Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem régebben egy Asus SilentKnight II hűtőm volt, leszabályozva szó szerint hangtalan volt. Mivel erről is ezt írták páran, ezért nyugodtan vettem meg, de csalódnom kellett.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n. 
Minden esetre már ott tartok, hogy a legzajosabb venti a gépemben a Corsair tápom ventije.

-
sgergi
veterán
2 venti csak erős barkácsolással rakható fel, de, ha kreatív vagy, akkor nem lesz nehéz, de egyáltalán nem éri meg, elég az 1 venti is. A venti erősségére kevésbé érzékeny a borda, tehát rakhatsz fel halkabb ventit kisebb légszállítással, ha normális házad van, akkor max 2-3 fokkal lesz melegebb a proci, így egy halk hűtő építhető. AC ventijei jók, van pwm-es is, ha az kell neked és halk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- GIGABYTE C200 Glass
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fax tudja.

írtam is nekik mailt.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PU Fan Ignored!
.