Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor már miért nem 9,5*400? Annyira nem jó az a feles szorzó tuningnál? Másnak meg mégis 7,5-es szorzón megy az 500 feletti fsb. Vagy ez a dolog csak egy etalon bevett szokás, és tisztelet a kivételnek?
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Változott a választási lehetőség: P45 DS3 vagy P45 DS3P vagy P35 DS4.
Szeretnék elérni egy jó 500fsb fölötti értéket 24/7-re! -
Mankó
veterán
Adjatok nekem egy gyors választ!
P35 DS4 vagy P45 DS3 10k körül lenne mindkettőre a felár. -
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Sztem 10k-t kellene ráfizetnem, s úgy gondolom, akkor már P35 DS4.
Sajnos mindenképpen kell a lapcsere, mert úgy tünik fsb korlátos a lap.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Na ezzel én is így vagyok, inkább a DS4 lenne a megoldás.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Vid: 1.1000V Kíváncsi leszek mit megy.
-
Mankó
veterán
Mond valakinek ez az FPO valamit? Q820A821
-
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Viszont az a CSX "csak" 800as, s 2gb-s modul esetén nem biztos, hogy vinni fogja azt az 1000+-t.
A jól megyet meg arra írtam, hogy valakinek egyszerűen nem megy együtt a 4, max 800on. Ahhoz képest viszont egész jó az a +40Mhz. -
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Majd ha tuningolsz 2gb-os modulokat, vagy 4*1Gb-ot együtt akkor megváltozik a véleményed.
2*1Gb esetén persze mások ezek a felállások. Mentek ezek 1200at is, csak sokat kellett volna sz@rakodni a beállításokkal. De ment. S ha belegondolunk, hogy db-ja 4ezer alatt van, akkor ezek igen is szép eredmények. -
Mankó
veterán
Holnap jön a 8500am, mennyire sanszos, hogy eltudok érni 1.3V alatt egy kis szorzós 550es FSB-t? Még ha nem is E0-ás akkor is lehetséges?
Lap Giga P35-DS3.
Ramok bírnák 1100on, mivel most is 1104-en mennek.
Köszi -
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
LinX 42 percet ment hiba nélkül. Jó kis progi, nálam +5fokot nyomott a Prime-hoz képest.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Small FFT ment másfél órát, utána blend több mint 10 órát hiba nélkül. Mondtam is, hogy most már ok, erre játék kidobott 5 perc alatt. De csak win-ig, azért ez elég furcsa nem?
8*460on meg semmi gond, pedig ott is kap ugyanennyi feszt a proci, MCH, ram ugyanazon a feszen.
Holnap jön a Corsair vx450es, ha azzal is szüttyög, akkor tényleg X aktás.mod.: VGA nincs húzva, sosem volt.
-
Mankó
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Orthos + Prime95 együtt ment másfél 2 órát hiba nélkül. Ez már elég figyelemre méltó nem?
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor arra adj nekem választ, hogy nekem ment 12+ Prime stabilan a gép, de a játék meg 2 perc alatt kidobott azon a frekin. Hol van akkor a bibi?
-
Mankó
veterán
Hát jó kérdés. De volt amikor elindult a játék, betöltötte a pályát, utána két lépés és már kint is voltam Win-ben. A ház oldalán van egy 12es venti, az fújja rá a levegőt. Nem hiszem, hogy az a baj, mert most hogy visszavettem 8*460-ra úgy meg simán játszottam 40 percet.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Kikapcsoltam C1-et s játékban elment a hang, utána fagyi.
IntelBurnTest 42 percig futott, hiba semmi.
Nagyon furcsa a dolog, Standard memória mellett tesztek alatt 7, 7,5 * 500 ramok 1000en, semmi gond, játékban kidob. Letettem 8*460-ra ram 1104-en simán ment a játék is. Leküldtem néhány pályát semmi gond, azelőtt meg 2-3 percre kidobott. Nagyon úgy néz ki, hogy a proci 7es szorzója hibás. Csak az a furcsa, hogy teszt alatt nem jön ki semmi hiba.
Crysis-t vegyétek fel új teszt proginak!
Ramok 2.05ön mennek, MCH +0,2-vel. -
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Meddig kell futtatni ezt a LinkX-et?
Beállítottam úgy, mint a belinkelt képen volt, úgy semmi gond. Te isteníted ezt a progit, mire állítsam, hogy tuti kiadja, hogyha hibás?Köszi
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Nem feltétlenül, a 6550nél simán ment a powersave fícsörökkel is.
Kérdés, tegyük fel, hogy az általad linkelt teszt hiba nélkül lefut, akkor vehetem biztosra, hogy a VGA és / vagy a táp a bibi? -
Mankó
veterán
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha 7.5*500on stabil a gép tesztek alatt (több mint 1 óra blend), akkor miért dob ki Crysis alatt? Többi játék megy, ez nem. De ha leveszek mindent alapra, akkor megy, de még a feszekhez sem nyúlok, csak az órajelet veszem le.
Kezdtem gyanakodni, hogy vid.kari vagy táp, de már nem tudom mit mondjak rá, egyszerűen tanácstalan vagyok.Szerintetek érek el eredményt, ha kikapcsolom a C1 és Eist dolgokat?
Ajánljatok valamit, mert kifogytam az ötletekből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest