- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1445 üzenetére
A publish to pdf nem butítja le, csak ha közvetlenül akarok pdf-et nyomtatni vagy ha a ps-t disztillálom (hogy szépen fejezzem ki magam :-) Az alap problémám a felülnyomás hiányosságaival volt, de nagyjából megoldottam ahogy azt fentebb is írtam. Az acrobatban az advanced fül - printing output - separation vagy vmi hasonlóz keress. mindegyik verzióban van rá lehetőség. Én is szeparált ps-t használtam, de tőlem meg csak pdf-et fogadnak el.
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1442 üzenetére
Ofszet nyomás, de teljesen mindegy mivel nyomnák, mert ha megnézed a pdf-ben színrebontva, akkor látni, hogy az összes fekete alatt fehér "lyuk" van. X3, X4-ben is próbáltam pdf-et nyomtatni egyformán lebutította a képeket, volt amit 270 dpi-re is. Elvileg ennyi is elég, de nekem a tudat is zavaró. Lino 930 + distiller esetén is ugyanezt tapasztaltam. Acrobat 9 és X-el is próbáltam. A nyomdászom is ugyanezt tapasztalta, azt mondja ezért nem szeretik a Corelt (is). Marad a publish to pdf + manuális black overprint. Bitmap + szövegnél még így is vigyázni kell.
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1438 üzenetére
Sajnos nekem a kész nyomaton egyértelmű volt, hogy nincs felülnyomás.
Hiába állítottam high qualityre vagy 1000 dpi-re akár a corelt, akár az acrobatot/distillerst mindig lebutítja a fotókat, még akkor is ha előbb prn-t csinálok, majd azt "disztillálom". Utána jártam ez Corel hiba, de szerencsére még is van egy megoldás. Kicsit macerás, de működik: szerkesztéskor a felülnyomandó objektumon / szövegen jobb gomb és kipipálni a fill overprint-et. A segítségedért megosztok még egy dolgot, talán nem ismered: ha nagy méretű színátmenetet szeretnél, akkor az a pdf-ben csíkos lesz, mert csak 256 lépésre képes a program. De ha a corelben beállítod (akár 999 lépésben is) a neked tetsző színátmenetet, majd pedig konvertálod bitképpé, akkor helyesen fog megjelenni. Köszönöm a segítséged, további jó korelezést -
gtr313
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék: Corel X3 - X4 ből szeretnék pdf-et nyomtatni, de hiába állítok akármit a corel-en vagy a pdf nyomtató beállításain mindig lebutítja a képek felbontását. Ha publish to pdf-et használok, akkor nem bántja a képeket, de ott meg a fekete felülnyomását nem tudom beállítani.
Teljesen megállt a tudomány... Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged