Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Nem történt semmi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?
Sajna most nem tudok ilyen ellenállást beszerezni, majd utána nézek, de azt nem értem, hogy pl a speedfan, miért nem hozza be azokat az opciókat, melyeket Tommee kolléga leírt egy nem túl régi hszben. Szóval olvasok én itt bőszen, de semmire sem jutottam érdemben, talán ennyire láma vagyok?
Cska ennyi.
Köszi az infót. -
zsigee
aktív tag
Hi mindenki!
Valamelyik nap vettem egy HTX2-t, és tegnap fel is helyeztem egy Asus P5B-re. (A lapot nálam is hajlítja, de a gyári is hajlította-szerintem nem lesz baja...)
A kicsomagolással, és a lap valamint minden más egyéb alkatrész eltávolításával, majd újra visszahelyezésével (a házba) a művelet nem tartott 30 percig! Pöcköket kell helyesen igazítani, majd átlósan lenyomni... kb 15-30s-os művelet, a venti maradt a helyén, meg a hőterelő is.A kérdésem viszont: melyik programmal lehet a fordulatot szabályozni? 3PIN-es, és sajna pörög mint a rettenet, bár a hőmérséklet rendben van, de szerintem nem kéne 2000et pörögni, ha 1100 is elég.
(A hsz első fele csak infó, mert olvastam a gondokról...)
Köszi mindenkinek, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezek mellett normál használattal magonként 35-37 fok.
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?