- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
proof88 #1908 üzenetére
Ha nem számít a pénz:
Víz
Thermalright Ultra 120 eXtreme
Scythe (több féle, főleg az újabbak, de még a Ninja Plus is belefér)
Xigmatek S1283 és a Red Scorpion
+ jól jöhet hozzá egy AC MX2-es pasztaMint láthatod ez nem egy olcsó mulatság. Egy TR U120ex 13K
Rá egy normális venti kb. 3K
Hozzá mondjuk a paszta 2K
Összesen: 18KEzek jelenleg a csúcsok, ezek azok, amikkel szépen ki lehet paszírozni a prociból a benne rejlő lehetőségeket feltehetőleg az utolsó szálig.
Ha azért nem szeretnél milliárdokat költeni, akkor is van még 1-2 alternatíva, ide szerintem befér a CM Hyper 212, illetve 1-2 Asus hűtő is, és szinte az összes fenti hűtőnek a kistestvére.
A HyperTX egy nagyon jó hűtő, de egy normális 2 magosra.
Skizz kolléga most vett egy G0 Quadot, rohadt alacsony fesszel bírja a 3,6-ot, de Prime alatt rohadt gyorsan túl is melegszik, mert még nem vette meg az új hűtőt. Már ő is nézelődik...
Nálam a 3,6-ra húzott 6750-est 1.47v-vel télen 56-58 fokon tartotta. Azért ez nem világbajnok teljesítmény...
De annyiba, amennyibe került, ahhoz képest tökéletes volt.
Azt viszont meg kell érteni, hogy aki nem szeretne komoly hűtőt venni, annak 2 választása van:
-nem vesz Quadot
-nem fog tuningolni, vagy csak kicsit -
TazLeacher
nagyúr
válasz
zsolt1129 #1906 üzenetére
Csak gratulálni tudok. Miután 5 napon keresztül kb. 10 különböző topic-ban érdeklődtél, hogy milyen hűtőt vegyél a Quadra, mindenhol lebeszéltek róla, ezután megveszed. Ami persze nem gond, mert azt csinálsz a pénzeddel, amit akarsz, de akkor azt mond meg nekem, hogy mi a büdös *****nak kérdezted meg mások véleményét, és "raboltad" az idejüket, amikor pont lesz@rod a tanácsukat, és mész a saját fejed után....
Ez persze megint nem lenne baj, de aztán eltelik 2 hét, és jössz majd panaszkodni, hogy ilyen-olyan szar a proci, mert nem megy X Mhz fölé, túlmelegszik, állandóan fagy, mi lehet a baj? Az, kérlek szépen, hogy szarsz a többi ember véleményére, és mész a saját fejed után. Akkor menj! Sok sikert!
Néztem a biosban a Q-fan 600-on van alapból.Szerintetek ha 1200-ra tenném az gáz lenne?
Nem tök mind1? Úgyis azt fogod csinálni, ami szerinted a jó, és nem azt, amit az itt tartózkodó jópár hozzáértő ember javasol...
-
TazLeacher
nagyúr
Már több helyen leírták, hogy az E8xxx szériás prociknak szar a hőmérséklet szenzoruk, baromságoka írnak. Láttam már másik irányba is, ilyen 80 fok körülieket...magyarul tökmind1 mivel méred. Vagyis nem mind1, mert valahogy meg lehet nézni a frankót, csak fingom nincs hogy...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
Miután haverom próbálkozott már velem egyszer, azért az enyémnél már úgy kezdtük, hogy kipattintottuk a lapot. Ráraktuk egy puha kartondobozra, így raktuk rá. A két hátsó lábbal semmi baj nem volt, de az első 2. Az egyikhez alig lehet hozzáférni a hűtőborda miatt, ha meg azt leszeded, elvileg "behatolás" az alaplapba...Nem tudom kinek van ilyen ksi ujja. Már a bepattintás is külön művészet volt, hogy ne tröjön a lap, aztán meg a rázárás...benyom, teker, benne van, kipattan. Ezt játszottuk 1 órán keresztül Attól paráztam, hogy kikopik a "menet", azt mehet az egész a kukába. De egyszer csak sikerült. Megfordítottam a hűtőt, újrapasztáztam Nano Greas-el, feltekertem a ventit 100%-ra, 68-69 fok helyett jelenleg 10 óra Orthos után stabil 58 fok. Ennyit megért.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #1223 üzenetére
Megtettem. A rohadt annyát, mennyi szenvedéssel járt. Az egyik "sarka" állandóan kiugrott. Amikor végre bent volt, akkor a másik.
Mégegyszer le nem szedem. Ha procit cserélek, akkor adom mellé a hűtőt is.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Van egy Gigabyte Aurora3d-m. Elöl egy 12-es szív be, hátul 2 db 12-es fúj ki.
Ti hogy raknátok be a Hyper TX-et? Merre nézzen a venti? A hátsó 2 12-es felé, vagy befele a gép belseje felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest