- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem régebben egy Asus SilentKnight II hűtőm volt, leszabályozva szó szerint hangtalan volt. Mivel erről is ezt írták páran, ezért nyugodtan vettem meg, de csalódnom kellett.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n.
Minden esetre már ott tartok, hogy a legzajosabb venti a gépemben a Corsair tápom ventije.
-
sgergi
veterán
2 venti csak erős barkácsolással rakható fel, de, ha kreatív vagy, akkor nem lesz nehéz, de egyáltalán nem éri meg, elég az 1 venti is. A venti erősségére kevésbé érzékeny a borda, tehát rakhatsz fel halkabb ventit kisebb légszállítással, ha normális házad van, akkor max 2-3 fokkal lesz melegebb a proci, így egy halk hűtő építhető. AC ventijei jók, van pwm-es is, ha az kell neked és halk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fujifilm X
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android játékok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest