- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
inlel->
AC->
, na ezért kapkodtam el, mert ilyet kellett volna vennem, de már mindegy. egyelőre marad a zalman, ez is jól hűt, de pl Mirrors Edge vagy Crysis alatt 3,2-re húzott proccal már kicsit megjön a hangja
.
legolcsóbb még mindig az az alig használt TX2 venti lenne
-
AXisBOLD
addikt
nekem tökéletesen megfelelt, lapom jól kezeli a 3 tűset, hűtés és hang is jó volt csak hát letört
ezért kérdeztem konkrétan a törést, nem akarok más ventit venni már van rajta egy 92mm-es zalman. az eredeti lenne nekem jó és kb. fele lenne árban egy ac vagy bármilyen más hasonló árú és minőségű ventinek.
...és másnak meg nem törik, ezért gondolkodom.
-
AXisBOLD
addikt
hy all.
azt lehet tudni valahonnan hogy melyik szériás TX2 ventik törtek/törnek?
mert az enyém eltört és már lecseréltem, de tudnék venni egy TX2 ventit, csak jó lenne tudni hogy az mit bír, mert ha 1 év után az is eltörik, akkor még a barkácsot sem éri meg.
azért akarnék venni mert a lapom szépen szabályozta a 3 tűs eredeti ventit és a hűtés is frankó volt, de az a fránya anyaghiba...
thx a válaszokat.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
TX3-at néztem ki alapon ketyegő 7750 BE alá.
Milyen ez a hűtő a hang terén?
Nem törik mint a TX2?
tapasztalat...?
tuning nem lesz! -
AXisBOLD
addikt
válasz
sirdond #2776 üzenetére
a zalman mindegyik ventijéhez ad 5voltos folytást, ha csak az kell vedd a legolcsóbbat.
a plus jelölés pedig a 80 ill. 92mm-es ventiknél 4db szilikon pin-t takar a csavarok helyett. a 120mm-esnél nincs plus, mert ott alapból ad hozzá.
pár hsz-el ezelött linkeltem képet, ott láthatod.Más: illetve kapcsolódik...rá merjem tenni az 5voltos folytást? tetszeni fog az a lapnak? vagy nincs rá hatással...
-
AXisBOLD
addikt
hy
elszántam magam és végre lecseréltem a törött ventit.
nem tudom a zalmi és az eredeti venti légszállítását sem, de kb ugyan ott vagyok hőfokokban(bár még tesztelek), csak ez(zalm) gyorsabban pörög.
végül is a szikikon pinek mellett döntöttem, de megpróbáltam az eredeti csavarokat és a gyorskötözős megoldást is, ezek azonban nem váltak be. mind a kettő feszített itt-ott valami műanyag vagy alu részt.
-
AXisBOLD
addikt
nekem az eredeti ventit is kiválóan szabályozta!!! és mondom még egyszer hogy a 770-DS3 mások tapasztalatából nem csípi a pwm-eseket, ezért a két dologért 3 pinest fogok venni, hülye lennék pwm-est!
Geza26: nem hiszem hogy jobb lesz a hűtés, nem ezért cserélem, hanem mert eltört az eredeti venti.
ehhez a felfogatáshoz 4x2db gyorskötegelőt kell párosával egymásba fűzni...de gondolom ha kicsit nézegeted rájösz hogy hogy van.
ha az eredeti venti meg megfelelően működik akkor le ne cseréld szerintem.
-
AXisBOLD
addikt
jah a csavarozási mizériát más is írta, de valahogy csak megoldom majd.
fontos: most írták a lapom topikjában hogy a 3pineseket jobban vezérli a lap, szal AC-t elfelejthetem, legalábbis a pwm-es verziót, ezért hétfőn valszeg beújítok egy zalmi F2-t amihez csak szilikon pinek vannak...
na a lényeg: milyen csavarokat használjak? a TX2 gyárijai jók lesznek az új ventihez? bármelyiket is választom?
-
AXisBOLD
addikt
köszi...akkor csavar.
már alig várom, hogy megcsinálhassam, mert elképzelésem sincs hogy hogy a f@szba van rögzítve a gyári venti.
valaki linkelt képet, de ő előről csavarozta fel a coolink ventijét és mindenki azt mondja(persze nem kételkedem!), hogy a gyári hátulról van becsavarva, de ha elfér ott egy csavar fej, akkor miért ne férne el egy gumidarab
na mindegy majd úgy is meglátom...
-
AXisBOLD
addikt
az új(AC) ventit vagy bármilyen mást szilikon pinekkel is fel lehet tenni a TX2-re vagy csak csavarokkal?
-
AXisBOLD
addikt
köszi ez alapján átgondolom, de ha a noctua sokkal több akkor Ac-lesz, mert most nincs rá keret egyáltalán.
Szerk: Ez az AC(Af 9225 PWM) hány pines? mert a három pineseket is szépen szabályozza a cpu fan...egyébként nem tudom hogy mi a különbség szabályozás terén a három vagy négy pines között
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek.
csak azért vagyok ilyen láma. mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan van rögzítve a venti, meg egyáltalán mihez és mivel(bordákhoz gondolom, de visszatapsoltak ovodában képzelésből
na mindegy)
és csak azért nem kezdem el mert nincs felesleges ventim, ill. te milyet tettél rá?
de ha nagyon akarom van egy 12cm-es zalmanom, +gumi bakok, ezzel működne a venti vezérlés? tudnátok segíteni abban hogy ezt hogyan tudnám ráaplikálni? vagy maradjak inkább egy 90mm-esnél.
-
AXisBOLD
addikt
köszi.
műanyag burkot mindenképpen le kell szedni?
leszedjem a procitról vagy rajta hagyva is kicserélhetem? gondolok itt arra pl hogy a csavarok mennyire vannak meghúzva.
milyen venti legyen?és hogyan tudom majd rögzíteni?
bocs a sok kérdésért.
akinek van tapasztalata vagy csinált már ilyet az írjon légyszi!
köszi.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
most néztem a hyperem ventijét és látom hogy szépen elrepedt.
ez gyakori jelenség?
de ami fontosabb, hogy lehet-e orvosolni és ha igen akkor hogyan?
mennyire gond ez? mehet-e így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest