- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
-
-
sgergi
veterán
válasz
johniee #2597 üzenetére
A venti elég rossz minőség, de darabonként is nagyon változik a minősége. Sok nincs normálisan kicentírozva, így magas fordulaton elrepednek, eltörnek. Ezek pl. hangosabbak is, mint a normálisan kiegyensúlyozott darabok. Sajnos a venti része eléggé szerencse kérdése, de a borda viszont nagyon jó. Egy normális ventivel kiváló értékeket lehet elérni vele.
vPhis: Ez így van: nekem, saját használatra eddig 2 db volt/van, egyiknek sem volt semmi baja. 1200-on pörög a gyári venti biosból szabályozva, így halk is és nem törik el.
-
Lavad
tag
válasz
johniee #2583 üzenetére
Hello...
Érdekelne engem is ez a Xigmatek megoldás, nekem is van egy Tx2 hűtöm, amit kb 4* vettem ki, illetve raktam vissza a helyére, és ugymond elfáradt az egyik pöcök.
Már nem tudom használni.
A hütő maga nagyon jó, én raktam rá egy 9-es noctuát ami sztem kifogástalan választás a gyári helyett.
Sikerült beszerezni ezt a lefogatót. illetve tuttira használható hozzá?THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest