- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz nem. Sokáig angolt használtam én is (asszem a 9-es volt utoljára), de mivel többen dolgozunk a cégben, és a többiek egyáltalán nem tudnak angolul, ezért átváltottunk magyarra, az meg nem működik, hogy három gépen magyar van, egy meg angol...
Sokáig én se találtam semmit a magyarban, de most már fordítva van, az angolban nem tudok eligazodniAzt, hogy nem tudom mi micsoda lehet, de azokat a funkciókat, amiket tizensok év alatt soha nem kellett használnom, mert nem volt olyan alkalom, amikor kellett volna, hagy ne ismerjem már. Ezért van a fórum, hogy ilyenkor lehessen kérdezni.
(fel sem merem tételezni, hogy esetleg lehet benne olyasmi, amit én használok te meg még soha, és ezért én kapásból vágnám, amit te nem találsz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest