hagyom pihenni"---Meguntad, mi?(#3670) Bagira01: Nocsak! Asszem Téged emlegettünk
Jól megy, az én q9400-em is azon mén alapon, de 0,992-n még húzni is lehet 2,8GHz-ig
(#3672) 19balazs86 : Műanyag vonalzó, dörzs , oszt' működik is
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #3595 üzenetére
léggel kapott már 1.72 valósat is szóval nem
bzs73
épp ezért várok vele. ha megy a proci akkor nem polírozom mert van rá még több mint 2 év gari, ha marad akkor lehet hogy megcsinálom. léggel nem olyan durca hogy megérje megcsinálnom, mert nem a hőfokok tartanak vissza mondom ezt annak ellenére h láttam már 80fokosnak is.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3590 üzenetére
Hát ezt magyarázom neked hogy a 4magos prociknál nem olyan jó már ez az eszméletlen alacsony vid,mert jóval nagyobb a hőtermelés.Én mikor ezt vettem volt 3 lehetőség.
Boss-é ami 1.1375vid /még mindíg hirdeti/
Airbooms-é ami 1.1875vid
Sárpac-é ami 1.200vid
Aszthiszem jól választottam mert jól is megy és nem is melegszik.A helyes középút volt a jó.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy kulerr procija nem jó mert lehet hogy nem melegedősés jól megy az biztos. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #3590 üzenetére
Xigivel igen de tényleg nagyon meleg volt akkor (szobában kb 32 )...de megpróbálom az tuti feljebb is most így használom egyébként...
igazából én sem hiszem h 16 fokkal hűvösebb lenne most de a 10-es sanszos lehet...
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Igen van jobb.Alacsonyabb vides van boss-nak is csak eszméletlen a hőtermelése és nem kell senkinek hiába megy brutálisn.Mióta hirdeti?
kulerr-nek is alacsonyabb vides van,de azt nem tudom milyen melegedős.Talán ez a 2 Q9550 van ami alacsonyabb vides és még a keldorpapá-é esetleg.Szerintem az a legjobb ami keldorpapánál van. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Amikor megkaptam kb másfél óra után ezt kaptam akkor egy kurva meleg kb32 fokos tetőtérben.. ...kellene még finomítani (jóformán nem is próbálgattam állítgatni semmin...)de még nem volt rá időm..
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...
bsz73: nem megbántani akartalak..nem az volt a szándékom, azért fogalmaztam finoman.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3577 üzenetére
Hát igen ott jól teljesített.Megnézel még 10 tesztet és 10 féle eredmény lesz.Mindeggyikkel ez van.Jó ott mind,esetleg valamelyik túl van árazva és a másik olcsóbban hozza ugyanazt a teljesítményt.Meg hát a kinézet és a méret se elhanyagolható,mert azért nagyobb hűtőnél meg kell nézni elfére majd rendesen,mert azért megszívták már egy páran a mérettel.
Na jól van befejeztem a hűtő témát mert az tényleg nem ide való téma. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Ajaj.Én nem értelek téged.Ebből is a legjobb kéne?
Olyan amugy nincs.Én is sokat néztem teszteket mielőtt lecseréltem a TR HR01 plus hűtőmet mert az elég magasra tette a mércét.Mondjuk hozzá kell tenni hogy én csendmániás vagyok és hát tényleg nem is hallani a gépet hogy megy.Akárhogy néztem a tapasztalatokat hol így szerepelt egy hűtő hol meg másképp.Sokmindentől függ ez is ugye.Ház szellőzés,elrendezés,helyes felszerelés,pasztázás,stb.Végül is én szerettem volna egy olyat ami a lapot is hűti ezért választottam az NH C12 hűtőt és rádobtam egy Enermax Cluster 12pwm ventit és így elértem amit akartam mert tök csendbe van,8-14db ami 500-1200rpm és elégedett vagyok mert a lapot is és a procit is jól hűti.Persze ha a hang nem számít akkor könyebb mert nekem mindíg ez drágította meg hogy csendet akarok jó hűtés melett. -
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire valós, de elgondolkodtató ....
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3568 üzenetére
Na néztél már ki valami hűtőt a procidra?Mért nem veszel Xigmatek Achilles-t.Nagyon jó hűtő és van az apróba is 8k-körül crossbow -val.Szerintem nagyon megéri és tényleg jól hűt.például ez de van másik is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest