- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Túrót
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón 
Üdv: Neck
MOD: Offba tettem, mint ahogy az is a téma
MOD2: Mindenkinek érdemes megcsinálni a dolgot, mivel nekem SÜTÖTT a borda, komolyan majdnem megégette a kezem, mielőtt rátettem a ventit. Most épphogy melegebb a kezemnél a borda, 40 fok lehet. 10 fokot minimum hűlt, de szerintem többet is. Nagyon zsír. Ja és sok hangja nincsen
Kiszuperált Mobil Rackje meg minden PHsnak kell legyen otthon, mivel azok úgyis mindig eltörnek

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Battlefield 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón