-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1644 üzenetére
Hát sajna én is csak erre tudtam jutni
, ha most le kell formáznom mindent, akkor nagyon megszívom. Remélem sikerül valamilyen más megoldást is találnom, mert eléggé bánnám ,ha odalenne a vinyómrol az összes kínkeservesen összebuherált dolgom,ha meg nem megy másként, akkor így jártam
. 1 kicsit még reménykedek a vírusirtók lelkes programozóiban, hogy csináltak valamilyen progit ,ami kiírtja. Na de néhány nap múlva elválik, csak érjek végre haza.
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1642 üzenetére
Én nem azért szövegeltem, mert nem segít senki!! De amúgy tényleg tök mindegy már. Ha gorombának tűntem elnézést, nem volt szándékomban. Közben innen onnan segítgettek, mint kiderült ,lehet bekaptam valami frankó kis vírust, ami mindenbe beépül amit letöltök és hibákat ír benne, ez okból amikor frissíteni próbál a steam, a hibásan letöltött file-okat próbálja újra leszedni,de mivel folyamatosan a hibás dolgokat menti le ezért esélytelen a frissítés befejezése. Sajna Bármit töltök ez van, mivel a baj nem jár egyedül,még 1 fütyi vírusírtót sem tok már letölteni, mert az is hibás
, ha meg azzokkal próbálkozom ami fentvolt, mikor megtalálja ezt a genyát, jön a kékhalál . Az xp reinstallal sem jutottam előrébb
, 1 kicsit már kezdek elkeseredni.
Ezért is vagyok pirinyót ingerült.
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1640 üzenetére
Na akkor nézd meg jobban, hogy milyen op rendszer is van a gépen. Szerintem xp az a vista,de amúgy sem nekem kellett az a leírás.
Segítséget meg azért kértem ,mert szükségem volt rá és bíztam abban, hogy itt nálam jobban hozzáértő emberek tudnak tanácsot adni és gyorsan orvosolni tudom a gondot,volt aki próbált segíteni ,konkrétan 1 ember( Sleed ), de aki beszólt, az értelmeset nem mondott nekem. Szóval nem lennék felháborodva, ha olyasmibe köttek volna bele, ami jogos, de az, hogy én elkezdjem cseszegetni más gépét, vagy éppen rám nem tartozó dolgot, hát ... ! Úgy érzem nem az én dolgom véleményt nyilvánitani mások izlésvilágáról, vagy ha te ezt másképpen gondolod,az megint nem rám tartozik.
Részemröl sokat nem adok olyan emberek véleményére akikröl semmit nem tudok és különösebben nem is érdekel.,föleg ha nem segítő szándékal szólnak hozzám. Az a szánalmas ahogy az emberek viszonyulnak a dolgokhoz, ha nekük kell valami akkor jön a szöveg, de ha más kér segítséget leszarják.
[Szerkesztve] -
Screamer84
tag
Azért látom, megint megvillant óriási emberi segítőkészségetek. Segíteni nem tudtok, de b.aszogatni meg igen (tisztelet a kivételnek). Akkor szóljon be valaki, ha neki makulátlan a gépe. Addig amíg eredeti játékokkal játszom közötök nem sok van hozzá,amúgy is a kérdés nem az irányba szólt. A másik meg a háttérkép, izlések és pofonok. Lehet valakinek a Winfos Xp szemetgyönyörködtető háttere jön be vagy 1 bazi nagy halálfej, mert ugye az a kemény akinek ilyesmi van kirakva. Ha meg nem tetszik, nem kell megjegyzéseket tenni, én sem teszek az idióta aláírásokra, vagy az értelmetlen hozzászólásokra, pedig lenne bőven
.
-
Screamer84
tag
Hát srácok, jól beszoptam! tegnap újra raktam az xp-t, felteszem a css-t, elkezdi letölteni a steam a frissítést és semmi! Nem csinál semmit, 3x megy végig a steam 100% -ig de utána kapom ezt az üzenetet [link]
, addig el sem jutok, hogy a felhasználói nevem beírjam. Hát nagyon örülök neki, most mi a fenét tegyek, ha van valakinek valai ötlete, szívesen meghallgatom.
-
Screamer84
tag
Még mindig üres a server
, hol van ilyenkor a nép ??
-
Screamer84
tag
Hát nem tom, lehet meg kéne próbálni teljesen kipucolni azt a drivert és felrakni 1 másikat.Viszont ha túlságosan melegszik, akkor kell az új hűtő! Előtte viszon próbáljátok a drivert és vegyétek le a ház oldalát, nehogy feleslegesen vegye azt a hűtőt.
Ja és lehet az újrazsírozás is segítene valamicskét a hőfokon!
[Szerkesztve] -
Screamer84
tag
válasz
japeen_hun #1321 üzenetére
Persze, hogy van külömbség! Tapasztalom is, először kezdtem a source-t 9800 Pro-val aztán 7900 Gto , most meg 8800 Gtx, de itt néhányan azon vannak fennakadva ,hogy 80 fps-el játszanak nem pedig 100-al, és én erre mondtam ,hogy örüljön hogy egyáltalán normálisan tud vele játszani. Én akkor is örültem mikor 9800-al 40 Fps volt és most is örülök hogy 8800-al 240-van, de maga a játék élménye ugyan az!! ISTENI
-
Screamer84
tag
Köszi a linket, tényleg tanulságos , de szerintem félreértettél. Most hadjuk az online mod-ot, vegyük alapul ha nem csatlakozol a netre, és pl offline módban játszol. Természetes ,hogy mindenki minél nagyobb fps értékre törekszik, Hisz tudjuk minél nagyobb, annál több az élvezet
( mint az élet egyéb területén is), de én arra gondoltam hogy felesleges kiakadni olyan értéken ,amit ha 1 szint felett überelsz akkor sem látsz minőségi változás!
Ha meg anniyra kevés az a 50 - 70 Fps, hogy nem tod elviselni, akkor vagy beruházol 1 komolyabb konfigra, vagy elkezdesz tuningolni és máris feljebb ugranak az értékek.
(persze ezt az 50 - 70 fps-t nem rád értettem)
-
-
-
Screamer84
tag
Amúgy nem tök mindegy, hogy 100 - 150 vagy éppen 250 Fps van
? Ha valaki észre veszi szabad szemmel a különbséget, akkor nagyon ráérzett a dolgokra és gratulálok hozzá!
Remélem senkit sem bántottam meg, ha meg igen srry, de ha az fps stabilan 30 fölött van ,akkor nincs olyan ember aki észre venné a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged