Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Nem történt semmi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?
Sajna most nem tudok ilyen ellenállást beszerezni, majd utána nézek, de azt nem értem, hogy pl a speedfan, miért nem hozza be azokat az opciókat, melyeket Tommee kolléga leírt egy nem túl régi hszben. Szóval olvasok én itt bőszen, de semmire sem jutottam érdemben, talán ennyire láma vagyok?
Cska ennyi.
Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 2g
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?