Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Igen, mindegy mit állítasz kimeneti nyomtatónak, a linkelt videoban is pdf-be nyomtat. De akár azt is megadhatod hogy egy új corel dokumentumba tegye az oldalakat.
De ha egy lapra többet teszel fel, akkor jobb több sorszám mezõt használni (ahány produkció az íven van), egymás után folytatólagosan. Így nem kell a végén egyesével összeválogatni hogy sorban legyen, hanem csak egymás alá emelni a felvágott lapokat.
Én jegyeket szoktam így sorszámozni. Arra figyelj hogy nagyon sok oldal ne legyen egyszerre, mert sokat számol a gép és a printer mire kiküldi. Én 100 oldalasával szoktam elküldeni, ez elég egy tömbbe, könnyû a számokat átírni és sokkal gyorsabb mintha egyszerre küldenék ki 10.000 sorszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest