- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Hat ez valami nagyon embujtatott szar ami nalam van.
Se konyvtart se bejegyzes, csak az ikon van a vezerlopultban.
Mindjuk 2 tweakui filet talaltam a win/system konyvtarban, de csak ennyit.
Mindent defaultra raktam, toroltem ezt a ketn filet, a regiszteribol is kiszedtem es reseteltem.
Na miutan bejott a geo ugy rezgett az eger ha mozgattam, mindha foldrenges lene a monitoromban:))
Szal vegleg gajravagta ez a fos:(((
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Valoban microsoft termek, de sajna semmi ertelmeset nem irtak, csak annyit, hogy hogyan tudom win98 vagy 98 SE alol eltavolitani.Add/remov es ott szedjem ki.
Csak hogy XP alatt ott nincs semmi:( Sot itt a melohelyi gepemen sincs, pedig itt win 2000 van.
Elszomorito:(
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Majd utana nezek, de addig is...
Naszal lenyegeben engem azert zavar ez az ize, mert az egerem mostansag, vagy is mar egy ideje eleg furan viselkedik.
Foleg 3d jatekoknal latszik nagyon.Huzom oldalra es darabos a mozgasa, neha neha vissza vissza ugral.van olyan 3ds game, ahol celoznek es visszaugrik piciket az eger es igy rangatozik a celkereszt:((
Leszedtem mar az eger drivert is, ujra telepitettem de ettol sem valtozot a helyzet:(
Ottlet?
Bye
Charlie
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest