- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
az a baj valami más a hang forrása nálam. mert lehúztam az összes ház ventit meg levettem 1000re a cpu-t és mégis hangos valami. a vga-n egy zalman vfu700 van annak az adatlapjáb 1350-2650ig van azt nem tudom mi szabályozza de gyanítom az forog mint az atom mert a gpu 35 fokos terhelve meg 40ig megy csak.
-
MEKK
aktív tag
Eddig sajna nem sikerült semmi okosságot szereznem a hátlapi merevítőnek ha holnap sem sikerül muszály lesz összeraknom gyári stiftekkel. Sokat jelent hőfokba ?
-
MEKK
aktív tag
ehhez mit szóltok.
ugyan olyannak tűnik mint a CM-é nem? -
MEKK
aktív tag
Gyári pasztát érdemes leszeni és kenni rá új pasztát?
-
MEKK
aktív tag
válasz
skeleton011 #1790 üzenetére
Az is az lenne, de nem tudom melyik jobb ha ujrapasztázod vagy hagyod azt.
-
MEKK
aktív tag
"Ha nagyon idegesít a lap meghajlása, talán érdemes lenne venni (~1,2k), esetleg csinálni egy hátlapi merevítőt.
Megszűnne a lap görbülése, sőt a csavaros felfogatás miatt egyszerűbb is lenne a hűtő felrakása."Hali.
Erről a hátlapi merevtítőről tudnál mutatni egy képe? Most tervzeme egy uj gép összerakását egy ilyen hűtővel és akkor beiktatnék egy ilyet biztos ami biztos? Vagy a felfogatás vűltozik ha más más procira rakom? nekem egy C2D 6300-on lenne először
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest