- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
-
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4511 üzenetére
te mondd a szlovákoknál is kajak zuhog az eső?
ez a mélypont emberek
esik az eső, nem lehet kinn lenni se bicózni se semmi, a steam support nem írt még vissza semmit, és mindezek tetejébe 13 éves srácok vannak az 1.6os klánban amibe (jó, igazság szerint csak) poénból álltam be, és megsüketülök mikor TSen sikitozik az egyik -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4507 üzenetére
3ig híre hamva nem volt az oldalnak most valóban jó
direkt felkeltem mondom hátha siettek (egyébként nem akptam tőlök még semmi visszajelzést) erre meg nem adja az oldalt sem be hátmondom
... azért ha az 1.6os sourceos cserélős ismerős feltünne ráfirkanthatsz ettől függetlenül is
nade ha megyünk visszafele az üzenetek közt, a 22órai lámpaoltás dolog hót komoly csimavnak? -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4499 üzenetére
szerintem nem rossz, azért előbb tessék emgvárni hogy összeálljom a Tíím aztán megokoskodjuk ezt is, de elsőre korrektnek tünik
Ombre, találtál nekem 1.6ra cserélő embert?
ezek a parasztgalaxisok benyalhatják irok közvetlen a steamnek hogy basznak a boltosok mozgolódni szóval küldjenek most azonnal pw-t
-
-
exactlee
csendes tag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4474 üzenetére
itt jöna elgnagyobb pojén, hogy én steamen egy napon ekresztül nézegettem miket fogadnak el és ilyen OTP-s cuccot nem találtam sehol hogy az nekik jó ezért ezer forinttal többért pojénból vettünk egyet cigólaxison
ááh bázze
lehet hogy keresek ilyen 1.6ot css-re cserélek embert, lopják el legalább megbosszulom azt a mocsok játékot hogy mennyire nem akarja adni nekemugyis ingyé' vót
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4464 üzenetére
Djuree: nincs gépe mert megölte a hellgate london című fertelem
csonttá fagyott játék közben, azóta kékhalállal újraindul a win betöltéskor. pénteken megpróbálja win javító cd-vel megoldani, reméli sikerül.
ja annyit hogy kellene egy állandó sniper emberke aki szeret (ez a fontosabb) és tud is (ezt úgyis megtanulja ha sniperezik
) lőni. wp nem nagyon kell, mert szinte sosem lehet használni, inkább scout. én mostanában scouttal gyakorlok, úgyhogy ha nincs más ezt bevállalom
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4459 üzenetére
mondd mester d2 kivételével nincs kedved egy térképen bejelölgetni?
esetleg nincs vmi ilyesmi térkép valahol? mert most h 1.6on warozgatok a kissrácokkal kezd kiderülni hogy igen kopottasak az emlékeim, nuke-on aszondja sárgában van aztán 2 kör után jöttem rá hogy a kis házikóra gondol bent
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4457 üzenetére
én ilyen low + + úgyszint, tudnám az milyen szintet jelent
alapvető hiba h sourceban jóformán csak dust2t ismerem, trainen pl elnevezéseket sem tudom teljesen meg aztecon sem meg még infin is csak ház meg banán meg A meg B van nekem
majd kérek utánképzést
jja, lőni azért valamennyire tudok hogy vmi pozitivat is mondjak
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4416 üzenetére
naja, én emg egyszer nem tudom hogy (álmombna tehettem
) letéptem az egyik hangszórót
arra keltem h lógnak a drótok
aztán haver megforrasztgatta nekem drótokat, csak valamimód forditva sikerült neki mert bal jobb elöl hátul megcserélődött
na írtam mailt azoknak a patkányoknak hogy mi van a steamhez való továbbítással
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4401 üzenetére
szép lassan kialakulhat minden, egyébként itt az a fő gond hogy az ember nem tud lemondani a fragelésről és nem csapatként hanem egyénként gondolkozik, de ezen lehet majd javitani csak némi türelem
ja 1ébként megpróbáltam join us-olni majd kacsints oda egyszer, ha már mondtad h basztam regelni -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4401 üzenetére
úgysem fogják azt csinálni amit mondasz ill. ami ésszerű lenne. ha pl. a terrok mindig egyfelé mennének mindig győznének, de legalább 10-ből 9szer. de sosem egyfelé mennek mert nincs eszük összetartani, és a valve tudja ezt ezért kiegyenlített a játék
ha lesz egy állandó csapat akkor majd összejön ez sztem, de 1 játék után nem szabad ilyet várni.
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4384 üzenetére
akkor, a következő egy hétben szépen elrendezgetjük az oldalat photoshop worköket meg minden szart meg kinyaralják magukat az emberök meg én is csak kikapom már azt a rohadt pw-t accountomhoz, hétfőn az első dolgom az lesz hogy írok 1 zsiros levelet nekik mit húzzák
a kép meg zsir, igazából az vele a gond hogy nem illik teljesen az oldalba ha beleképzeled szerintemde lehet hogy csak ütközik az ízlésünk
meg persze lehet még alakítgatni rajta, nekem sem végleges az eddigi
(az a csillogós az mivel került bele hogykellolyat?
)
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4358 üzenetére
amúgy igen. aki számít cod4-ben x360-on az fel van véve friendsbe és hát sajnos nem sok magyar x360-as klán van
külföldi klánwarokon is alig-alig kaptunk ki...de hát már 200akárhány órám van benne, meg pártízezer kill. az az igazság hogy a cod4-hez nem sok tudás kell. minden fegyóval van esély, csak kis szerencse kell. meg persze jó perkek...jugger, martyr -
Lmh
őstag
válasz
Genius007 #4339 üzenetére
THx Genius007!!! Szép ötletek, köszi!! Mi lenne a véleményed arról, ha nem adnám el a VGA-mat ( tegnap vettem xD ) hanem vennék hozzá -ha megnyerem az ötöst- egy p5k alaplapot ( abbol elég a legolcsobb, legalapabb version? ) és egy Intel processzort ugy max 25k-ért??? Az úgy 40ropi és kész lenne a intel-nvidia gépem 2*1giga rammal és egy FSP 400W Blue Storm II táppal. hmm?? Az a fránya source meg csak elbicegne rajta vhogy...
( ui: elhiszem neked, h jobban szereti az ATI-t, így milyen gyönyrű, h amikor töltöd be a szervert, akkor az NVIDIA reklám mosolyog rád, mintha....)
ja és kb mennyit esnek az intel procik árai 1-2-3 hónap alatt?
( tgf??;) )
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4258 üzenetére
11 óra?
az a nem mind1! fanatik...
haver öccse, 14 éves, én mutattam neki jó rég a cs-t, ma már többszörösét játszotta az én időmnek és már profi klánban van. már ki sem tudom lőni úgy nyomja. ő "csak" napi 8 órákat tolja...
lassan nekem is kéne már játszanom, már vagy 4 hónapja nem toltam. már van kedvem megint cs-zni. holnap fel is teszem...
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4245 üzenetére
"Üdvözlettel : Elite Hunter, MoonDoom " úgy gondoltam neked is kezed lehet az egészben netán szervezője is vagy
azért odamegyek egyet alázkodni ha lesz időm, másoknak segitek a fraggyüjtésben
(szlovákok is vehetnek részt a versenyben?
multkor shadowval igen marakodtatok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest