Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Túrót
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón 
Üdv: Neck
MOD: Offba tettem, mint ahogy az is a téma
MOD2: Mindenkinek érdemes megcsinálni a dolgot, mivel nekem SÜTÖTT a borda, komolyan majdnem megégette a kezem, mielőtt rátettem a ventit. Most épphogy melegebb a kezemnél a borda, 40 fok lehet. 10 fokot minimum hűlt, de szerintem többet is. Nagyon zsír. Ja és sok hangja nincsen
Kiszuperált Mobil Rackje meg minden PHsnak kell legyen otthon, mivel azok úgyis mindig eltörnek

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux haladóknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Minecraft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón