Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet Speedfan 4.34-el szabályozni a TX2-t Giga EP35-DS3-ban is!
A Speedfan progiban az Advanced fülnél az ITFxxx chipnél át kell állítani a szabályozás módját a Speed0x-nek ON/OFF-ról Software-re. Ezután már lehet a progival manuális és automatikus szabályozást is használni.
Remélem segítettem, nálam működik. -
-
Toika
tag
Igen, így sikerült nekem is megoldanom. A felrakás pedig nagyon egyszerűen ment. (kopp-kopp) Kipattuntott a pöcköket az oldalán és szépen lejött a burkolat. Ezek után simán beugrottak a helyükre a lábak. Most pedig gyönyörűen hűt! Orthosban is csak 47fok volt, alapból pedig 30 fok.

-
Toika
tag
Hali!
Én is DS3-ra szeretnék Tx2-t és eddig azt olvastam, ohgy csak úgy lehet "szabályozni", hogy nem a CPU-fanra dugod a csatit. Ha jól tudom, a CPU-fanon maxon pörög, a PWR-fanon talán 1400. És még a SYS-fanon is meg lehet próbálni.
Tényleg jó lenne, ha lenne erre valami jobb megoldás. Ezért vacillálok én is még! -
mycso
veterán
Neked sima DS3 van ugye???
Nálam DS3L-ben ott van a 3 opció...
EasyTune-vel viszont jól be lehet lőni, hogy el se induljon a venti egy adott hőfokig, utána pedig auto. szabályozza. (ja és nekem sima TX-em van)
mod: valószínűleg az lesz a baj, hogy neked tx2 van ami 3 tűs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3200+-on hajtva 40-42 fok körül volt terhelve
Most lett Core2-m, a TX2 átkerült arra így eseleg aki S462-re keres jóféle tuning hűtőt, vegyen TX2-t, és jelentkezzen nálam egyedi lefogatóért!
(vízhűtőblokkhoz is jó lehet)
Kipróbáltam 1900-on a ventit, de úgy is eléggé hangtalan. De úgy már fázik a proci