- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Hat ez valami nagyon embujtatott szar ami nalam van.
Se konyvtart se bejegyzes, csak az ikon van a vezerlopultban.
Mindjuk 2 tweakui filet talaltam a win/system konyvtarban, de csak ennyit.
Mindent defaultra raktam, toroltem ezt a ketn filet, a regiszteribol is kiszedtem es reseteltem.
Na miutan bejott a geo ugy rezgett az eger ha mozgattam, mindha foldrenges lene a monitoromban:))
Szal vegleg gajravagta ez a fos:(((
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Valoban microsoft termek, de sajna semmi ertelmeset nem irtak, csak annyit, hogy hogyan tudom win98 vagy 98 SE alol eltavolitani.Add/remov es ott szedjem ki.
Csak hogy XP alatt ott nincs semmi:( Sot itt a melohelyi gepemen sincs, pedig itt win 2000 van.
Elszomorito:(
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Majd utana nezek, de addig is...
Naszal lenyegeben engem azert zavar ez az ize, mert az egerem mostansag, vagy is mar egy ideje eleg furan viselkedik.
Foleg 3d jatekoknal latszik nagyon.Huzom oldalra es darabos a mozgasa, neha neha vissza vissza ugral.van olyan 3ds game, ahol celoznek es visszaugrik piciket az eger es igy rangatozik a celkereszt:((
Leszedtem mar az eger drivert is, ujra telepitettem de ettol sem valtozot a helyzet:(
Ottlet?
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Magyar XP Prot hasznalok es valaki rajtam kivul aki hasznalta a gepem, feltelepitett egy szoftvert, aminek a neve Tweak UI.
Sajnos okoz nemi problemat.A control panelben jelenik meg az ikonja es eleg sok mindenbe beleszol:(
A kerdesem az volna, hogy mi a lopikula rakta fel, mert az illeto eskuszik ra, hogy csak igy mabaga ilyet o fel nem rakott.Mellesleg hiszek is neki es gondolom, hogy valamelyik progihoz volt csatolva.A masik nagy kerdes, hogy hogyan lehet ettol a progitol megszabadulni, mert sehol semmi nyomat nem talaltam:(?Remelem valaki talalkozott mar vele es tudja a megoldast.
Segitseget elore is kossz.
Udv
Charlie
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest