Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
technoboy19 #2680 üzenetére
Talán egy picivel
. Mondjuk orditani nem fog.
-
zsolt1129
addikt
válasz
technoboy19 #2674 üzenetére
Ezt igy nem nagyon lehet megmondani
. Függ attól,hogy mennyi fesz kell neki 3Ghz-hez. Feltételezem,hogy nem sok,hacsak nem valami antituning széria. De lazán lefogja hűteni,még 3 fölött is
.
-
-
zsolt1129
addikt
válasz
lizakattila #2362 üzenetére
Az igy éppen jó.
-
zsolt1129
addikt
válasz
--Disztroj-- #2218 üzenetére
Ez egy jó kérdés
Gyártani nem gyártják az biztos. Próbáld meg itt a PH-n,hátha van valakinek eladó.
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!! -
zsolt1129
addikt
Néztem a biosban a Q-fan 600-on van alapból.Szerintetek ha 1200-ra tenném az gáz lenne?
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Remélem tid valaki segiteni.Megvettem én is a Hyper TX2-őt.A felrakás egy kinszenvedés,mindig csak 3 pöcök akart beakadni nekem is.A kérdésem az lenne hogy a proci és a hűtőnek a felülete között lehet egy kis rés?Persze csak egy nagyon-nagyon minimális.De mondjuk a pöckök a helyén és hűt is rendesen.Köszi a válaszokat.
-
zsolt1129
addikt
Szerintetek a Intel Quad Q6600-hoz vennék egy Hyper tx2-őt.Szeretnék tuningolni is ugy 3.3-3.6Ghz-ig.Ez igy még belefér??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged