- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre.Indítottam egy szervert, egy napja megy, ha gondoljátok, teszteljétek.
Bekonfigoltam, de szívesen fogadok javaslatokat, hogy min lehetne finomítani.[HUN] Steam Only PublicFun
80.249.165.63:27055Jó játékot.
-
C^^
őstag
Üdv!
Lenne egy nagy problémám:
Újra kedvet kaptam a CS-hez, de sajnos nem tudok normálisan játszani, mert a pingem össze vissza ugrál. A probléma nem az internetkapcsolatommal van, mert bármit pingelek, vagy bármi mással játszom, teljesen normális értékeket kapok. Próbáltam más Steames és Source-motoros játékokat is. (HL2DM, TF2, stb.) Egyedül a CS: Source csinálja ezt.
A jelenség a következő:
A pingem normális 30-35ről elkezd felugrálni 3-400ig, majd jó esetben vissza megy. Ez kb. 15 másodperces rendszerességgel megtörténik.
A jelenség XP és Vista alatt is fennál.
Amit még észrevettem az az, hogy ha csinálok egy szervert és egyszerűen egyedül(!) mászkálok a pályán, akkor is 25-30as pingem van, ami nem éppen normális.Nem tudom biztosan megmondani, de talán azóta állhat fenn a gond, mióta ősz végén felújítottam a gépem, hiszen az előző gépemmel nem volt ilyen gond.
Egyedül valamilyen driver-gubancra tudok gondolni, na de melyik lehet a ludas?A segítségeteket előre is köszönöm.
-
C^^
őstag
válasz
`#^MáGu$s^#´ #3433 üzenetére
Ha HL2 Retail-t vettél, akkor abban csak a Half-Life 2 van, és a HL2 DM.
-
C^^
őstag
Aki a steambans.com-on regisztrálva van, az ne dőljön be a valami@steambans.com címekről jövő spamekre, amikben link van. Ne nyissátok meg a linket. A "valódi" cím a support@steambans.com.
[link]
Gondoltam szólok, mivel én is kaptam 2 levelet. -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3263 üzenetére
Hülye kérdés, de amikor kérted a jelszóemlékeztetőt, akkor ugye a régi user-nevedet adtad meg? (Tehát amelyikkel regisztrálva van a C.S. és játszottál eddig.)
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3253 üzenetére
Kérj jelszóemlékeztetőt.
Ha új accountot regisztrálsz, akkor logikus, hogy nem engedi mégegyszer regisztrálni a cd-kulcsodat, mivel ha így működne, akkor akár 1000 accountod is lehetne Counter-Strike-al, közben csak egyszer vetted meg a játékot.
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3245 üzenetére
Miből gondolod, hogy ellopták ?
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3241 üzenetére
Fut még a háttérben valamilyen STEAM-es alkalmazás, és ezért nem engedi bezárni a STEAMET. Feladatkezelőben nézz körül: hl2.exe, stb...
-
C^^
őstag
Hogy akkor már én se lógjak ki a sorból.
Így kell trendet teremteni a játékon belül.És most ismét eszembe jut, hogy vagy 2 és 1/2 hónapja nem játszottam megint. Ez a kép is van egy pár hónapos...
-
C^^
őstag
"nem javaslom,mert ha állítasz valamit az optionsban,gondolok itt:név,célkereszt,bill. kiosztás..
egyből eltűnik,vagy nem használja,pontosan nem tudom..."Nem "tűnik el", hacsak nincs az autoexecben ugyanarra a beállításra vonatkozó bejegyzés, mivel akkor betöltésnél "felülírja" az adott beállítást.
-
C^^
őstag
Hát... 8 hónap alatt átesett egynéhány változáson a Steam.
Örömmel látom, hogy a Friends beta állapotból átlépett véglegessé, és egész jó, bár az ingame-részt még nem láttam.Viszont itt van ez a fade effekt, ami az agyamra megy, gondolom nem lehet kikapcsolni...
Kíváncsi leszek, hogy a cs: s-t mennyire csicsázták át. Gondolom lesz vagy ~ 25-30 FPS-em
-
C^^
őstag
-
C^^
őstag
De le vagyok maradva.
Most realizálódott bennem, hogy (ha jól számolom) ~8 hónapja nem játszottam, és nem olvastam cs2hu-t. -
C^^
őstag
-
C^^
őstag
válasz
Genius007 #2370 üzenetére
''És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )''
Most akkor ezek szerint nekem is eladtak a madaras teszkóban valami széthekkelt hl2-t eredeti dobozban, ami azóta is üzemel, vagy nemtudom.
Viccet félretéve a haverod használja a hud_fastswitch 0 konzolparancsot -
C^^
őstag
mp_limitteams - azt tudod vele allitani, hogy a 2 csapat kozott max. hany fo differencia lehet.
Tehat ha pl. mp_limitteams 2 van beallitva, akkor az egyik csapat max. 2 fovel lehet nagyobb letszamu a masiknal. Ha a valtozonak 0 erteket adsz, akkor megszunik a korlatozas.
A masodik kerdesedre: asszem bot_allow.....
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
Butan fogalmaztam, nem termeszetes dolog, inkabb azt tudom elkepzelni, hogy mivel a source motor visblock renderelesi eljarast hasznal (a palyak ''terekre'' vannak felosztva, es a latoteren kivul eso dolgokat nem rendereli a proci), ezert mikor egy jatekos respawnol, azt termeszetesen kirendereli neked(szep is lenne, ha nem
), de a radart nem frissiti azonnal, csak ha mondjuk egy masik ''visblock'' altal behatarolt teruletre er.
Valoszinuleg nem igazan igy mukodik, sot, lehet, hogy baromsag az egesz elmelet, de ezt tudom elkepzelni.
mod: vagy egesz egyszeruen a dm-mod bugos.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Nekem dm-en szokott ilyen lenni, de ott termeszetes.
A magyar publicok meg egyre szanalmasabbak. A sok netrambo ugat, anyazik cheaterezik. Tegnap cheyenne..mert allitolag wh-ztam, igaz nekem nem tunt fel, ma badboys, ha nem lepek ki, mivel felhuztam magam... ennyi a szinvonval... cs: s kozosseg
nat szavaival elve: kkggthxbye!
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
moongoose #1684 üzenetére
[link]
Probald ki a config file-om, eddig sokan mondtak, hogy jott vele egy kis plusz fps.
Annyira nem butitottam a beka feneke ala a grafikat.
Sajat beallitasaim is benne vannak, tehat csak azokat a reszeket hasznald fel, amik a grafikara vonatkoznak.
MOD: ha minden fps-t ki akarsz csikarni, akkor az fps_max 101-et vedd ki
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1632 üzenetére
OMG. Akkor telepitsd ujra. Szeirntem valami gaz van a .gcf file-okkal.
MOD: elotte probald meg, hogy torlod a ClientRegistry.blob, updatestatus.blob, es steam.dll file-okat.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1630 üzenetére
Azt jelenti, hogy valami problema van a jatek fajlokkal, es hogy a Steam letolti oket ujra.
MOD: ha az OK-ra kattintasz, akkor ez tortenik, ugye ?
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
Tenyleg igaz amit guMee mond. A Source motor inkabb CPU limites. Es tenyleg, egy ido utan hiaba butitod atomkockara a grafot, vagy huzod az egekbe a VGA-dat, nem lesz tobb fpsed. En sokmindent kikapcsoltam, es lebutitottam, de jelentos fps novekedest nem ertem el. Viszont mintha stabilabb lenne, es nem zuhanna le egyes palyareszeken annyira, mint elotte.(Mellesleg ahhoz kepest nem is olyan csunya, kiveve a modelleket
)
-
C^^
őstag
''hanem valami csak source csomag, amik rar-okban vannak....''
Itt a problema...
Az oveke valszeg nem eredeti, es nem a steamen keresztul mukodik, ergo nem frissul. -
C^^
őstag
Ezt igy jatek kozben:
Vegulis valoszinuleg igaza van, nyilvanvaloan el tudtam inditani a jatekot anelkul, hogy meglenne a jogom hozza.
<3 -
C^^
őstag
válasz
moongoose #1167 üzenetére
Gondolom a config.cfg-be irtad.
Notepadban letrehozol egy autoexec nevu filet, majd a kiterjeszteset atirod cfg-re, es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba.
Ebbe kulon sorba beirhatsz minden olyan parancsot, amelyet nem szeretnel minden inditaskor beirni.
Mas nevet is adhatsz a fajlnak, de akkor a valve.rc -t szerkeszteni kell. Bele kell irni egy uj sorba hogy:
exec filename.cfg
Egy masik alternativa: STEAM / GAMES / Counter-Strike Source-> jobbklikk -> properties ->
General ful -> Set launch options:
-cl_restrict_server_commands 0
[link]
Sleed: Mindig mashol
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
De az ugy tul egyszeru lett volna...
Mellesleg az autoexec tenyleg egyszerubb.
dilipok: o kerdezte.
MOD: en azt vettem ki az egeszbol, hogy azt akarja elerni, hogy ne kelljen mindig beirkalni az fps_max 60-at mert, ugyis 60Hz-en frissit a moncsija. Ebbol kovetkezoleg neki be van kapcsolva. (en erre kovetkeztettem )
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Letrehozol egy barmi.cfg nevu filet amibe beleirod hogy fps_max 60 es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba. Aztan az itt levo valve.rc fajlt szerkeszted, es a vegere egy uj sorbe irod, hogy:
exec barmi.cfg (ahol a barmi az elozoleg letrehozott file neve ertelemszeruen)
Masodik, egyben jobb megoldas, (szvsz.) hogy kikapcsolod a Fuggoleges szinkront, azaz a Vertical Sync-t. Ezt a jatek Video beallitasai resznel is megteheted, de jobb, ha a videokartya-driverben kapcsolod ki.
FPS-noveles: linkeltek. -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1091 üzenetére
playdemo demoneve
vagy
timedemo demoneve -
C^^
őstag
Jo, hogy jeleztel, mert mar el is felejtettem.
Meg volt a teljes KODIAK scene, vol1 tol vol5ig + source 1 + 2, de az a particiom formazva lett
A movie depojarol [link] is leszedte a regieket, de CSMOVIE-n fennvan. (tudom hogy nem kerdezte senki, leultem, csak ha esetleg valakit erdekelne...) -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1051 üzenetére
Nekem is neha ezt csinalja mostanaban
Task manager / Processes es allitsd le a steam.exe-t, aztan inditsd ujra.
Ha nem megy, akkor inditsd ujra a masinat, es menni fog. -
C^^
őstag
válasz
Integra #1025 üzenetére
A tobbi a falon atlatas skillemhez kell, meg a hipergyors celzashoz.
Egyebkent a ''heapsize'' valtozoval azt tudod megadni hogy mekkora teruletet foglalhat le a kozp. memoriabol (RAM-bol) kilobyte-okban (alapbol 256mb), ''cl_restrict_server_commands 0'' meg az, hogy a server-oldal felol -fogalmazzunk igy- lehet turkaszni a configomban.
Grass: nem, az nem uj parancs kezdete. ''-''el kezdodik minden uj parancs.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Integra #1017 üzenetére
Konzolba dobsz egy ''status'' parancsot, es ott lesz a nicked mellett.
aquark: Van egy un. Offline Mode, de ez csak akkor mukodik, ha elmented a jelszavad, es soha nem fogsz logoutolni. Tehat ha pl. ujratelepited a steamet, logoutolsz, stb., akkor uljra meg kell adnod az account informaciokat, aminek a validalasahoz ismetelten internet-kapcsolat kell.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Ha Steam-en megveszed, akkor az accountodba ''bekerul'' a cs-s. Magyarul kapsz egy hozzaferest hozza. Azutan letoltod a steam-halozatrol, es hadd szoljon. Nem kell semmi mas. (Annyibol jo ha van CD, mert nem kell 2-3 gigat letolteni, csak feltelepiteni, es updatelni.)
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Nos, mostanaban eleg sok olyan eset tortent, hogy valaki nem azt vett, amit szeretett volna, vagy eppen nem tudja, hogy mit is kene vennie ahhoz, hogy tudjon CS: S-al jatszani.
Szoval:
Komplett Dobozos HL2/HL2 Collectors Edition: Tartalmazzak mind a Half-Life 2-t, mind pedig a Counter-Strike: Source-ot. Ezen kivul meg a HL2 DM-et. (mostanaban nem nagyon latok a boltok polcain, csak elvetve 1-2 collectors editiont). Anno 9900Ft. volt, legutobb 8xxxFt.-ert lattam. (Collectors Edition abban kulonbozik, hogy diszdobozban kapod, poszterrel, poloval, neha baseballsapkaval, meg meg mittudomen mivel)
Counter-Strike: Source Retail Pack: Kizarolag csak a CS: S-ot tartalmazza. HL2-t es a HL2DM-et nem.
HL2 Retail Pack: Csak kizarolag HL2 + HL2DM. NEM TARTALMAZZA A COUNTER-STRIKE: SOURCE JATEKOT !
Ezek a (tudomasom szerinti) bolti verziok. Ezen kivul meg ott van a Steames vasarlas lehetosege.
Szerverfigyelo oldal (elegendo Filterrel): [link]
Ezeket valahogyan be kene szur(at)ni az 1.hsz-be.
Aki tudna pontositani, az kerem tegye meg. -
C^^
őstag
Ha beallitod a rate 20000-et, es elfogadja, akkor nem lesz gond.
Amiket be kell allitani:
rate 20000 (minimum)
cl_cmdrate 80 (minimum)
cl_updaterate 80 (minimum)
cl_interp 0.01
valamint ajanlatos a cl_restrict_server_commands valtozot 0-ra allitani, mert igy ha az adminnak vagy a szervernek gondja van a ratejeiddel, akkor be tudja allitani.
satomee: Igazad van, sajnos emiatt a kezdok / hozza nem ertok szivnak... Viszont mostmar egyre tobb olyan szerver van, ahol ha nincs beallitva a cl_restrict_server_commands 0, akkor kidob spectatorba, es figyelmeztet. -
C^^
őstag
''Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő.''
Pont az ilyenek miatt csinalja a legtobb admin, hogyha nincs beallitva akkor szevasz, azonnal ban. Megjegyzem tok jogosan.... (sajnos viszont igy azok is szivnak, akik estleg nem tudjak, hogy mit kene beallitani)
Ha alapbol 0 lenne, akkor is atallitanak egy csomoan. Pontosan azert, mert igy jutnak elonyhoz. Miota ezt a parancsot bevezettek hirtelen megnovekedett a ratehaxorok szama...
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
hali!
Nos, beizzitod a steamet->csinalsz egy accountot (a szovegbol itelve eddig eljutottal).
Most jon a trukk:
Felul a menusorban GAMES->Activate a Product on Steam. Beirod a cd-kulcsot, aztan elfogadja (ha minden jol megy), es minden olyan jatekot belepakol az accodba, aimt a hl2-vel egyutt kapsz. (cs: s, hl2, hl2dm stb.stb.)
Kellemes Unnepeket Mindenkinek ! -
C^^
őstag
válasz
Tommmmka #825 üzenetére
''beszéljem meg az EA-val...''
Azt nem ertem, hogy mirol beszelhetnek, mert ennek mi koze lenne az EA-hez ?
Lehet, hogy csak en nem ertem...
De szerintem le akartak pattintani...
Pontosan nem tudom, hogy milyen jogaid / jogaik vannak, de elvieg 3napon belul el a cseregarancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest