- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Hat ez valami nagyon embujtatott szar ami nalam van.
Se konyvtart se bejegyzes, csak az ikon van a vezerlopultban.
Mindjuk 2 tweakui filet talaltam a win/system konyvtarban, de csak ennyit.
Mindent defaultra raktam, toroltem ezt a ketn filet, a regiszteribol is kiszedtem es reseteltem.
Na miutan bejott a geo ugy rezgett az eger ha mozgattam, mindha foldrenges lene a monitoromban:))
Szal vegleg gajravagta ez a fos:(((
Bye
Charlie -
bba
tag
Ha start menúben nincs akkor esetleg még a vezérlőpult/programok hozzáadása, ott lehet egy tweak ui program azt unistalálhatod
ha ott sincs bejegyzés róla akkor inditsd el a programot mindent!!! tegyél vissza alapértelmezettre (mert miután leszedted már nem tudod elérni azt a beállitást és ez gáz lehet, főleg ha vmi hülyeség marad úgy) és utána keresd meg a program files mappában a tweak ui könyvtárát oszt töröld le
ha van a vezérlő pultban tweak ui dolog, akkor, keres rá a windows könyvtárában a *.cpl fájlokra (ezek a vezérlőpultom megjelenő elemek) és szedle / töröld a tweak ui-re vonatkozoót.
kb ennyi és többet nem fog zaklatni -
UNQL.Charlie
tag
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Valoban microsoft termek, de sajna semmi ertelmeset nem irtak, csak annyit, hogy hogyan tudom win98 vagy 98 SE alol eltavolitani.Add/remov es ott szedjem ki.
Csak hogy XP alatt ott nincs semmi:( Sot itt a melohelyi gepemen sincs, pedig itt win 2000 van.
Elszomorito:(
Bye
Charlie -
neduddki
nagyúr
válasz
UNQL.Charlie #3 üzenetére
HI!
Magaba veletlenul nem nagyon telepul csak a poweytoys tagjakent /regi egyben/ az ujban pedig kulon-kulon vannak a programok! A regi powertoys-val tenyelg voltak problemak kulonbozo balhekat csinalt, hogy ebbe az egerkerdesed benne van-e nem tom! Javitaskent rakd fel az ujakat a microsofttol a kereses utan az elso link oda vezet, az a poen, hogy ami mar fonn van azt mindet erdemes folrakni!!!:-)))) ezt a start menu programok powertoys alatt talalod!
Mijjen eger es mijjen driver???? veleltlenul nem kezd elhalni az az eger, piszkosodik stb. attol is csinalhassa
udv
neduddki -
UNQL.Charlie
tag
Majd utana nezek, de addig is...
Naszal lenyegeben engem azert zavar ez az ize, mert az egerem mostansag, vagy is mar egy ideje eleg furan viselkedik.
Foleg 3d jatekoknal latszik nagyon.Huzom oldalra es darabos a mozgasa, neha neha vissza vissza ugral.van olyan 3ds game, ahol celoznek es visszaugrik piciket az eger es igy rangatozik a celkereszt:((
Leszedtem mar az eger drivert is, ujra telepitettem de ettol sem valtozot a helyzet:(
Ottlet?
Bye
Charlie -
bba
tag
ez ha jól tudom microsoftos termék az ún. powertoys egyike, része
különböző rejtett beállitásokat lehet vele eszközölni a windowsban jelenesetben az xp-ben
lehet nyugodtan használni: pl: a shortcut ikon eltüntetésére meg hasonlók
lehetséges, hogy a windows media playerhez lehozott funpack vagy hasonlo más kiegészitő a microsoftol tartalmazta ezt is
a microsoft oldalán rá lehet találni -
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Magyar XP Prot hasznalok es valaki rajtam kivul aki hasznalta a gepem, feltelepitett egy szoftvert, aminek a neve Tweak UI.
Sajnos okoz nemi problemat.A control panelben jelenik meg az ikonja es eleg sok mindenbe beleszol:(
A kerdesem az volna, hogy mi a lopikula rakta fel, mert az illeto eskuszik ra, hogy csak igy mabaga ilyet o fel nem rakott.Mellesleg hiszek is neki es gondolom, hogy valamelyik progihoz volt csatolva.A masik nagy kerdes, hogy hogyan lehet ettol a progitol megszabadulni, mert sehol semmi nyomat nem talaltam:(?Remelem valaki talalkozott mar vele es tudja a megoldast.
Segitseget elore is kossz.
Udv
Charlie
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest