-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5940 üzenetére
remegősek meg speedhackesek kérlek, a remegés az az mikor spectatorben fejjel lefele van amugy meg elég hamar tud fejest lőni 1-2 golyóból
a speedhack meg egyértelmü az nem szerverbug hogy kör első 5 másodpercében elment CTről B sötéten át T startról hosszuig és hátbalőtte a terrorokat
-
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5878 üzenetére
nem öcsém, egy AMD 5600+X2-höz fps cfg.. nem mindegy mihez viszonyitasz, ha lenne egy GT280am akkor se lenne több fps-em ebben a paréj játékban
ha meg meglövi a tökét és fejes és ennyi, akkor jöjjön már rá a nagy tömeg hogy egy idő után úgy szór a fegyver le kell húzni hogy beadja ez van, menjen cod4ezni aki reklamál -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #5872 üzenetére
Jaaa
Én úgy oldottam ezt meg, hogy csináltam egy cfg file-t!
Amibe beleírtam, hogy :
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
cl_crosshairscal 1900Aztán elmentettem rate.cfg néven.
CSS-be meg beírtam console-ba, hogy: bind "o" exec rate.cfg
Bár lehet megint hülyeségeket hordok össze!
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #5870 üzenetére
Tudom miről beszélsz, de milyen 10000 HP ???
Azt max. csak akkor tudod, ha Admin vagy a serveren, bár ez nem lenne fer a többiekkel szemben!Amúgy helyesen így van : bind "gomb" admin
Értelem szerűen a "gomb" szó helyére azt a bill-t kell rakni, amire bindelni akarod! -
Genius007
őstag
-
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5062 üzenetére
"bind "KP_DOWNARROW" "buy vesthelm;buy vest"
nekem egy ilyen van a cfg-mben bár haver is beleirkált azóta, de feltételezem ez veszi a fullos páncélzatot is
fülestémában meg szeirntem már az én 4500 Ft-os trustom is baromi jól szól amig nem tépi szét az ember, ha meg 10ezrekért veszel fülest én tuti sennheisert vennék vagy creative fatal1ty-t bár az nem tudom mennyibe kerül -
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5012 üzenetére
ilyet már nekem is cisnált de csak cs-ben, aztán meg abbahagyta... feltételezem css netkód hiba vagy tudomisén mi a fene, 20000 60 60as szervereken is csinálja vagy csak 25000 100 100as rétessel?
na túl sok a jó hír, már csak kell némi szerver meg teljesnek kell lennie a tímnek aztán lelövünk mindnekit
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #4993 üzenetére
kéremkapcsojjaki
fps-ping arány?
szerintem ilyen nincs, legalábbis nem látom az összefüggést, rendben vannak a ratejeid nem azért rossz esetleg a latency?
ha meg fps-t akarsz fixálni úgyis tudod fps_max 200 pl, a vsyncet meg nyomd kiDjureenak nehézkesen menne a hajnali (esti
) játék meló miatt asszem, MDnek meg nem passzol pingek miatt a napközben meg kora este, meg én sem osztom az ötletet hogy délután itt ücsörögjek
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #4709 üzenetére
" Hála Invitel :@! 40 MS állandó ping. Nagyon szar így játszani, régebben 18 volt... :S És az a baj, hogy az invitel azt mondja, hogy nem vállalnak a pingre garanciát. Az a vicc, hogy egy másik CSS-nek a faluban, 20 MS a pinge, és ugyanúgy inviteles. 5let? "
Jajjj "Ne sírjon már a szád"
Nekem nappal (11h-23h-ig kb.) 120+ pingem van, éjjel (23h-reggel 11h-ig) 20-50
Én már annak örülnék, ha nappal 50pingem lenne!Mod.: Pingedre meg .... lehet messze[bb] vagy a DSL-lamtól, nem ???
-
sNORh
addikt
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
A hitbix lehet fix vagy változó ha fix, akkor egy konzol parancsal többé már nem ugrál, vagy ha alapon van akkor futáskor tágul, alaphelyzetbe közép, gugolva pedig kicsi, és a pontosságát jelzi.
Az fps a képfrissítést jelenti, a latenci meg aping a neted válaszidejére vonatkozik, minnél kisebb annál jobb.
Az átlag fps 60-200, 100 már elég jó. -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
E8400-et mindenféleképpen megéri megvenni!
De mennyiért is vennéd ?
Mert iPonba az e8500 ami 3.16Ghz-n megy, az 35k most!
Elég jó áron van szerintemFPS részére meg azt mondom, hogy engem már az is zavart, ha asztali gépen 120fps alá ment. Olyan "stabil" 150fps-el nagyon nagyon szépen belelehet lőni az ellent!
Az e8500 + ATi 4850 jó párosítás!
(2x2GB 1066Mhz ram sem árt alá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged