Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
#40935168 #3676 üzenetére
Először nekem is szokatlan volt, még most is egyes fegyvereket kattintgatni kell, de igazából csak pub-on kevés az idő. Competitive-en van 10mp, ami bőven elég, ott meg amúgy is a megszokott fegyvereket veszem mindig, amiket már megjegyeztem. Véleményem szerint jobb, mint a CS:S vagy 1.6 buy rendszere, jobban van kategorizálva.
Más: CS:S-ben sem volt már "hűtőajtó"? Itt a CT-knél lévő pajzsra gondolok. Anno 1.6 LAN-on rengeteget szórakoztunk vele és még csak most tűnt fel, hogy GO-ban már nincs.
Múltkor nekem is összejött az első ace-em, ráadásul második forduló első körénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS TUF B450M PRO Gaming + Ryzen 5 3600X + be quiet! + 16 Gb Hyperx 3.600 RGB Beszámitok!
- Asus Rog Crosshair VIII Hero AM4 alaplap,hibátlan állapotban és működéssel,csomagküldés 1490ft-tól!
- Fractal Design Define C TG
- Honor Band 9
- EVGA 750 GQ, 80 PLUS Gold 750W moduláris tápegység,2028.07.-ig garis,dobzos,full,hibátlan!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest