-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
válasz
moongoose #1963 üzenetére
amit ő adott az arra jó,hogy futás közben nem tágul ki a célkereszt,de attól még ugyanúgy felrántja.
azt tudom hogy a golyók attól még ugyanoda mennek,csak így könnyebb lenne egyszerűen az ember(ek) alátartani a célkeresztet tunkolás közben,minthogy folyamatosan rajtuk tartani...esetleg megnézem KODAIK cfgjében a célkeresztes utasításokat..
-
sNORh
addikt
-
bana'n
tag
válasz
moongoose #1736 üzenetére
iiigen, vannak érdekes dolgok.
én pl cs2hu szerverére nem tudok felmenni, töltés közben félúton kifagy a szórsz
mivel én általában max kocsmázni járok, ezért nem jártam még utána a dolognak
más szerveren még nem sikerült reprodukálnom ezt a hibát
szerk: cs2hu és a lamas is 27015ös porton van
[Szerkesztve] -
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #1715 üzenetére
De lehet hogy jó minden..sőőt ...csak ök basszák el ...valami miatt..
Pl. tegnap toltam a CSS-t , és 15pingböl hirtelen 300-500 lett.. a 10Mb netemböl meg 1Mb-se...és nem tudtam miért van ... szoltam a ''netes ürgének'' skype-n ..mondta 1perc és megnézi miért van .. 5perc se telt el,és megcsinálta...kérdem mi volt a gond... beszol a laptopon a wifi bezavart(Mivel az asszony neki laptoprol netezett..a netes ürge meg asztali gépen css-zett..... )
Szoval lehet neked,azért szar..mert valami lámer belepiszkál ...
Amugy az a D-Link wifi kártya jo van beállitva ?
Ugy értem belépsz a kártya setupjába.. ( pl --> 192.168.1.254 ) és ott a beállitásoknál minden rendben van ?
Mert nekem pl van egy olyan hogy mode : low,medium,high,turbo ..
Ha Turbóra rakom akkor szakad a kapcsolat mindig
Szoval highon van -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #1713 üzenetére
Én is igy szivtam régen, nekem is wifi-s ( rádios ) netem van !
1x jo volt a ping, 1x 600-500-80-1000-160-380-70-500 igy ugrált, valamikor stabil 500ping volt ..lagg hegyek voltak !
Szerencsére megoldódott a probléma ( a serverbe amibe a sok adsl vonal megy .huztak egy optikai vonalat ... kaptam ilyen ''external'' ip-t is ( a szolgáltató 5 ip-t adott, abból az egyik az enyém, remélem jol irtam )
Mostmár 10Mb/4Mb netem van, stabil 50pingel ( mivel SK-bol HUN-serveren tolom, SK serveren meg 15pingem sincs )
Még jo, hogy az internetes ürge ( Ő az admin, meg Ö csinálja a netet ) szembe lakik,és jo ''haverunk'' lett
Jah és régen még a portok is csak yy:yy - yy:yy volt nyitva ( max 3órára nyitották meg )
Mostmár minden port nyitva van, az összes 65xxx !
50% a téreröm ( sima lap antenna 8dB , és szemböl jön ... )
Jah és ez mind havi 390.-sk ~ 2800.-ft
Kb.: 3hónapig szívtam a nettel ... de megérte
moongoose amugy térerö milyen ?
wifi router, vagy kártya van a gépbe ?
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
moongoose #1684 üzenetére
[link]
Probald ki a config file-om, eddig sokan mondtak, hogy jott vele egy kis plusz fps.
Annyira nem butitottam a beka feneke ala a grafikat.
Sajat beallitasaim is benne vannak, tehat csak azokat a reszeket hasznald fel, amik a grafikara vonatkoznak.
MOD: ha minden fps-t ki akarsz csikarni, akkor az fps_max 101-et vedd ki
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #1673 üzenetére
Jól mondja dilipók bár nem tudom van e értelme...Haver ugyanígy használta asszem egy 1.5ös p4el+756MB rammal,de d2-ön 6-8 játékosnál már játszhatatlan volt így is.Szal egy 1G-s cerkának ez komoly kihívás lesz,főleg egy ilyen brutál vga támogatása mellett...
Majd írd meg azért mi sül ki belőle!
-
Fáraó
őstag
válasz
moongoose #1520 üzenetére
Tegnap és is ellátogattam az egyik szerverükre. Néha laggolt, meg elég magas volt a pingem... Meg nem tetszett az egész, tele anyázós-köcsögölős arccal. Meg furcsának tartottam hogy az első pár körben gond nélkül ment a játék utána meg szinte alig tudtam egy-két fraget szerezni...
Ja! Meg súgnak egymásnak a csapattársak. Szóval előnyben részesítem a Camera: Team only servereket.
[Szerkesztve] -
-
Gumee
tag
válasz
moongoose #1281 üzenetére
Nálam is ez volt régen. Video settingsben azt kell hagyni amit ajánl és lekapcsolni a felesleges dobozokat meg a ragdoll-t. Általában a proci a szűk keresztmetszet, szóval hiába csúnyább, h a vikarinak meg se kottyanna a game. Én pl Ti4200-ről váltottam 6600GT-re és semmivel nem lett gyorsabb, csak szebben ment szar fps-el.
-
C^^
őstag
válasz
moongoose #1167 üzenetére
Gondolom a config.cfg-be irtad.
Notepadban letrehozol egy autoexec nevu filet, majd a kiterjeszteset atirod cfg-re, es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba.
Ebbe kulon sorba beirhatsz minden olyan parancsot, amelyet nem szeretnel minden inditaskor beirni.
Mas nevet is adhatsz a fajlnak, de akkor a valve.rc -t szerkeszteni kell. Bele kell irni egy uj sorba hogy:
exec filename.cfg
Egy masik alternativa: STEAM / GAMES / Counter-Strike Source-> jobbklikk -> properties ->
General ful -> Set launch options:
-cl_restrict_server_commands 0
[link]
Sleed: Mindig mashol
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #803 üzenetére
Csak egy privi,vagy friendsben egy üzi és megadtam volna!Amúgy csak azért kínlódtam vele mindig,mert szerettünk volna haverral beállítani egyet melóban,ahol 3megás adsl van,hátha,de iszonyú pingek voltak...És 4-5embernél többet nemigen bírt volna az se el szerintem.Milyen új gép...???
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #729 üzenetére
Neked van egy ''tartalék'' cs-d...?!
Szerintem ez a vihar is része a legujabb frissítésnek,csak most egy kicsit túl jól sikerült,és nem tudnak vele mihez kezdeni.
Ezért előszednek majd egy kb egy évvel ezelőtti verzát,amibe se vihar,se dwp,se fegyómódosítás,stb,és mindenki titta hepi lesz. -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #729 üzenetére
Én má nyomhatnám
Mert asszem aki reggeltöl bevan lépve ..annak még most is megy .. csak most t*rt st*am-et találtam! Van benne 89játék és bármilyen uj accountot hozol létre , benne vannak má a gámák .. de pszt
Most töltöm benne a Day of Defeate Source-t
Ha menni fog ,, és rendes serveren akkor happy one
Majd utána megnézem a rendes CSS-t is hogy megy-e
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
válasz
moongoose #661 üzenetére
az a piros csík egy rakás szar, nekem olyan volt hogy a gyerek lelőtt és 5 méterrel arrébról mutatta a piros csíkot,
volt olyan is, d2 ''A'' hosszúnál a falon keresztül mutatta csíkot, mintha a kettős fakaputól lőtt volna le, miközben a bomba lerakó hely alatt voltam kb ct kezdőtől nem sokra
szal sztem nem érdemes foglalkozni, azzal a csíkkal mert pontatlan
bár lehet csít is, nem tom
üdv! -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #661 üzenetére
Felölem mehetünk valami serverre
Vegyél fel majd friendsbe .. nevem : .::MoonDoom::.
Majd szólj és meek ..én is kiváncsi vok ..
Kiprobáltam azt amit a képen láttam nekedde nem jött be ... helyette hátulrol kaptam egy fejest
Remélem jo lesz a pingem .. mert most naon xar a net .. -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #460 üzenetére
Ha tudnád,én hányszor éreztem már ezt,és mindig betudtam a saját bénaságomnak és a rutin hiányának,holott elgondolkodtató a dolog.Honnan tudjam hogy az xy klán nem egy elismerésre vágyó tinik gyülekezete,akik az (el)ismertség érdekében szinte bármire képesek...?
És most nem knifez-ra gondolok,hanem úgy általában véve... -
Trak
addikt
válasz
moongoose #409 üzenetére
Mondom, szerintem állítható lesz a szervereken, mert most voltam 3-4 szerveren, és csak az egyiken vett bele automatikusan töltényt...
AWP néha tényleg dühítő, de ki lehet azokat is játszani.
Azt, hogy ''pro'' nagyon kevés emberre mondanám az országban, azokra, akiket Te írsz pedig biztosan NEM. -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #265 üzenetére
''...jobban játszol nálam...''-köszi,mindjárt összepirulom magam...
Komolyra fordítva:kisebb kihagyás után felmentem publicolni valamelyik nap-hát mit mondjak, gyalázat volt...
Jó dolog lehet egy állandó társaságban játszani,de tényleg úgy érzem,így csak ''lehúznám'' a klánt,nem beszélve arról,mennyi időt tudnék meló+suli mellett rászánni,amivel már ők is elégedettek lennének...
[Szerkesztve] -
Recon_hun
tag
válasz
moongoose #202 üzenetére
Jo ilyet hallani, (azt hittem, h csak nálam van ilyen
)
az a vicces amikor kis 6-12 évesek vékonyka hangját meghallod a mikrofonbaD .
a rank olyan mint egy virtuális pénisz azt hiszik h minnél nagyobb annál nagyobb emberek.
Sajnos nekem is vannak olyan napjaim amikor nem megy a játék (ez van többségben) és van amikor jo vagyok. kerülöm s*la szerverét mivel az mindíg tele van..
elegem van különben a statokbol, elég nekem az America's Army ban lévő classom .. remélem ezt nem vezetik be CSs be mert akkor aztán menne hiper-über-noobozás.
azért szeretem a zimbi-zombis szervereket, ott mindneki röhög, mindenki jol érzi magát, nincs veszekedés, nincs csiiterezés.. -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #91 üzenetére
Én azt nem értem,minek teszi ki valaki publicra a szerverét,ha ő akar lenni a kakas a saját szemétdombján?
Nekem az első 3hónap -és néha még most is- abból állt hogy néztem ahogy más játszik,mert másodpercekig voltam életben,mégse más volt köcsög meg csíter...Eh,még a szót is kár rájuk vesztegetni...
MOD:most már biztos hogy ovisok is játszanak cs-t...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged