Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
d@minator
üzenetére
C1state bevan kapcsolva , de ha leterhelem és visszateszi teljes sebességre akkor sem viszi feljebb a fordulatszámot.Voltage opció van a lapomon, alapban úgy próbáltam, akkor is csak 500-on ment.
Most ráraktam egy zalmant azzal rendesen megy.Csak ugye a zalman 2x annyiba kerülne.(még nem vettem meg egyiket se, csak kipróbálásra van nálam) -
Hunter2
addikt
Most szereztem egy TX2-őt beraktam a gépbe és a biosban bármit állítok(PWM, Voltage) maximum500-on hajlandó hajtani a ventit.Egyébkénz Idle 40fok, full load:57 fok.
Ez normális?
Az alaplapom egy Gigabyte P31-DS3L, a proci egy E2140@2660Mhz -
Hunter2
addikt
Ha az alaplapom(Gigabyte P31-DS3L) tudja szabályozni a sima gyári intel hűtő fordulatszámát akkor a TX2-őt is fogja tudni szabályozni?

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest