- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
válasz
Predator666 #3174 üzenetére
bocs a végén lévő kérdésért de már nem vót mod
-
Predator666
aktív tag
Én meg mondjuk elit suliba járok és a napi 2-3 óra tanulás mindenképp kéne a 4eshez de mivel nem csak nag CS fan hanem szerepjáték és cset fan is vagyok (msn, irc) ezrt aztán alig jut időm néha a tanulásra
Más: a Zalman fülesben (5.1) van mic is? -
Predator666
aktív tag
én írtam hogy vegyen demót de nem rád, hanem arra aki azonnal lecsíterezett
Szal nem értettem hogy miért mondtad akkor hogy ok, de biztos úgy volt..
Amúgy asszem gáz volt az a game, kcsiit csalódtam. Meg akkor tudtam meg, hogy az egyik tagot kibaszták, úgy hogy a klánból 3 an döntöttek
Ráadásul, szar is voltam
Amúgy volt egy két máker megjelenséem amikor sikerült legyilkolnom, de kkora mákerés tunker vagyok hogy csoda hogy sikerült
Amúgy sajnálom hogy így alakult,és én se nagyon fogok, a klánban maradni, ebben nem. Mert amikor vki a vezírt lelövi azonnal csíterez, szal így nem lehet játszani...
LEtt egy kánszabi, és xarik rá..
Szal télleg nc -
Predator666
aktív tag
mondjuk jó lenne tudni hogy kik jnnek, akkor Trooper, és még ki?
Fects? -
Predator666
aktív tag
basszus...most vágott ki a vezér egy embert a klánból...
-
Predator666
aktív tag
195.228.156.146:27025
ez a Phoenix terror szervere
Fects: két szempontból is, mivel szülői diktatúrában élek, és 22:00 kor hétköznap elhúzhatok innen a viharba, másodszor, mert bebizonyosodott, hogy én vagyok a legnagyobb lámer a PH!-n -
Predator666
aktív tag
mondjuk nálunk?
de lényegében 19:00 től 22:00 ig hivatalosan van gyakunk szal kábé olyan hatan leszünk fent phoenixesek és még az apraja.
De a klánból cak a kis csicskák mennek el 22:00 kor mint pölö én -
Predator666
aktív tag
nah most büszke vagyok magamra, mert bizton álíthatom hogy én vagyok a PH! lámája..
Szaé legalább vmi amiben első vagyok. Boruljatok le. Szóval aki kar fraget gyűjteni az jelentkezzen..
Amúgy Angelo,mi a véleményed és Sednolnak a Phoenix szerverről? -
Predator666
aktív tag
bakekr ma megent egy war lesz...
Remélem siekrül.. -
Predator666
aktív tag
jaja, a vegáknál van egyik haverom, és az oszttársammal csináltunk egy kán régebben és annak volt a tagja de mivel szarvolt a klánunk ezért feloszlattuk, és mi ketten mentünk a mostani klánomba az a srác meg egy nappal azelőtt csatizott a vegába hogy mi a másikba csatiztunk volna egyébként hzzánk jön, de nagyon kuvva jó player az ember. Csak néztem..
Káoszkapitány sztem az elégjók közé sorolható nem?
Amúgy én meg Predator néven futok..
Vanegy két másik is de íg simán senki se írta le csak hogy Predy, Pr3d4tor meg hasonlók tehát Predator®
Sztem egyre többet CS-zek majd.. -
Predator666
aktív tag
ohhh....de finom sikerült a 0.97 ről 1.10 re feltornászni a gólarányom..
Bakker... de 900 killsnél már nehéz.. -
Predator666
aktív tag
hát nem úgy hgy jó ratek hanem ugye a kapcsolattól függ, de a vezérnek baja van ha nem azok amiket ő meghatározott, mert elvileg a cb szerint a 20k 80 80 a hivetelos. Szal nálunk is ez dívik, de a 25k 101 101 még megy
de ha vki 7500 30 20 vagy 20k 30 20 (vagy 20 30) Szal nálunk a 20k 80 80 van.
-
Predator666
aktív tag
van most itt valaki? mert nyomhatnánk egy kis gémt, ha mást nem akkor 1v1 be..
-
Predator666
aktív tag
héj, én azon toltam..
amúgy elvileg a mi szerverünk jó lennne csak kicsit a vezérünk idegebb mint kéne, és ezért van hogy kcisit parasztnak gondolják, demi kisadminok jó fejek vagyunk. Csak mikor már 20 adszor(szó szerint) szólok a gyereknek hogy váltson a rateken és leis írom hogy kell és szarik rá akkor szokott kicket kapni...de azért ez nem sűrű, mertált az emberek 20k 80 80 nal jönnek vagy amikor szólok váltanak, de mostmár szóni fogok a vezérnek hgy mutassa meg hogy kell beállítani hogy mindenkinek auto átállítsa...
még kis csicska vagzyok de jó lesz..
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
érdekes mert nekem az officeon nagyon jól ment de aztán meg vmi 6:6 os statom volt..
Tök gáz.... -
Predator666
aktív tag
érdekes soha nem láttam még aim botot..
Nagyon lol..
ez tök kira bár elveszti az élvezetet miokr hátbakapod az ellent.. -
Predator666
aktív tag
jön most vki ide?
195.228.156.146:27025
én fent leszek meg egy ember még talán.. -
Predator666
aktív tag
helloka, pls látogassátok sűrűn ezt a szervert mert nem rég alakultunk és jót tenne egy kis reklám
Ratek 20k 80 80
ÉS magozó nem tiltott de nincs megengedve.
Amúgy aki nem tudja hogy kell a rateket átállítani akkor itt van. Konzolba kell beírni ezeket a parancsokat:
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
cl_smooth 0
És amúgy még nincs emgcsinálva hgy a szerver auto ezt állítsa be ezért állítsátok át ti lécci.
Amúgy nem vagyunk túlságosan jók, pont ezért kéne egy kis látogatottság..
Nah az IP: 195.228.156.146:27025
Amúgy ha valakinek van kedve akkor jelezzen nekem msnbe hogy mikor jön, és akkor ha én nem tudok szólok olyannak aki szinte 100 % hogy tud
Köszi annak aki majd eljön...
Bővítve lesz nem sokára a férő hely 18 vagy 20 ra....
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
bazze, ma olyan jól indult a játék...én vezettem mindkét csapatnál...30/15 ttel ...jó tudom ez itt nem olyan nagy gizdaság de hozzám képest már elfogadható...és aztán jön a kedvenc páléyám...office nah gondoltam most még jobb leszek, mert múltkor itt voltam a legnagyobb ász és mi van??? 2/9
Tök szívás volt az egész...aztán jött a dust, és még ratyibb voltam...tisztta szánalom
és nem tom niért van...
Ráadásul az a PFT Grifter az úgy felhúzta az agyam, hogy játszani se tudtam még annyira se...
Tök gáz volt a mai nap... -
Predator666
aktív tag
hát én már csak 30 percet maradhatok...ha van vki knek van kedve akkor írjon ide és akor felmegyünk vhova..
-
Predator666
aktív tag
nekünk lesz egy klán szerverünk, aki akar majd jöjjön...amúgy miért nem csinál egyet a PH!?
És mi lenne ha vmikor játszhatnék veletek?
MErt látom hogy itt már szinte mindenkit lecsítereztek, vagy ha ölni volt kedve akkor csak szimplán ölt...
és így azért elég durva elképzelésem van
HOgy az én statem most már egyre joibban javul van hogy 17 / 6
Bár akkor ezekszerint én ratyisajt vagyo hozzátok képest..
De persze én nekem olyamn is szokoot lenni hogy 1/13...nah akkor idegbeteg vagyok... -
Predator666
aktív tag
nah, van kedve vkinek szervezni egy Cs:Sourcés Lanpartyt?
És mennék az biztos...
DE sajna én nem tom megszervezni... -
Predator666
aktív tag
letöltöttem, a progit, és most beikszeltem Hungary a baloldali sávban és mikor refreshelnék kiírja, hogy állítsak be filtert
most akkor mi van?! -
Predator666
aktív tag
na helóztok az lenne a kérdésem, hogy hogy kell használni az Alll seeing Eyet?
Btw mi is az?
Hol lehet ilyet találni?
Foggalmam sincs hogy mi ez... -
Predator666
aktív tag
válasz
duracell89 #2014 üzenetére
ma már nem lehetek többet fenn
majd holnap ok?
de akkor beszéljük meg
18:30 ig lehetek... -
Predator666
aktív tag
NA lenne valaki olyan kedves és össze gyűjtené az összes eddig beírt magyar szerverek IP-címét?
-
Predator666
aktív tag
jön vki feljebb beírt Ip-s szerverre?
-
Predator666
aktív tag
Jön vki csre?
[[[[[[Huose of Pain24/7 ]]]]]]]
Valami ilyesmi Cs_office
Gyertek üres!!! -
Predator666
aktív tag
legyen PH!-s klán!
Ámen. -
Predator666
aktív tag
Bassz nem is tudta hogy ph-sok is nyomulnak
ez már jó majd én ismegyek
btw én is aza előre rohanós vok, előre megyek és ölök1-2-3 attól függ milyen kedvemben vok
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest