- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Szerinted a hőcső felesleges?
-
bozont
veterán
válasz
LorD_ARmES #2953 üzenetére
Ez hogy lehetséges? Elvileg gond nélkül rá kéne mennie, hiszen szabványos kialakítású. Először kicsit megijedtem, nekem is giga lapom van és már érkezik a TX3, de közben rájöttem hogy az enyém AMD-s lap és más a lefogatás.
-
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #2951 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
Miután haverom próbálkozott már velem egyszer, azért az enyémnél már úgy kezdtük, hogy kipattintottuk a lapot. Ráraktuk egy puha kartondobozra, így raktuk rá. A két hátsó lábbal semmi baj nem volt, de az első 2. Az egyikhez alig lehet hozzáférni a hűtőborda miatt, ha meg azt leszeded, elvileg "behatolás" az alaplapba...Nem tudom kinek van ilyen ksi ujja. Már a bepattintás is külön művészet volt, hogy ne tröjön a lap, aztán meg a rázárás...benyom, teker, benne van, kipattan. Ezt játszottuk 1 órán keresztül Attól paráztam, hogy kikopik a "menet", azt mehet az egész a kukába. De egyszer csak sikerült. Megfordítottam a hűtőt, újrapasztáztam Nano Greas-el, feltekertem a ventit 100%-ra, 68-69 fok helyett jelenleg 10 óra Orthos után stabil 58 fok. Ennyit megért.
-
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
A hyper tx2 nagyon megnyomja a lapot, semmi gond nincs vele, eltörtni, tönkretenni nem fogja. Igazából nem tudom, miért rövidebbek a lábai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NBA és kosárlabda topic
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Kés topik
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest