Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
Mert 0.5-ös szprzóval csak a gond van, nem éri meg a vesződséget...
Amúgy meg írta is, nem akar nagyon nyomulni, csak stocknál gyorsabb legyen.
500as FSB pedig ma már alap amúgy szinte, nekem eddig az összes wolfdalem vitte, még a 8200as is... vagyis a 4GHz is gyakorlatilag garantált lenne, főleg 8500-al, és talán még 1.3V-on vagy az alatt is képes lenne rá, de ott már tesztelgetni kéne rendesen, meg ram is közbeszólhat főleg 2*2gb, necces...
Bőven jó amúgy is 3.6GHz ma mindenre, legyen játék vagy app...!
-
katt777
félisten
Mint írtam (laragirl-nek) (E)P35-DS3-ról.
Proci visz 9x450-et, RAM-ok 1154-et, de a legjobb tuning a 3.8GHz 1127MHz-es RAM-okkal. Szeretem, ha a rendszer teljesítménye maximális, nem egy-egy részéé.
Egyébként 1.587(0.86V)-3.3GHz(@1.14V)-en hajtom, ahogy az igénybevétel kívánja, szóval ált. celeronizálva takarékoskodom, ha dolgozom, játékra meg ott a nafta (EPU6
). Nem kell több a VGA alá még DX10-ben sem (tesztek a honlapomon, ill. logouton is néhány). Epuval spec több tuningot is lehet adni neki aut, miközben megmarad a csökkentett 2D-mód, de fölösleges. De nézd csak meg a honlapomon a Tesztek-et, vagy a logout-omat. -
laragirl83
őstag
Attól fögg, P95-el mit teszteltél? Small FFT's? Az csak CPU... attól még game alatt MCH és RAM befoshat...
Blend test kell, az terheli MCH-t is, ergó RAM-ot is.
De még mindig VGA élkül megy a téma.
Játék alatt egyszerre kapnak terhelést a dolgok, lehet attól válik instabillá, táp nem bírja stb...
Szóval ennyi
-
laragirl83
őstag
Nyílván nem feltétlenül, nekem is megy minden jelenlegi E8400-al, az összes BIOS fícsör, DE ettől függetlenül simán okozhat instabilitást.
Ha LinX lemegy, akkor valsz CPU nem problémás, sőt...
Viszont ha PL a ludas akkor RAM-od nem bírja strapát és/vagy NB nem kap elég feszt, vagyis helyedben adnék egy kis kakót vdimm-re (~2.0-2.2V) és NB-re (~1.3-1.4V) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Tesla topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Nem kell több a VGA alá még DX10-ben sem (tesztek a honlapomon, ill. logouton is néhány). Epuval spec több tuningot is lehet adni neki aut, miközben megmarad a csökkentett 2D-mód, de fölösleges. De nézd csak meg a honlapomon a Tesztek-et, vagy a logout-omat.

Én inkább a játék vagy vga driverek "jó" megírásán gondolkodnék el...
?