Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Felesbandi #22 üzenetére
Csak nem arról volt szó. Úgy stimmel
-
Felesbandi
senior tag
válasz
CharlieDrop #19 üzenetére
A zsebem es a kezem a kameraszigettol fuggetlenul megerzi a kulonbseget, hidd el.
-
BiP
nagyúr
válasz
LurkerSheik #20 üzenetére
Olyan, mint a női fehérnemű. Minél kevesebb anyag, annál drágább a cucc.
-
Vékonyabb telefon, kevesebb felhasznált anyag, magasabb ár.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Felesbandi #11 üzenetére
"Azert egy vekonyabb telo tokkal hordva is vekonyabb lesz"
még igaz is lenne, ha a kamera szigetnél nem lenne dupla olyan vastag a teló...
-
Tkacsa
újonc
Miniméter bajnokság, dupla akku helyett. = Szabadság 🤷🙃
-
tomboy0013
veterán
Valóban nem tény, de a ~37%-kal vékonyabb készülékház a Pro-hoz képest azért sejtet dolgokat. Még ha pár alkatrész kisebb is lesz a "butább" modellben a Pro-hoz képest, akkor is kell nagyjából 25-30% akku kapacitás csökkenéssel kalkulálni ami elég jelentős lehet az üzemidő szempontjából. Szilícium alapú akksit biztosan nem fog használni az Apple (még a kínaiak sem régóta használják és az új technológiák bevezetése esetén sok éves elmaradásban van az Apple), úgyhogy a Pro-hoz hasonló kapacitás felejtős lesz.
Várhatóan érezhetően gyengülni fog az üzemidő, amit majd mindenki eldönti, hogy számít-e neki vagy sem. Szerencsére alternatíva mindig van. -
Felesbandi
senior tag
Azert egy vekonyabb telo tokkal hordva is vekonyabb lesz.
A 17 Air meg akar tokkal is vekonyabb lehet mint pl a sima 17 vagy a 17 Pro tok nelkul.Az akksi se mindenkit erdekel. En speciel boven elvagyok az i13 mini nem tul acelos uzemidejevel. Mindenhol van vezeteknelkuli toltom igy kb sose fenyeget a lemerules veszelye. Egyedul nyaralaskor viszek magammal kulso akkut ha tudom, hogy fenykepezek, videozok meg navigalok majd ossze-vissza, de ilyen esetekben egy Pro Max melle is vinnek akkut biztos ami biztos alapon ugyanugy.
Nekem egy ilyen 17 Air siman jo lehetne a kisebbik 17 Pro kepatlojaval es kijelzojevel.
Oszinten szolva az 1 kamera se erdekel, mindig a fokamerat hasznalom, az ultraszeles kepe egy telefonon se jon be. -
syryus
tag
Csak engem zavar a tény, hogy az 5.5 mm-rel vissza tér majd az 1 napos -> fél napos akku idő?
-
westlake
félisten
"Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett"
A képen se iPhone 17 Air se Pro nem látható!
Újabb? Hol az előző? Bulvár szint?
-
hdavid1
tag
Divatterméknek jó lesz ez. Csak emiatt nem értem, hogy miért nincs rajta ultraszéles. Gondolom fiatalok is fogják venni nagyrészt, nekik meg kell az ultraszéles. Szóval nem teljesen értem az Applet. Főleg, ha drágább lesz az alap iPhone-nál.
-
cs.zs.
veterán
8,725 mm vastagság. Ahha...
Még pár év, és mikro/nanométerben fognak jönni a külső méretek.
A század-pontosság már nagyon gáz, meg biztosan pontatlan, és sokan kiszúrták... -
Eclips21
őstag
Ez a vekonyitas csak engem hagy total hidegen? Konkretan nem latom semmi ertelmet, vagy 50%al olcsobb lesz mint a pro?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tényleg jelentősen vékonyabb lesz a készülékház, de az is látszik a fotón, hogy a kamera az Air hátoldalán is kiáll majd.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest