- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1438 üzenetére
Sajnos nekem a kész nyomaton egyértelmű volt, hogy nincs felülnyomás.
Hiába állítottam high qualityre vagy 1000 dpi-re akár a corelt, akár az acrobatot/distillerst mindig lebutítja a fotókat, még akkor is ha előbb prn-t csinálok, majd azt "disztillálom". Utána jártam ez Corel hiba, de szerencsére még is van egy megoldás. Kicsit macerás, de működik: szerkesztéskor a felülnyomandó objektumon / szövegen jobb gomb és kipipálni a fill overprint-et. A segítségedért megosztok még egy dolgot, talán nem ismered: ha nagy méretű színátmenetet szeretnél, akkor az a pdf-ben csíkos lesz, mert csak 256 lépésre képes a program. De ha a corelben beállítod (akár 999 lépésben is) a neked tetsző színátmenetet, majd pedig konvertálod bitképpé, akkor helyesen fog megjelenni. Köszönöm a segítséged, további jó korelezést
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest