- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szarni bele!Aki hülye,szenvedje is meg!
-ez a való világ,a hülyeség megbosszúlhatja magát,nem úgy mint az életben,ahol majmok,analfabéták(Győzike,Pákó stb..)még meg is élnek belőle..Mostanság nem áll módomban extra tuning(1,7V-os),talán jövhéten..De valamit megpróbálok,bár a léghűtés feszhatárait asszem már igy is kitoltam nagyon,de nem megy ez az szar!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"-Ezt én észre se vettem!
Szájbarágósan:Ez EREDMÉNYTÁBLÁZAT topikja!Kvra nem érdekel senkit hogy hogy,s mivel éred el,itt jelented be,ha a feltételeknek megfelelő tuningot nyomtál.S ha ok,megy a táblázatba.Igaz,ahogy Krammerka barátom is mondta,segítünk itt is ha kell,de annyi ilyen jellegü topik van,s neked nem a tuning az alaplapod jelent gondot.Tudod..Ok a tuning szerencse kérdés!----->FELEJTSD EL! Lehet Neked (nem szó szerint Rád mondom!)szuper tuningpotenciáju procid,ha lusta vagy,nem ismered a deszkádat,s csak tapogatózol.Igen is,MINDENKI VEGYE A FÁRADTSÁGOT ÉS ISMERJE MEG A SAJÁT LAPJÁT! Nem is azt a tipust,mert nagy lehet a szórás,hanem azt a szerencsétlent amibe a procija ketyeg.Mire,hogy reagál,a legkisebb biosmódosításra mit,s hogyan reagál,melyik bios melyik szorzót szereti stb...Régebben más volt azért.Most vki vesz egy gépet,solvasgatja(ha)a topikokat..ennyi.Időt nem fordít rá,csak kérdez-kérdez s sír a végén,hogy neki miért nem.A tuningnál 1 lépés a manual, s utána körbeérdeklődni,s TESZTELGETNI a SAJÁT lapodban a SAJÁT procidat,a SAJÁT memóriáiddal és tápoddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest