- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #7471 üzenetére
látod..kár volt anno eladni ...egyébként azért lehet még kapni, mert voltsm kinn a sógoroknál és láttam a Niedermeyerbe UD3P-t...
tom_tol: eddig a tapasztalat: prociból ha lehet D0, lapból eddig az ASUS jobb mindenben...a memók terén elfogult vagyok mert hozzájutottam anno 3x2 Giga 1066-os Micronhoz és alázza az OCZ-ket kingmaxokat és nincs szivem eladni(jelenleg 7-7-20-al megy 1390Mhz-et 1,6V-al
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7468 üzenetére
sztem a DS4 klaszikussal jobb...de ez magánvéleményem...
?? mi a különbség? az i7-re gondolsz? már valamelyik topikban írtam erről...lehet h pont ebben?
egyébként jobban kezelhető sztem, és bejött amit vártam, azaz a feszlépcsők miatt nagyobb a mozgástér és igaz még kóstolgatom a lapot de úgy néz ki jobb lesz mint a X58 DS4
-
kulerr
őstag
persze...eddig nagyon tetszik...az alapos tesztelési fázisban vagyok éppen. Sztem sokkal letisztultabb-egyszerűbb mint a giga (pedig giga párti voltam eddig) egyébként úgy néz ki összejön amire titkon számítottam azaz a giga feszlépcsőmizzéria miatt lejjebb tudok venni a feszből. most ~1,06-1,07V-on megy 21x173-on 3633Mhz-en HT ON.
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7452 üzenetére
i7-re? sok mindenben érezni azért az erejét...de az is igaz h még a 4 magosok is elegendőek . Én a jövő miatt váltottam, meg mert aránylag jó áron tudtam megvenni a rendszerhez valókat, a másik dolog meg nem akartam olyan nagyot bukni a 775-ös cuccokon, mert ugye azért estek a 775-ös árak elég rendesen...
-
kulerr
őstag
nna visszjöttem én is. Holnap berakom a Deluxe V2-est én is
-
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
lehet...akkor lesz tapasztalatom
...de komolyra fordítva a szót van reális esélye akkor h a giga kihagyott feszlépcsője miatt esetleg alacsonyabban vigye?(mondjuk igaz ami igaz tök mindegy h 1,186 vagy 1,152 nem sokat számít csak tudod az ember izgága meg telhetetlen)
más: figyi mi hozna többet a konyhára szted? a mostani 4770 mellé még egyet vegyek és CF-be nyomjam vagy adjam el és mondjuk egy 4870 v 4890?
árban kb ugyanott lennék a végén...
-
kulerr
őstag
perpil a proci miatt 1380-on (21x173BCLK...8-as szorzóval...)megy cl7-ben de átállítom, mondjuk próba 10x...milyen teszt legyen? memset jó?
azt mondják sokkal több a finomhangolási lehetőség meg őszintén megmondom arra számítok, hogy a gigánál "kimaradt" feszértékek miatt a CPU Vcore-t csökkenteni fogom tudni
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #7210 üzenetére
az igaz h nem az enyém de ha már így bejelentkeztél...ha kinyírod a tiédet is szétrúgom
qrva jók azok a procik...a gyerkőcnek úgy néz ki össze kell raknom egy gépet...eredetileg egy wolfosat akartam de nem jött össze, lehet h én is egy ilyenre nevezek be. olcsó legyen és nem akarok vele foglalkozni legalább egy két évig.
-
kulerr
őstag
...szerintem a "mag"-ra tom_tol mindenképpen számíthatsz...
-
kulerr
őstag
na erre szoktam mondani h menj a....a prociddal együtt
qrva jó az a dög...komolyan nem emlékszem h láttam volna hasonlót ...bazdmeg 1,15 4,3Ghz
nekem anno ennyin vitte a 4 gigát igaz C0-ás volt és majd bepissentettem h mekkora király procim van volt...na ezt feelinget törted szét
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #7018 üzenetére
THX
Várjuk azt a 4 ghz-es screen-t...nekem 4*2 giga micronjaim vannak..igaz 1066-osak de simán mennek 1450-et 7-7-7-20-al....nekem inkább az lenne a tesztelni való h 1600-ot mennének -e CL8-9-el..
Ha igen, elmehet a ..csába az összes neves gyártó, h egy ilyen alap ram lealázza őketNálad mit tudnak a ramok?
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Bátor próbálkozás!
azért hagyd élni is néha azt a procit
igazából tudod mit figyeltem meg? , de ezt valaki már írta (Azt hiszam Zájec) az uncorral nyersz legtöbbet, attól tud gyorsulni látványosan a rendszer. Az órajelnél nem vettem észre brutális gyorsulást olyan 3,6-3,8 felett. Pedig van az én proccomban is kakaó
Mivel a 4Ghz olyan "sablon " órajel és azt szinte mindenki kiteszteli kíváncsian várom mennyin tudod majd kihozni... -
kulerr
őstag
egy kis laza 7/24-es alulfeszes i7 beállítás..egy kis laza 7/24-es alulfeszes i7 beállítás..
-
kulerr
őstag
szórakoztam egy kicsit a 920-asommal 50 min prime 1,184V 4011Mhz...mehetne a listába!
-
kulerr
őstag
megvan az új proccom!! D0 ...ígéretesnek tűnik
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #6499 üzenetére
dehogynem! lipivel basztattok h le sem....
elég sok meló van hála istennek, meg mikor este 6 után hazaesek a gyerekkel kell tanulnom közben...örülök ha van fél-egy óram mikor e leveleimet megnézem stb. hétvégén meg sorra jönnek a programok (Savaria karnevál-Egri túra
, most a kőszegi szüreti fesztivál-na az húzós volt, jövő héten gesztenyeünnep ami ugye a gyereké , majd bucsu....)
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #6480 üzenetére
semmi megvagyok sok meló ...ha van időm akkor meg játék + a sorozatom (24) amit nézek bőszen
Ha minden igaz kipróbálok másik i7-es proccot is a közeljövőben ha nálam lesz egy darabig tesztelgetem majd...ja egyébként nem a cerkához hasonlítom hanem a quadokhoz, de előjön a HT még ha nem is brutálisan de meglátni...
7*333 igen pont azért írtam h nem mérvadó -
kulerr
őstag
én is csinálnék, csak sajna nem lenne mérvadó...akit érdekel egyébként 17000 pötty volt az i7.....
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #6080 üzenetére
nem kötözködésképpen ....gondoltam megnézem mert nálam is gond volt a képmérettel. Nos megnyitottam B4l!nt képeit és lementettem JPG-be hozta 600Kb-ban!!!!!
Ezek szerint mégsem nálam van a bibi meg B4lintnál.....Odafigyelünk mi csak nem vagyunk a hunyók, úgyhogy sajna Áki ha nálad nagy a kép mégis maradnia kell a figyelmeztetésnek. -
kulerr
őstag
...és igen amiket Tom_tol nyom a procimmal eredményeket nyilazd át az én nevemhez is ÁKI!!
-
kulerr
őstag
saját tapasztalat: a családi videókat szoktam csinálgatni DVD-re konvertálgatni, és hidd el sokkal gyorsabb, igaz lehetne mondani h a 8 szál miatt van. persze nem készítettem róla screent mert nem gondoltam volna h valaki nem hinné el....engem meggyőzött.
egyébként oks h magas ívben... de akkor is csak ugyanúgy használja a hétköznapi alkalmazás a memókat mint ahogy a "csodák" megpróbálják mérni az erejét kaki ide kaki oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden, ami Unreal Engine
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest