- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Hát nem tudom elvileg nekem a gigabyte lapom szabályozza... ha nem kell akkor nem pörög 2000et.. csak ha huzva van a fesz akkor... mivel nem PWMes a venti.. elvileg nem hiszem hogy lehet szabályozni az alaplap is ugy szabályozza hogy kevesebb feszt ad neki.. lehet hogy ö a régi HyperTXet szabályozza aminek PWMes a ventije nem a TX2öt bár lehet irta milyen nem olvastam vissza elnézést..... a masik megoldás pedig az bár nem probáltam de működhet hogy az alaplapon mindent DISABLEDre állitasz... a szabáyozásnál... és akkor ugy probálod meg speedfannal.. vagy valamivel... én ilyet nem használok.. inkább a hardveres megoldások híve vagyok... az legalább fix.. és nem szeretem ha progaramok futnak a háttérben.. de ez csak az én rigolyám... pl videokarit se huznék szoftverrel max amig kiprobálom mit bir utána égetném bele a BIOSába...
-
#TOTTI
őstag
sorry lehet kicsit támadolagos voltam 30 perce még ideges voltam..
amugy én ugy oldom meg.. hogy van egy zalman kis ellenállás.. azt kötöm be.. 8cmes zalman ventihez adják azt kötöm be... mondjuk én a hűtő zsinorjait zsugorcsőbe tettem.. igy könnyebben managelhető
.. na de szóval.. hogyha rárakom azt a kis ellenállást akkor amikor visszavenné a hűtő olyan 800ra akkor áll a venti ha 1200ra akkor 600on pörög ha 2000en pörögne alapbol akkor 1200on... és állo ventivel is alapon 30 fok... de alapfeszen simán vinné passzivba is a procit még terhelés alatt is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged