- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #738 üzenetére
Na megnéztem, ha Auto-ra, ha Standardra rakom --> mindkét esetben 667MHz-en megy a ram.
-
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #757 üzenetére
24mhz..
-
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #751 üzenetére
[link]
igen 3.50
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #751 üzenetére
oks 1 sec
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #745 üzenetére
elhiszed, hogy tobben kodolnak es tomoritenek, mint lovoldoznek es kalandoznak?
-
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #737 üzenetére
43,6 1:1 800 4-3-3-4
igazabol 1:1 800 CL3ban mértem a -20at bár.. a p5bdlx-n bugos a CL3
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #742 üzenetére
a tomorites meg a kodolas az biztos nem real world alkalmazas..
-
mycso
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #738 üzenetére
Na majd holnap reggel megnézem, most húzok aludni.
-
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #737 üzenetére
passz.. felrakom az everestet azt megnezem...
-
mycso
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #668 üzenetére
Szió, olvasgattam a tesztedet szép munka.
Nekem jelenleg egy p5n sli lapom van egy 675MHz-es corsair dual kittel.
Nálam auto beállításon E6300 mellett, 667-en megy a ram!!!!
És akármilyen értéket betudok neki állítani /mármint 533-tól különbözőt/ és nálam indul a win, stb.
Tuningban nálam is hasonló a helyzet, bár asszemm 2.3GHz-en /329FSB/-nél még bejött a win és működött minden.
Ez az alapfeszes dolog a legidegesítőbb /kicsit sokat ad alapból/, énis csak pislogtam, hogy miért forró a proci --> aztán rájöttem, aztán feszt visszavettem. -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #727 üzenetére
raadasul kideritettem, hogy a 7zip meresi algoritmusa egy szar... haromszor futtattam le es haromszor kaptam mas eredmenyt... 3300-tol 3400-ig volt minden..
winrar jo ha 10-20kb/s-t 'ingadozik''
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #718 üzenetére
mar mondtam, hogy minden tiszteletem a tietek a teszt miatt, de nem gondolod, hogy ilyen konfigokat egy memoriaval tesztelni olyan, mintha sprotkocsikat tesztelnenek behuzott kezifekkel? nekem ez olyan furcsa.. nem tudom megerteni, hogy ez miert jo.. az, hogy ''igy jott ki'' egy valasz, csak eppen... na mindegy.. ti tudjatok
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #715 üzenetére
nem ertem, mi ott az a 800mhz... van valami kulonosebb oka, hogy sc ben teszteltek egy plattformot?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #704 üzenetére
meg tudnad mondani pontosan, hogy a 7zip es tesztnel hany darab memoriat es milyen beallitasokkal hasznaltatok?
(kerdezhetem ugy is, hogy a tesztelesek alatt)
[Szerkesztve] -
seal84
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #694 üzenetére
Köszi a segítséget. Szóval 355ös FSBig bírja a P5W DH Deluxe? Az nem túl sok. Eddig az Abit volt szimpatikus, de az ASUSban jobban tetszik hogy nem külön kártyán vannak az audio csatlakozok, meg hogy több régi PCI slot van rajta. Hát nemtudom. Írjatok bátran, ha valaki tud tanáccsal szolgálni
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #692 üzenetére
a tisztanalatas vegett fel fogom telepiteni a hl2-lc -t es cs:s -t is.. letesztelem ugyanazokkal a beallitasokkal, amikkel te teszteltel.. nalam jelenleg nincs annyi lap, mint nalatok volt, de p5bd es p5w64 van... az eddig kapott eredmenyeket is nagyon szivesen kozzeteszem
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #690 üzenetére
atugorhatok, de nagyon jol tudod, hogy az altalatok tesztelt lapok tobbsege nekem is van.. az altalam kapot eredmenyeket nem a netrol szedtem..
nalam rmma, everest, winrar, 7-zip, 3dmark06, pcmark05 rendre az p5w64-et hozta ki gyoztesnek memoriatestzben.. senki nem mondta, hogy eredmenyeket kellene meghamisitanod.. ja es i975 nem csak elmeletileg gyorsabb (legalabbis en sosem elmeleti dolgokrol beszeltem)
a half-life teszt nagyon jo, csak eppen egy teszt..
esetleg merhettel volna winrar-al is.. ott kijon a kulonbseg a ket chipset kozott -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #683 üzenetére
most tenyleg meg akarsz gyozni arrol, hogy memoriasebessegben egy i965 felveszi a versenyt egy i975-el?
aki tesztelt mar memoriat ezzel a ket lappal, az tudja, hogy ugyanazokon a beallitasokon nem lehet gyorsabb egy i965.. engem nem zavar, ha nem akarsz nekem igazat adni, csak ugy velem, hogy ha egy publikus tesztet keszitesz (es tisztaban vagy a chipsetek kozotti eroviszonyokkal) akkor neked is feltunne, hogy ott valami nincs rendben.. lehet, hogy nem ertek hozza.. nyugodtan kerdezd meg olyan emberek velemenyet a dologrol, aki teszteltek mar mindket eszaki hiddal szerelt lapot..
''Mellesleg nem hiszem, hogy ez bárki másnak akkora problémát jelentene, hogy esetleg egy 965-ös lap ugyanúgy teljesít egy 975-össel''
tudod kiknek nem jelent ez problemat? akik tenyleg elhiszik ezt..
nekem nincs bajom azzal amit csinalsz, csak nyilvanvalo dolgokon el kellene gondolkozni
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #681 üzenetére
az szép
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #676 üzenetére
lenyegtelen, hogy ki es betomorites.. (kitomorites vinyo korlatos).. egy tomorites nem lehet gyorsabb i965-os lappal... megpedig az i975 gyorsabb memoriakezelese miatt
nagyon szivesen megmutatom az eredemenyeimet, de nalam minden memoriatesztben az i975-os lapok a gyorsabbak -
Dobimaster
tag
válasz
Alvin_ti4200 #677 üzenetére
uhh thx megnyugotam
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #672 üzenetére
melyik bios-t hasznaltatok a p5w64-hez??
furcsa az eredmenyetek, mert nalam real world tesztekben rendre ez a lap lett a leggyorsabb.. foleg 7-zip-ben.. eleve nem ertem, hogy tobb i965-os lap hogy verhet meg betomoritesben egy i975-os lapot
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
válasz
Az év legjobb tesztje címet neked adom
Ez megállná helyét bármelyik külföldi oldalon is! Grat -
westlake
félisten
válasz
18. oldal
minőség(telen)sége - minő(ségtelen)sége -
adalbert1
veterán
válasz
Elég átfogó teszt (mármint a lapok számát tekintve
), egy átlag usernek ennél több infóra nem nagyon van szüksége, ha meg mégis megtalálja máshol. Viszont a ds4-et egy picit hiányoltam, ha már annak idején ds3-at akartam venni, de 4 lett belőle.
Plusz még talán érdekes lett volna több féle memóval is tesztelni a lapokat, hátha inkompatibilítás miatt nem ment tovább vmelyik.
Amúgy grat hozzá. -
Dare2Live
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
buzik hogyfogalmazzák meg... aszittem felefelé is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest