Új hozzászólás Aktív témák
-
Oibacsi
őstag
válasz
Slipandris #2339 üzenetére
vegyél egy olcsó potit vagy forrassz be ellenállást
-
Oibacsi
őstag
válasz
remington2 #1557 üzenetére
nekem 1000-es fordulaton anno 2 fokkal ha melegebb volt, bár csak egy 2140-et kellett hűtenie, 3ghz/1,35v-on
-
Oibacsi
őstag
válasz
remington2 #1548 üzenetére
legolcsóbb megoldás talán egy zalman fan mate 2, de elég fura hogy a gb bios nem engedi
-
Oibacsi
őstag
válasz
spitfire82 #1523 üzenetére
Szívesen, ezért vagyunk itt!
Megnézted terhelve is?
-
Oibacsi
őstag
válasz
spitfire82 #1521 üzenetére
maghőfokot nézd, 65 legyen max kb, ill én oda szoktam belőni, coretemp progit ajánlom
-
Oibacsi
őstag
válasz
spitfire82 #1519 üzenetére
jól raktad fel, mert így a házventi is kifelé viszi a melegt és nem a tápra bízod, mert a másik helyes poz. mikor a táp felé fúj...de jó így
Mindenkinek aki bajlódik a felszereléssel: vastag csillagcsavarhúzóval be lehet nyomni a belső pöcköket is könnynen, 15-20mp alatt fel lehet rakni! -
Oibacsi
őstag
le kell állítani a hűtőt és megnézni h hány foknál lassul, és beállítani az eltolást...
-
Oibacsi
őstag
válasz
masterful87 #1142 üzenetére
én ennyire nem bonyolítottam túl...
-
Oibacsi
őstag
válasz
masterful87 #1139 üzenetére
vagy utolóag teszed fel rá a műanyagot és a ventit, vagy egy tompaffejű csvarhúzóval be tudod nyomni a belső pöcköket is könnyen...nekem fél perc volt anno
-
Oibacsi
őstag
válasz
unclefucka #1111 üzenetére
kiszeded a lábakból a műanyagokat és csavarozol(műanyag alátét fontos)
-
Oibacsi
őstag
válasz
unclefucka #1109 üzenetére
Mindenkinél ilyen, nem kell aggódni. (gondolom a saját lefogatását használod)
-
Oibacsi
őstag
válasz
JockeyEwing #1010 üzenetére
én tts-től rendeltem, 950ft+110 a posta asszem, de kérdezz rá nála a topikjában
-
Oibacsi
őstag
válasz
JockeyEwing #997 üzenetére
Szia! Arctic cooling, keretes, nekem is az van, picit halkabb, folyadékcsapágyas és olcsó...mi kell még?
-
-
Oibacsi
őstag
válasz
Pingvin1985 #793 üzenetére
szintén p5b-m van, de én lecseréltem pwm-es ventire. 1000-es fordulaton kb 2 fokkal volt melegebb alatta a húzott celeron. 40-ről 42 fok
-
Oibacsi
őstag
válasz
Tuco Ramirez #789 üzenetére
dehogyis...nem ezt mondtam...főleg hogy a te lapod tudni fogja leszabályozni így is
ráadásul a tx2 multiplatformos -
Oibacsi
őstag
válasz
Tuco Ramirez #787 üzenetére
nem minden alaplap tudja szabályozni a terhelés függvényében a ventijét...én le is cseréltem magát a ventillátort, mert nekem se tetszett.
-
Oibacsi
őstag
én is a napokban vettem egyet, de a ventit cserélem 92-es pwm-esre...hétfőn beszámolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged